20.5.2016

Uutta meikkipussissa

aurinkopuuteri

Meikkipussukan uutuuksia vuorossa. Olen viime aikoina testannut vaikka mitä uutuuksia kosmetiikan puolelta, joten koitan kesän aikana saada tehtyä useamman kosmetiikkapostauksen. Aloitetaan kuitenkin muutamista uusista hyväksi havaituista tuotteista.

Ensimmäisenä blogin kautta saatu Joe Blascon aurinkopuuteri. Tämä on kertakaikkisen ihana. Sävy on täydellinen korostamaan kasvoja ja käytän tätä juuri varjostusten luomiseen. Väriä tulee sopivasti (ei liikaa) ja sen saa häivytettyä kauniisti kasvoille.

Toisena Estee Lauderin kulmakynä, jossa toisessa päässä on korostusväri. Tämä tuote on hieman samalainen mitä Macin vastaavanlainen kynä erona, että mielestäni tämän tuotteen pysyvyys on vieläkin parempi. Korostusvärille en ole itse löytänyt käyttöä vaan käytän mieluummin valokynää siihen tarkoitukseen. Kulmaväri on kuitenkin ihana ja tämän kanssa kulmat saa tosi näppärästi meikattua ja ne on ja pysyy. Väri on ihanan vaalean hempeä, joten tämä sopii minulle täydellisesti arkikäyttöön niin sanottuun no make up lookkiin.

Viimeisenä vielä Inglotin tuote, joita tulen varmasti kehumaan täällä blogissa vielä useampaan kertaan. Inglot on puolalainen merkki ja heidän liikkeessään on kuin lapsi karkkikaupassa. Minun Inglot suosikkini on niinkin yksinkertainen, kuin vaalea rajauskynä. Tämä on loistava tuote silmien vesilinjaa, jolloin katse avartuu ja silmät näyttää isommilta. Tämän tuotteen kanssa joutuu kuitenkin hieman opettelemaan käyttöä. Jos painaa kynää liikaa tulee silmälle liian kova ja vähän suttuisen näköinen rajaus. Levitys täytyy tehdä maltillisesti ja hitaasti, jolloin lopputulos on täydellinen;) Seuraavalla meikkivideolla tulee varmasti tarkemmin selväksi mitä tällä tarkoitan! :)

inglot

Iso pähkäilyn aihe on vielä meikkivoide ja se, että mihin meikkivoiteeseen päädyn hääpäivänä. Olen tässä kevään aikana testaillut yhtä sun toista, enkä vieläkään ole ihan varma. Estee Lauder ja Clarins ovat olleet meikkivoiteista sellaisia luottotuotteita, että varmaan jompaan kumpaan tulen päätymään. Vielä pitää testailla haastavimmissakin olosuhteissa noita. Myös Joe Blascon meikkivoide on ollut testissa ja huikea sekin. Mitkä on teidän meikkivoidesuosikit ja onko siellä morsiammia, jotka muistaa mitä meikkivoidetta löytyi kasvoilta hääpäivänä? :)

(Joe Blasco Bronze ja Estee Lauder Doubler Wear Stay in Place Brown Lift duo 04  saatu)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    inga
    20.5.2016 at 11:21

    Kokeile ehdottomasti meikkivoiteeksi EX1 merkkiä!! Edullinen ja jopa kylie jenner ym julkkikset ovat hurahtaneet tähän ja minä myös!! ♥

    • Reply
      monasdailystyle
      20.5.2016 at 20:23

      Hei iso kiitos inga vinkistä!!! :) Testiin menee!!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *