28.4.2016

Ajatuksia aamulenkillä

ihanakrakova4
ihanakrakova
ihanakrakova3
ihanakrakova2

Kirkkaalta taivaalta porottava aurinko ja kaunis Krakovan vanha kaupunki. Paremmin ei voisi päivä oikein alkaa. Mulla on just nyt niin järjettömän onnellinen olo. Pienet ja isot asiat elämässä rullaa hyvin ja olen kiitollinen päivittäin asioista, joita elämä tuo eteen. Tällä viikolla ilahduin tuntemattoman San Franciscolaisen viinitilan omistajan tarinoista.

Istuin nimittäin tiistaina yksin Costa Coffeesta cappuccinon ja kirjani (Positiivinen energia!!!) kanssa. Kirjaa selaillessa mua hymyilytti. Hymyilytti niin pirusti. Saan tuosta Judithin kirjasta kerta toisensa jälkeen valtavan positiivisuuden latauksen ja tuntuu, kuin elämä hymyilisi suoraan minulle ja antaisi kaiken mahdollisen rakkauden eteeni. Ehdin virnuilla hölmön näköisenä kirjani kanssa varmaan viisi tai kymmenen minuuttia, kun vastapäätä istunut vanha herrasmies tuli viereeni ja pyysi apua. Hän etsi hotellia ja kysyi miten pitkän matkan päässä se on. Hän näytti hotellin kartalta ja kerroin sen sijaitsevan kulman takana. Seuraavaksi huomasin, että olimme keskustelleet elämästä ja kuolemasta ja kaikesta siltä väliltä viimeiset kaksi ja puoli tuntia.

Eilen aamulla sähköpostissani oli viesti:

Goooooooooooooooooooooooooood morning Mona,
I would love to invite your finance and you for either lunch or dinner tonight.  Hopefully you both will have time
-M
We met at the Coffee shop yesterday

Tiedättekö en osaa edes kuvailla tunnetta, joka tuosta viestistä tuli:’)

Illalla suuntasimme yhdessä Eetun kanssa ravintola Pinoon, jossa kului taas kaksi tuntia keskustellen kaikesta maan ja taivaan välillä tämän ihanan vanhan miehen kanssa.

Tästä oppineena haluan muistuttaa itseäni jatkoa varten:

Mene ja puhu enemmän tuntemattomille. Ole avoin ja ennakkoluuloton – AINA. Kuuntele ja uskalla olla rehellinen oma itsesi. Kun annat vastaantuleville asioille mahdollisuuden voit saada jotain korvaamatonta.

Minusta tuntuu, että opin tältä vanhalta mieheltä viidessä tunnissa enemmän, kuin voin koskaan oppia kymmenestä kirjasta.

Positiivisen ajattelun voima on valtava. Uskon, että se toi myös tämän miehen piristämään viikkoani. Luinhan kahvilassa Positiivinen energia kirjaani.;)

Kun uskaltaa hymyillä ja olla aidosti innostunut, voi vastaan tulla mitä upeampia kokemuksia ja ihmisiä. ” Innostus on tapa sytyttää taas valot. ”  Elämän energia suorastaan virtaa positiivisuuden kautta. Sitä ei missään nimessä koskaan kannata piilotella.

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Krista
    28.4.2016 at 15:27

    Mä luulen että monelle ihmiselle, erityisesti vanhuksille tuottaa suurta iloa se että heidän kanssaan jää juttelemaan edes hetkeksi. Musta on aina mukavaa jäädä jutustelemaan meidän kerrostalon vanhuksien kanssa, kun huomaa että he ilahtuvat juttukaverista. Aiheella ei väliä, mutta kunhan kuuntelee :)

    Ihanaa loppuviikkoa!

    • Reply
      monasdailystyle
      28.4.2016 at 16:18

      No just näin!!!! :) Mä rakastan keskustella itseäni vanhempien kanssa <3 Ihan jo pelkästään omista isovanhemmista lähtien. Ja on se niinkin, että itseään vanhemmilla yleensä riittää värikästä kerrottavaa, joten tosi mielelläänhän heitä aina kuuntelee <3
      Ihanaa viikkistä sinne myös ja kiitos Krista kommentista :)

  • Reply
    Erica
    28.4.2016 at 16:01

    Oi että, olipa mukava kokemus :) Ja voi miten kauniin keväistä siellä on!

    • Reply
      monasdailystyle
      28.4.2016 at 16:16

      Oli kyllä <3 :) Ja eikö – tänään aamulla oli niiiin keväistä :) Eilen tuli vettä kuin esterin sanonko mistä, joten ei täälläkään ihan mega kesäistä vielä ole ;)

  • Reply
    Emilia Aleksandra
    28.4.2016 at 20:01

    Voi miten ihanaa kuulla, että sulle on käynyt noin kivasti<3 Tuntemattomien kanssa puhuminen on kyllä jotenkin niin vapauttavaa ja se todella avartaa! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      29.4.2016 at 07:48

      No niinpä!! :) Me täällä aletaan jo suunnitella San Franciskon matkaa seuraavaksi ;)
      Oli kyllä niin ihana tutustua tähän sydämelliseen mieheen :)

  • Reply
    Pinja
    28.4.2016 at 22:08

    Tää koko tarina on mun mielestä niin ihana, tuollaiset tilanteet kun eivät tosiaan ole mitään arkipäivää :) Positiivisuus välittyi tänne asti, koska ne sun snäpit kyllä sai hymyn munkin huulille!

    • Reply
      monasdailystyle
      29.4.2016 at 07:48

      Ihana, että fiilis välittyi myös snäpin kautta <3:) Täällä aletaan suunnitella seuraavaksi San Franciskon matkaa ;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *