22.5.2016

Hemmottelua kotona + arvonta

Kaupallinen yhteistyö, Herbina

herbinaspa1.9

Itsensä hemmottelu on todella tärkeää ja pyrin pitämään huolen siitä, että kiireestä huolimatta järjestän säännöllisesti edes pienen hemmotteluhetken itselleni. Sen ei tarvitse olla loppujen lopuksi kovin suurta ja monta tuntia kestävää, vaan jo pienilläkin jutuilla saa ihanan rentouttavan hetken aikaiseksi. Pienet hemmotteluhetket ovat minulle todella tärkeä tapa hallita stressiä. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion merkitys on tietysti stressin hallinnassa tärkeää, mutta tärkeää on myös muistaa pitää huolta kehosta ulkoisesti. Hemmotteluhetket ovat myös omalla tavallaan meditatiivisia.

Pidin tällä viikolla ennen Suomen reissua hemmotteluhetken (ennakoin Suomen kiirettä rentoutumalla etukäteen;) ) kotona ja testasin samalla yhteistyössä ihanan kotimaisen Herbinan uusia Mango Spa tuotteita, jotka sopivat loistavasti koti-span luomiseen.

herbinaspa1.6

Keräsin tähän 5 helppoa vinkkiä täydelliseen spa-hetkeen kotona. Näitä vinkkejä voi käyttää niin lyhyen hemmottelun luomiseen kuin vähän pidempäänkin hemmotteluun.

1. Tuotteet

Kuorinta-aine
Nopean kylpyhetken voi toteuttaa suihkun yhteydessä kuorinnalla. Herkullisen tuoksuinen kuorinta-aine yhdessä kuorintahanskan kanssa hellii hajuaistia ja tekee ihosta silkinpehmeän. Herbina Mango Spa Vartalokuorinta puhdistaa ja kuorii kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tämä tuote tuoksuu aivan taivaalliselle ja todella hellii ihoa. Itse olen kuorinta-aineiden suurkuluttaja ja rakastan sitä tunnetta, kun iho on vasta kuorittu ja hyvin kosteutettu. Mango Spa kuorinta-aine kannattaa siis pitää kylppärissä esillä muulloinkin kuin erikseen järjestettyjen hemmotteluhetkien aikana. Itse tykkään kuoria erityisesti jalat ja sääret useammin kuin kerran viikossa.

Kosteus
Herbina Mango Spa Ravitseva Vartaloemulsio levittyy iholle helposti ja imeytyy nopeasti. Voide sisältää manteliöljyä ja sheavoita, joiden ansiosta tuote tekee ihosta pehmoisen. Uutuuksien joukossa Herbinalta löytyy myös Aqua Spa Raikastava Vartaloemulsio, joka on Mango Spa:ta hieman hillitymmän tuoksuinen. Myös se levittyy helposti ja kuivuu nopeasti. Tuotteen oliiviöljy ja kookosöljy kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät ihoa. E-vitamiinipitoinen lummeuute sekä mun lemppari kookosvesi tehostavat tuotteen kosteuttavaa vaikutusta.

Öljy
Moni blogiani pidempään lukenut tietää, että olen öljyfani. Oli kyseessä sitten ihan ruokaöljyt tai öljyt kauneudenhoidossa, niin mulla ne on aina top listalla. Herbina perheen uusi Mango Spa kauneusöljy on todella monikäyttöinen ja suosittelen itse kokeilujen jälkeen sitä erityisesti kynsinauhoille ja hiuslatvoille käytettynä. Tuote sopii myös loistavasti hierontaan ja itse tykkäänkin hieroa sääret ja jalat aina jalkahoidon yhteydessä. Erityisesti pohkeet ovat sellaiset, joita hieron myös usein ennen nukkumaan menoa. Öljy saa ihon samettisen tuntuiseksi ja kosteuttaa pitkään. Herbinan kauneusöljy saa isosti plussaa todella kätevästä pumppupullosta! Todettakoon myös, että muuten todella nirso Eetu suostui käyttämään tätä öljyä erittäin kuivalle iholleen ja tykkäsi tuoksusta kovasti;)

Kynsilakat
Jalkahoidon jälkeen on tietysti ihana lakata myös kynnet. Kiireisempinä aikoina riittää, että levittää kovettavaa lakkaa ja kun on enemmän aikaa voi tehdä homman pidemmän kaavan mukaan aluslakan, lakan ja vielä päällilakan kanssa! :) Itse innostuin käymään pedikyyrissä Krakovassa, jonka jälkeen valmiiksi kauniita ja huoliteltuja jalkoja on nyt paljon kivempi ylläpitää ja hoitaa itsekin. Suosittelen siis lämpimästi varaamaan ajan ennen kesää ammattilaisella pedikyyrin, jonka jälkeen voi homman hoitaa näppärästi itsekin loppukesän ajan :)

herbinaspa1.0

2. Musiikki
Minulle hemmotteluhetken ehdoton must on rentouttava musiikki. Spotify ja Youtube on täynnä ihania spa-soittolistoja, joita kannattaa hyödyntää rentoutumiseen. Itse tykkään kuunnella spa-musiikkia myös meditoidessa ja aamuisin kirjaa lukiessani.

3. Luettavaa
Pidempien hemmotteluhetkien aikana on ihana lueskella lehtiä tai kirjaa, joten kannattaa varata jalkakylvyn ajaksi lähelle suosikkikirjasi. Voin lämpimästi suositella Gabrielle Bernsteinin teoksia. Oma suosikkini häneltä on Miracles Now, jota jaksan lukea uudestaan ja uudestaan.

herbinaspa1.8

4. Naposteltavaa
Terveelliset herkut täydentää hemmotteluhetken. Tarjoiluastialle voi leikata hedelmiä ja kasviksia. Dipiksi suosin itse aina herkullista hummusta. Nykyään kaupoista löytyy vaikka miten hyviä valmiita hummuksia! Aina ei tarvitse siis tehdä pitkän kaavan mukaan vaikeita reseptejä, vaan hyvin helpollakin voi päästä pitkälle. Myös maustetut vedet ovat ihana lisä hemmotteluhetkessä. Kannattaa muutenkin joka päivä asettaa pirteä vesikannu pöydälle. Vettä tulee juotua huomaamattaan paljon enemmän.

5. Tuoksut
Kauneushoitoloissa on aina ihana tuoksu ja huumaavat tuoksut virittääkin aina hetkessä tunnelmaan ja rentouttaa. Itse tykkään kevyistä tuoksukynttilöistä tai sitten erillisistä tuoksudiffuusereista. Vaihtoehtoja löytyy todella paljon ja markkinoilla on myös paljon erilaisia vaihtoehtoja herkimmillekin.

herbinaspa1.7
herbinaspa1.2
herbinaspa1.3
herbinaspa1.5
herbinaspa1.4

Oli hemmotteluhetki kotona pikainen tai tunnin mittainen koti-spa, niin aina pieni itsensä piristys tekee kuitenkin hyvää. Suosittelen todella lämpimästi ottamaan viikottaiseksi rutiiniksi pienen koti-span loihtimisen.

Kesällä tietysti parasta on järkätä näitä hemmotteluja mökillä! Vaikken ole mikään super mökki-ihminen, niin nyt Krakovassa oleillessani odotan todella kovasti, että pääsemme nauttimaan kesällä Suomeen mökkeilystä. Voiko kesällä olla parempaa, kuin luonto ja puusaunan jälkeinen fressi olo!:)

Mutta, nyt laitetaan ihanien Herbina tuotteiden arvonta pystyyn! :) Arvottavana on tällä kertaa 2 Herbinan tuotepakettia, jotka pitää sisällään ihanat uudet Spa-tuotteet, 2 kpl body mistia, parfyymideodorantin sekä oman valinnan mukaan 3 kpl joko Volumizer- tai Gloss-hiustenhoitosarjan tuotteita. Molempien pakettien arvo on noin 50 €.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten muistathan kommentoidessa jättää myös spostiosoitteen, jotta saan voittajaan yhteyttä! :) Aikaa osallistua on 29.5 asti. Osallistuminen onnistuu helposti jättämällä kommenttia tähän postaukseen <3 :) Olisi kiva kuulla mitä te odotatte eniten kesässä? :)

Arvonta päättynyt!

You Might Also Like

142 Comments

  • Reply
    Mira
    22.5.2016 at 19:51

    Osallistun :))

  • Reply
    Nelliina
    22.5.2016 at 19:56

    Ihana postaus <3 Ellei olis mustikkapiirakka uunissa ja MM-lätkäfinaali pian alkamassa, voisin jonkun hemmottelunaamiohetken pitää :) Mukaan kivaan arvontaan.
    Haluan kesällä Saimaalle, sitä odotan.

  • Reply
    Johanna Pakkas
    22.5.2016 at 20:12

    Mukana arvonnassa ! :) odotan kesältä eniten aikaa ystävien kanssa sekä valvomista aamuyöhön kaupungilla sekä festareita ! tietysti saunomista mökillä ja yö uinteja ja JÄÄTELÖ!

  • Reply
    SatuS
    22.5.2016 at 20:17

    Osallistun! Lomaahan sitä tässä odotetaan :)

  • Reply
    Mimmu
    22.5.2016 at 20:18

    Olisipa ihana tuotepaketti! Kesässä odotan eniten lomaa ja niitä hitaita aamuja, kun ei ole kiire mihinkään-aamukahvi terassilla linnunlaulua kuunnellen. Tai kesän eka pehmistä torilla,ihmisvilinässä,lokkien kirkuessa.

  • Reply
    Maikki-
    22.5.2016 at 20:22

    Heps, Mukana arvonnassa! ☺
    odotan kesässä eniten kohta alkavia kesätöitä kahvilassa, mukavia tuttuja ihmisiä päivästä toiseen kokonaiset 3kuukautta. Vapaapäivinä saa lekotella hiekkarannoilla ja käydä kalastamassa. Rentoutumista parhaimmillaan ☺

  • Reply
    Pimassou
    22.5.2016 at 20:26

    Ihanat hemmottelutuotteet! <3 Järjestäisin näillä tuotteilla itselleni ja tyttärelleni hemmotteluhetken koti-span merkeissä.

  • Reply
    Laura
    22.5.2016 at 20:55

    Mukana :)

  • Reply
    Siru
    22.5.2016 at 21:14

    Odotan kesässä valoisia öitä ja ulkona istumista kavereiden kanssa maailmaa parantaen! <3

  • Reply
    tytti k
    22.5.2016 at 21:17

    mukana!

  • Reply
    Siiri
    22.5.2016 at 21:31

    Lämpöä ja nautiskelua. Suomen kesän tunnelmaa ja rentoutumista. Mökkiä ja jäätelötötteröitä. Grillausta ja ystäviä. Siideriä ja rantakelejä. Niitä perinteisiä, mutta niin rakkaita asioita kesässä. <3

  • Reply
    Iita
    22.5.2016 at 21:40

    Mukana!

  • Reply
    KooKoo
    22.5.2016 at 21:43

    Moikka!

    Täällä odotetaan valoisia kesäiltoja, mökkeilyä, piknikkejä ystävien kesken, festareita, kesäjuhlia ja yleistä energisyyttä, joka kesällä on huipussaan:)) Olen opettaja, joten pitkä kesäloma, joka häämöttää jo kahden viikon päässä on kyllä ammatinvalinnan parhaita puolia:D
    Psst ! Hääjutut kiinnostaisivat kovasti, joten sinne suntaan postaustoiveita niiden tiimoilta ;)

  • Reply
    Jasmin
    22.5.2016 at 21:49

    Odotan kesässä eniten tuoreita vihanneksia, marjoja ja hedelmiä (ja myös niiden halpaa hintaa :D) ja tietysti aurinkoisia ja lämpimiä kelejä! :)

  • Reply
    Jane
    22.5.2016 at 22:04

    Ihana arvonta, mukana ehdottomasti!:) kesässä eniten odotan tulevaa Norjan reissua, lämpimiä kesäiltoja, yöttömiä öitä, perheen ja ystävien grillipäiviä jne! ☀️

  • Reply
    Emmi
    22.5.2016 at 22:16

    Kesältä odotan aurinkoisia päiviä merellä, lämpimiä kesäöitä, festareita ja vielä omasta pihasta ja puutarhatöistä nauttimista. :)

  • Reply
    Noora
    22.5.2016 at 22:17

    Osallistun :)

  • Reply
    Noora
    22.5.2016 at 22:18

    Osallistun:)

  • Reply
    petra
    22.5.2016 at 22:23

    Odotan eniten laatuaikaa pienen perheeni parassa! Kiireetöntä ja rentoa yhdessäoloa! Ja tietysti aurinkoa! ❤

  • Reply
    Ilona
    22.5.2016 at 22:25

    Hemmottelu kelpaa aina!! :) Kesässä varmaan eniten odotan rentoa mökkielämää, jäätelöitä ja myös Tukholmassa olevaa Beyoncén keikkaa.

  • Reply
    Maare
    22.5.2016 at 22:47

    Odotan kesässä aurinkoisia öitä ja pyöräilyä! :)

  • Reply
    Jasmiina
    22.5.2016 at 22:58

    Mukana! :)

  • Reply
    Miukkis
    22.5.2016 at 23:08

    Kiinnostavia uutuuksia Herbinalta! Osallistun ihanaan arvontaan. Kesässä odotan eniten lämpöä, auringon paistetta, vehreää luontoa ja lintujen laulua! Suomen suvi on suloista aikaa, joten nautitaan :)

  • Reply
    Mari
    22.5.2016 at 23:12

    Mukana! Odotan kesältä eniten tyttöporukan road trippiä ympäri Suomen. Siellä olis ihana tehdä tyttöjen kanssa pienet spa-treatmentit mökin saunalla :)

  • Reply
    Tuula / Tuula's life
    22.5.2016 at 23:36

    Ihana arvonta. Meillä on mökkiremontti menossa ja tässä ei ole paljoa ehtinyt itseä hemmotella :) Joten tuo Herbina Spa olisi paikallaan.
    Kesältä odotan suotuisia purjehdustuulia, aurinkoa ja ystävien tapaamisia.

  • Reply
    A
    22.5.2016 at 23:59

    Odotan eniten mökkeilyä!

  • Reply
    Tjja
    23.5.2016 at 02:20

    Mukaan arvontaan ! Odotan eniten kesässä järviä, valonloistetta. Nimenomaan vettä ja aurinkoa ! Sitä tunnetta kun soudellaan kirkkaalla tyynellä järvellä ilman kiirettä.

  • Reply
    Jonnaajon
    23.5.2016 at 02:42

    Osallistun arvontaan. Pieni hemmottelu tässä arjessa ei ole ikinä pahitteeksi. Vaikka oma arki on mukavaa niin kauneudenhoito ja vastaava hemmottelu tuppaa jäämään ja kaikki rahakin menee ruokaan :D

  • Reply
    sanna
    23.5.2016 at 03:05

    mukana!

  • Reply
    Tanja
    23.5.2016 at 06:11

    Mukana arvonnassa! Kesältä kaipaan ehkä eniten täydellistä rentoutumista ja muitakin kuin kotikaupungin maisemia – myönnän, että elämä on pyörinyt ihan liikaa työn ympärillä.

  • Reply
    freyja
    23.5.2016 at 06:14

    Mukana arvonnassa! :) Mitään odotuksia mulla ei oikeastaan ole, muuta kuin että säät pysyisi lomaan saakka lämpöisinä!

  • Reply
    Outi Karita
    23.5.2016 at 06:56

    Kesässä odotan rentoiluhetkiä niin omalla kotiterdellä, Kirjurinluodon nurtsilla kuin Yyterin dyyneillä…. Kirja, viltti ja jotain pientä evästä. Nämä hetket sekä yksin että miehen tai ystävien kanssa on parhautta <3

  • Reply
    Sari
    23.5.2016 at 07:01

    Mukana arvonnassa! Odotan kesässä eniten auringon lämpöä, rentoutumista, hikisiä ulkotreenejä ja festareita.

  • Reply
    Henna
    23.5.2016 at 07:30

    Odotan eniten mökkeilyä ja kauniita, lämpimiä päiviä sekä sitä, että saisin kesäopintoni valmiiksi :)

  • Reply
    Sirkku
    23.5.2016 at 08:01

    Kesältä odotan kauniita leppoisia aurinkoisia päiviä, jolloin voi vain olla.
    Mukaan mukavaan arvontaan.

  • Reply
    Laura
    23.5.2016 at 08:14

    Eniten odotan lomaa ;)

  • Reply
    Anni
    23.5.2016 at 08:29

    Mukana ollaan :)! Kesältä odotan eniten juurikin mökillä vietettyjä aurinkoisia päiviä sekä mahdollista ulkomaanmatkaa :). Kiitos ihanasta hyvänmielen blogista!

  • Reply
    Elina
    23.5.2016 at 08:34

    Herbinan tuotteita onkin jo vuosia eksynyt ostoskoriin, näitä kyseisiä en ole vielä testannut :)

  • Reply
    mjai
    23.5.2016 at 08:37

    Aurinkoa ja lomaa tietysti :D

  • Reply
    Saara
    23.5.2016 at 08:39

    Mukana arvonnassa! Itse odotan kesältä sitä vapauden tunnetta raskaan kevään jälkeen koulussa. En ole edes tehnyt mitään erityisempiä suunnitelmia kesäksi vaan ajattelin mennä sillee go with the flow- asenteella ja tehdä sellaisia juttuja mitä just milloinkin haluan :)

  • Reply
    Pauliina.K
    23.5.2016 at 08:39

    Eniten odotan lämpöisiä kesäöitä ja moottoripyöräretkeä Suomessa ja Norjassa :)

  • Reply
    Pinja
    23.5.2016 at 09:10

    Mulla oli jossain vaiheessa pitkään tapana järkätä tällainen koti-spa itselleni vähintään pari kertaa kuussa, mutta nyt se on harmillisesti taas jäänyt vähän vähemmälle. Täytyykin yrittää taas ottaa tavaksi säännölliset hemmotteluhetket! :)

  • Reply
    Sannamarianna
    23.5.2016 at 09:32

    Ihania tuotteita! Ihan tuli semmonen spa-olo tätä lukiessa. =D Odotan kesältä eniten aurinkoisia päiviä ja niiden jälkeisiä ihania iltoja, kun ei millään malta mennä sisälle nukkumaan. =)

  • Reply
    Misise
    23.5.2016 at 09:43

    Odotan kesässä eniten mun lomaa, mutta sepäs sattuu alkamaan vasta 25.8. eli koko kesän olen käytännössä kuitenkin töissä! Toivotaan, että loma on kaiken tuon odottamisen arvoinen ;)

  • Reply
    Miia
    23.5.2016 at 10:24

    Kesässä odotan eniten lomaa ja sitä, että saa olla joutilaana :)

  • Reply
    klaara
    23.5.2016 at 10:46

    Odotan kesässä paljon aurinkoa ja lämpöisiä pimeitä elokuun iltoja. Osallistun ihanien tuttujen tuotteiden arvontaan.

  • Reply
    sari
    23.5.2016 at 10:57

    aivan ihana postaus…jalkoja on hoidettava muuten tulee ongelmia joiden kans sitte on todella helposti isoissa ongelmissa, nimim. kokemusta on…

  • Reply
    iina
    23.5.2016 at 11:06

    Kiva postaus! :) Mä odotan eniten kesästä aurinkoa, kesälomareissua, ulkotreenejä, uimista ja valosia kesäiltoja!! <3

  • Reply
    Sinii
    23.5.2016 at 11:14

    Aurinkoa, lämpöä, huolettomuutta, jätskiä ulkoilmassa :)

  • Reply
    Sini
    23.5.2016 at 11:15

    Eniten odotan kesässä rentouttavia mökki-iltoja :)

  • Reply
    JaKa
    23.5.2016 at 11:15

    Odotan erityisesti muutamaa festarireissua ja loppukesän lomaa!

  • Reply
    Annuli4578854367
    23.5.2016 at 11:21

    Rentoutumista, chillailua, uimista, kirjojen lukemista ulkona, festareita, seikkailuja, kesäjuhlia, sukulaisia, ystäviä, veneilyä, grillailua, onkimista. ..

  • Reply
    Ida
    23.5.2016 at 11:50

    Eniten odotan festareita ja mökkeilyä :)

  • Reply
    Alisa
    23.5.2016 at 12:13

    Ai vitsit, miten inspiroiva postaus! Pakko ottaa toteutukseen heti monta juttua ^_^

    Ja todellakin osallistun arvontaan :) Kesässä odotan eniten stressin vähenemistä. Tenttejä on vielä tänäkin keväänä edessä vaikka kuinka ja monta, joten kunhan niistä päästään eroon, päästään nauttimaan kesästä <3

  • Reply
    Hanna
    23.5.2016 at 13:07

    Kesältä odotan ihania kelejä ja että vain saa nauttia kesästä ja lämmittää rantasaunan. :)

  • Reply
    Ulla
    23.5.2016 at 13:17

    Ihania tuotteita..ja talven jäljiltä kroppa päästä varpaisiin tarvitsisi huoltoa =)
    Mukana arvonnassa =)

  • Reply
    Maiju Koponen
    23.5.2016 at 13:21

    Oon sun instaasi seuraillut ja nyt oli pakko tulla oikein tutustumaan blogiinkin. Ihanan piristäviä ideoita, ihan on varmaan pakko tänään kotona ottaa pieni hemmotteluhetki ja laittaa varpulit lillumaan. :)
    Mä odotan kesässä eniten niitä ihania pieniä hetkiä – musta esimerkiks ihan parhaita on kesäyöt, kun voi istua omalla terassilla aamuun saakka, ja nähdä kun aamukaste heittäytyy nurmikon päälle kastellen sen, ja tsiikailla sen auringonnousun hyvässä seurassa. Mikään ei oo myöshään ihanampaa kun paljaat varpaat nurmikossa! Joten tämmöisiä pieniä ihania hetkiä sitä lähinnä oottaa :)

    • Reply
      monasdailystyle
      23.5.2016 at 14:46

      <3 <3 :)

  • Reply
    Anna
    23.5.2016 at 14:19

    Oi että miten ihanalle tuommoinen hemmotteluhetki kuulostaisi! Tässä kesässä odotan ehdottomasti eniten omia häitäni ja vähintään yhtä paljon myös sitä häämatkaa… :)

  • Reply
    HeidiL
    23.5.2016 at 14:20

    Mukana arvonnassa :)

  • Reply
    Tiia Nevalainen
    23.5.2016 at 14:24

    Kesässä odotan eniten uutta työpaikkaa ja uusia mahdollisuuksia!
    Rentoutuminen olisi todellakin paikallaan, vielä ei vain pysty, mutta pian toivon mukaan.

  • Reply
    mervi
    23.5.2016 at 14:37

    kesälomaa ootan <3

  • Reply
    Marjut
    23.5.2016 at 14:48

    Mä olen jotenkin aina ajatellut että herbinan tuotteista ei ole mihinkään. Viime viikolla sitten päätin ostaa Herbinan kasvoile tarkoitetun kuorinnan ja ihastuin siihen het. Kesässä odotan aurinkoa ja lämpöä tietenkin :)

    • Reply
      monasdailystyle
      23.5.2016 at 15:02

      Ihana kuulla!! :) Käy seuraavaksi näiden spa tuotteiden lisäksi tuoksuttelemassa myös uusia hiustuotteita! Meinasin pyörtyä (hyvällä) ihanaan vadelmalta tuoksuvaan shampooseen :D <3 http://www.herbina.fi/tuotteet/gloss-shine/gloss-shine-shampoo
      En ole vielä ehtinyt itse testata mutta pikimiten menee testiin;)

  • Reply
    Emilia
    23.5.2016 at 14:56

    Odotan rannalla leikkimistä muksun kanssa :)

  • Reply
    Pirjo Lavonen
    23.5.2016 at 15:01

    Ihania uutuuksia, pitää kokeilla … mukana arvonnassa

  • Reply
    Kati
    23.5.2016 at 15:06

    Moikka!

    Odotan lähinnä lämmintä kesää!

  • Reply
    Inka
    23.5.2016 at 16:09

    Mukana ollaan ja kesässä odotan eniten mahdollisen uuden työn alkua ja tietenkin lämpimiä kesäpäiviä.

  • Reply
    jensu
    23.5.2016 at 16:15

    Oi, miten kivalta kuulostava arvonta :)

    Kesässä odotan ekaa oikeeta kesälomaa ikinä! Satoi tai paistoi, loma on loma.

  • Reply
    susanna
    23.5.2016 at 16:22

    Kesässä odotan eniten arkea perheenä. Laskettuaika oli 21.5, mutta toistaiseksi ei ole vielä syntynyt. Odotan, että pääsee mökille pienokaisen kanssa ja tutustumaan pieneen kunnolla :) Ihana arvonta!

  • Reply
    Sanna
    23.5.2016 at 16:30

    Kiva arvonta! Nämä tuotteet tulisivat kyllä tarpeeseen! :)
    Kesässä odotan rentoa ajanviettoa ystävien kanssa, auringosta ja lämmöstä nauttimista (toivottavasti paljon!), kesäisiä hikilenkkejä, jätskin syömistä, grilliruokaa, pientä lomamatkaa jonnekin lämpöön… :) Onneksi nyt tuntuu että kesä on jo täällä!

  • Reply
    Ripsu
    23.5.2016 at 16:37

    Osallistun :) Kiva arvonta!
    Kesältä odotan yhteisiä hetkiä miesystäväni kanssa ihan vaikka vaan uiden, treenaten, löhöillen, herkutellen ja pieniä reissuja tehden.

  • Reply
    j
    23.5.2016 at 17:05

    mukana. kivoja tuotteita

  • Reply
    Saana
    23.5.2016 at 17:19

    Eniten odotan kesässä lämpimiä ilmoja, valoisia öitä ja ulkotreenejä! :)

  • Reply
    Hippu
    23.5.2016 at 17:23

    Aurinkoisia päiviä ja valoisia iltoja sekä mökkielämää .

  • Reply
    Neea
    23.5.2016 at 17:26

    osallistun! oonki ihastellu näitä tuotteita kauan:)
    sähköpostin pistän vielä tähän perään:)
    neeamerilainen00@gmail.com

  • Reply
    Heidi Hinkkanen
    23.5.2016 at 17:49

    Odotan lämpöä

  • Reply
    Miiu
    23.5.2016 at 17:50

    Ai että… toi mango vaikuttaa niin ihanalta! Kunhan kesä tuntuisi kesältä ,ilmojen puolesta, olisin onnellinen! Kauheasti huonompi se ei voi olla kun viime kesä :-)

  • Reply
    Mari V
    23.5.2016 at 17:55

    Kesässä odotan eniten mökkeilyä, grillausta, uimista ja yhteistä aikaa mieheni kanssa.

  • Reply
    Miira
    23.5.2016 at 18:52

    Olen vasta hiljattain testannut muutamaa Herbinan tuotetta ja tykästynyt kovasti, olisi mukava kokeilla muutakin Herbinalta, joten olen ehdottomasti mukana arvonnassa! :)
    Kesältä odotan lämpöä ja aurinkoa, merta ja veneilyä, ja tietysti kesälomaa, että pääsee rentoutumaan ja vaan olemaan :)

  • Reply
    Marjuska
    23.5.2016 at 19:21

    Odotan kesässä eniten ihania ja lämpimiä yöttömiä öitä! Mökkitunnelmaan sopisivat nämäkin Herbinan ihanuudet!

  • Reply
    hanna
    23.5.2016 at 19:26

    Mukaan arvontaan :)

  • Reply
    Marikki
    23.5.2016 at 19:28

    Odotan eniten lomaa :)

  • Reply
    Santtu
    23.5.2016 at 19:31

    Mukana.

  • Reply
    Mintaliina
    23.5.2016 at 19:42

    Sukat lentää kohta nurkkaan ja varpaiden kynnet pitää lakata. Niinpä tuumasta toimeen! Pienen pähkäilyn jälkeen valitsin punaiseen vivahtavan ruskean, päälle ajattelin hopeahile-lakkaa. Hilelakka olikin muuttanut koostumustaan (sitten pikkujoulujen) ja ruskea lakka jäi kokonaan sen peittoon. Ei hyvä. Niinpä vielä kerros ruskeaa, ja tulos röpelöinen, koksa hile-lakka jätti rouhean pinnan. HÖH. Meinasin jo poistaa kaikki ja aloittaa puhtailta kynsiltä, mutta en sitten viitsinyt, koska olisi pitänyt laittaa kumikäsineet etteivät juuri lakatut kynnet olisi tuhriintuneet. Nyt viritelmäni näyttääkin ihan ok:lta, ruskean lakan alta pilkistelee hopeahippuja auringonvalossa.

    • Reply
      monasdailystyle
      23.5.2016 at 19:57

      Hihi :D Mahtava sinä :D

  • Reply
    Ninni
    23.5.2016 at 19:49

    Herbina merkkinä on alkanu kiinnostaa enemmän ja enemmän ja merkki onkin nostanut profiiliaan eli mukana arvonnassa ehdottomasti :-)

  • Reply
    Mari A.
    23.5.2016 at 20:13

    Mukana!

  • Reply
    sikkuralla
    23.5.2016 at 20:58

    Ihana hemmotteluhetki :) Eniten kesältä odotan koko perheen yhteistä kesälomaa.

  • Reply
    Minttinen
    23.5.2016 at 21:11

    Todella houkutteleva juttu. Täytyy varmaan yrittää pitää vinkkiesi mukainen spa-päivä lähiaikoina. Eniten kesässä odotan LOMAA, että voi oikeasti vetää lonkkaa ja keskittyä rapsuttelemaan koiria. Kesään kuuluvat myös jäätelökiskavisiitit ( oispa jotain kivoja uutuusmakuja) ja uimareissut.

  • Reply
    Taina V
    23.5.2016 at 21:18

    Osallistun! Ihana palkinto!

  • Reply
    Siili82
    23.5.2016 at 21:19

    Odotan lämpimiä päiviä ja valoisia öitä

  • Reply
    Sofia
    23.5.2016 at 21:21

    Eniten kesässä odotan lämpöä ja aurinkoa :)

  • Reply
    Sonja
    23.5.2016 at 21:25

    Mukana :)

  • Reply
    Jenni
    23.5.2016 at 22:03

    Osallistun!

  • Reply
    NinniJ
    23.5.2016 at 22:08

    Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! :)
    Odotan kesältä eniten rentoutumista perheen ja ystävien kanssa Suomen suvessa sekä loman aikatauluttomuutta.

  • Reply
    Julia Jokela
    23.5.2016 at 23:08

    Ihana postaus! Kesässä odotan ehdottomasti piknikkejä ystävien kanssa auringon paisteessa ja myöhäisiä iltoja :-)

  • Reply
    Nikksu
    23.5.2016 at 23:31

    Osallistun.
    Aurinkoa, lempeää kesätuulta, mansikoita ja torikahveja odotan.

  • Reply
    Tintti
    24.5.2016 at 00:12

    Osallistun :)
    Kesältä odotan kiireen rauhoittumista, auringosta nauttimista ja sateessa kastumista, laiturilla maailman ihmettelyä, riippukeinussa lueskelua ja lasten leikkien ihmettelyä.

  • Reply
    Elise H.
    24.5.2016 at 06:46

    Todella kiinnostavia nuo Herbinan uutuustuotteet, olisi kiva päästä testailemaan :)
    Kesässä odotan eniten koko perheen yhteistä lomaa. Päästään vähän reissailemaan ja toisaalta saadaan myös hoidettua joitain asioita, jotka muulloin tahtovat kiireiden vuoksi siirtyä hamaan tulevaisuuteen. Ihanaa kesää kaikille!

  • Reply
    Marja-Liisa
    24.5.2016 at 07:22

    Tässä mukana!

  • Reply
    Maarit
    24.5.2016 at 07:32

    Oi, ihana tuote paketti <3 Ehdottomasti olen mukana arvonnassa! :)

  • Reply
    Sari
    24.5.2016 at 07:38

    Mukaan! :) Odotan kesältä perheen yhteistä aikaa!

  • Reply
    Toffeetiikeri
    24.5.2016 at 09:47

    Osallistun. Kotispa on luksusta. :)

  • Reply
    Maiju
    24.5.2016 at 10:52

    Kylläpä tekisi hyvää pieni hemmotteluhetki. Kaikki aika kun on kiinni vastasyntyneessä niin oma aika onntodellakin kortilla! Täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla tuota mangon tuoksuista kuorinta-ainetta jo pelkän tuoksun vuoksi!

  • Reply
    Lisa
    24.5.2016 at 12:13

    Mukana :) Ihan eniten odotan kesäisiä aamulenkkejä hiljaisessa metsässä!

  • Reply
    Eija
    24.5.2016 at 12:38

    Mukava, inspiroiva kirjoitus! Aina ei tarvitse mennä kauneushoitolaan hemmottelua saamaan :) Täytyykin virittää jalkakylpy vaikka pihalle omenapuun alle

  • Reply
    Titta
    24.5.2016 at 14:29

    Mukana arvonnassa! :3

    tittade@gmail.com

  • Reply
    Jasmin
    24.5.2016 at 16:31

    Mukana arvonnassa. Kesän parasta ovat jäätelö, mansikat ja vesimeloni :)

  • Reply
    Mira
    24.5.2016 at 16:33

    Kiitos kattavasta postauksesta, niin ihanat vinkit että tekis heti mieli toteuttaa :)
    Kesässä parasta on aurinko, rantapäivät ja yhdessäolo rakkaiden kanssa.
    Mukana ihanassa arvonnassa!

    Terkuin, Mira

  • Reply
    Puuteri
    24.5.2016 at 17:41

    Mulla ei ole varsinaisia kesäodotuksia. Toki toivon jotain kivaa yllärireissua, mutta sellainen taitaa jäädä syksylle.

  • Reply
    Krista
    24.5.2016 at 19:51

    Odotan kesältä ehdottomasti sitä, että arki vähän höllääntyy. Viimeinen vuosi ammattikorkeakouluopintoja alkaa olla paketissa, niin päätin tehdä itselleni palveluksen ja kevensin kesän työvuoroista ajatellen itseäni ja omaa hyvinvointiani! Pääsee ajan kanssa näkemään ystäviä ja kavereita, liikkumaan ja syömään hyvin. :)

    Osallistun myös ehdottomasti kilpailuun, on ihanaa, jos pääsee kokeilemaan uusia tapoja rentoutua. :)

  • Reply
    Mini
    24.5.2016 at 20:06

    Mukana ollaan arvonnassa! Vaikuttavat ihanilta tuotteilta, rakastan mangoa :)

  • Reply
    Meri
    24.5.2016 at 20:06

    Mukana :)

  • Reply
    Lena
    24.5.2016 at 20:08

    Mukana arvonnassa!

  • Reply
    Henna
    24.5.2016 at 20:08

    Tosi kiva arvonta, mukana siis :)

  • Reply
    Päivi
    24.5.2016 at 20:08

    Mukana ollaan!

  • Reply
    SAMP
    24.5.2016 at 20:14

    Voi miten ihana arvonta! Mangon tuoksuisia vartalotuotteita ei koskaan ole liikaa ;)

  • Reply
    heidi
    24.5.2016 at 20:31

    Kiireelisenä työ ihmisenä, jonka on pitänyt hankkia itselleen pienimuotoinen eläintarha, joten rentoutus hetket ovat kultaakin arvokkaampia.

  • Reply
    Daniela
    24.5.2016 at 21:05

    Mukana arvonnassa!(:
    Kesältä odotan pitkiä kesäiltoja viinilasillisen ääressä ja tietysti veneilyä.

  • Reply
    Hanna
    24.5.2016 at 21:39

    Mukana! Spa-hetki kotona olis enemmän kuin jeeees!! :)

  • Reply
    Laura
    24.5.2016 at 23:50

    Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! :)

  • Reply
    Saara
    25.5.2016 at 01:33

    Saattaa kuulostaa oudolta, mutta kesässä odotan eniten kesätöitä. Ja terassikelejä :)

  • Reply
    Janita
    25.5.2016 at 06:46

    Ihana postaus. :) alkoi heti mieli tehdä jalka- ja käsihoito itselle.
    Kesältä eniten odottaa kyllä mökkeilyä, kalastusta ja puusaunaa. Toki auringonpaisteessa loikomin (50 suojakertoimen alla) ei kuulosta myöskään pahalta kunhan on jäätelöä. ;)

  • Reply
    Aino
    25.5.2016 at 07:57

    Mukana ollaan! Olen kesän lapsi, joten odotan kesässä kaikkea mitä se tuo vastaan. Lämpimiä kesäsateita, helteitä, kuutamouintia, jäätelöä, keskikesän onnea… <3

  • Reply
    Miia Moilanen
    25.5.2016 at 09:54

    Mukana arvonnassa! :) Kesässä odotan eniten auringonpaistetta & pihalla oloa, joka virkistää mieltä kivasti! ^_^

  • Reply
    Jani
    25.5.2016 at 10:24

    Kyllähän se on loma, jota eniten odotan. Ja aurinkoisempaa kesää kuin vuosi sitten. Ainakin alku näyttää lupaavalta.

  • Reply
    Xeveliina
    25.5.2016 at 19:58

    Ensimmäiseksi tietenkin lomaa ja toiseksi aurinkoisia päiviä, jolloin on ihana istua jokirannassa tai pyöräillä Ruissaloon piknikille! :)

  • Reply
    katerina
    25.5.2016 at 21:31

    Mukana arvonnassa :)
    Odotan kiireettömiä kesäpäiviä pienen tyttäreni kanssa. Mökkeilyä, jäätelöä, mansikoita ja loppukesän Kreikan matkaa.

  • Reply
    Jenni
    25.5.2016 at 22:55

    Oi, miten ihana arvonta! :) Itse odotan kesältä eniten lämpöä, ulkona oleilua, mansikoita, mökkeilyä, valoisia iltoja ja kesäsateen jälkeistä raikasta tuoksua <3

  • Reply
    Rombo
    26.5.2016 at 08:58

    Aurinkoisia lomapäiviä, mökkeilyä ja uimista!

  • Reply
    oona
    26.5.2016 at 17:14

    Osallistun! Olen kuullut tuotteista paljon hyvää, ihana olisi itsekin päästä testaamaan! :)

  • Reply
    Marju
    26.5.2016 at 19:23

    HERBINA – PURE LOVE ; }

  • Reply
    Pauliina
    27.5.2016 at 11:04

    Rentoja kesäpäiviä, sekä myös extempore reissuja! :)

  • Reply
    Mummo
    27.5.2016 at 12:07

    Ihana postaus. Mukana arvonnassa.

  • Reply
    Henna
    27.5.2016 at 12:48

    Oijoi, pitääkin tutustua tuotteisiin. Itsensä hemmotteleminen jää aivan liian vähälle huomiolle. Kesältä odotan aurinkoisia päiviä ja tekemättömyyttä. Heinäkuu olisi tarkoitus vain olla ilman aikatauluja. Jonkin verran aikaa menee kyllä kesäkursseihin ja asunnon järjestämiseen. Tarkoituksena on vähentää tavaraa, minimalismi kutsuu siis. (Ja osallistun toki arvontaan.)

  • Reply
    Marianne
    27.5.2016 at 13:37

    Eniten kesässä odotan mökkiviikonloppua perheen kesken, piknik-hetkiä kavereiden ja poikaystävän kanssa sekä sitä ihanaa fiilistä mikä kesässä on, kun ihmiset hymyilee ja on lämmin ja kaikki on puhjennut kukkaan :)

  • Reply
    Jossu
    27.5.2016 at 14:08

    Mukana! :) mangon tuoksu on jotain aivan parasta :) Kesässä odotan valoisia iltoja, mökille menoa perheen kanssa ja miehen kanssa kylkikyljessä oloa :)… ja jätskiä! Ja mansikoita!

  • Reply
    Jenni
    27.5.2016 at 22:58

    Odotan kesälomaa ja ihania rantapäiviä sekä tietysti kesäherkkuja :)

  • Reply
    Satu
    28.5.2016 at 00:12

    Odotan eniten sitä auringon hellimää tunnetta kasvoilla, valoisuutta ja iloista mieltä joka huokuu kaupungilla kävellessä ihmisistä ja omakin hymy on herkässä. Keveät vaatteet ja paljaat varpaat upotettuna hiekkaan. Vastaleikatun nurmikon tuoksu ja aaltojen liplatus. Ja ennen kaikkea rakkaiden ystävien häät kesän lopulla. Ihana tapa aloittaa kesäloma ennen syksyn aherrusta.

  • Reply
    Kati
    28.5.2016 at 00:49

    Ehdottomasti mukana!
    Itsensä hemmottelu tuppaa näinä “ruuhkavuosina” jäämään liian vähälle huomiolle, joten tämä olisi ihan huippu!

  • Reply
    Jenna O
    29.5.2016 at 09:39

    Oi mikä super ihana paketti! Muutin juuri uuteen asuntoon, joka on ihan täydellinen ja juuri unelmieni koti. Kylpyhuoneeni ovat aina olleet mallia kuuskytlukujakulunut ja nyt on sitä spa-tunnelmaa täällä vihdoin. Olisi ihana saada hemmottelutuotteita joilla piristää itseä. Toivottavasti onni osuu kohdalle :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *