1.6.2016

Itsetunto ja asiat, jotka saavat olon kauniiksi – Oriflame Ecobeauty

Oriflame Ecobeauty

Kaupallinen yhteistyö, Oriflame 

Itsetunto vaikuttaa elämän monella eri alueella ja huono itsetunto voi olla iso murhe arjessa. Itsetunnolla on valtava merkitys onnellisuuteen ja siihen miten koemme eteemme aukenevat asiat ja mahdollisuudet. Monesti sanotaan, että hyvä pohja itsetunnolle rakentuu jo lapsena. Rakkauden määrä näyttäytyy varmasti suurimpana itsetunnon rakennusaineena.

Omaa itsetuntoaan on kuitenkin mahdollista vahvistaa. On tärkeää antaa menneisyyden varjoille anteeksi ja päästää irti. On tärkeää hyväksi itsensä juuri sellaisena, kuin on ja arvostaa jokaista pienintäkin piirrettä itsessään. Jokainen meistä on ainutlaatuinen uniikki yksilönsä. Ei ole toista sinua.

Määritämme usein oman itsetuntomme sen kautta miten puhumme itsellemme. Jatkuva itsensä soimaaminen laskee itsetuntoa ja jatkuva epäonnistumisen kokemus lisää henkistä pahaa oloa. On aika katsoa itseään peiliin ja nähdä se kaikki kauneus ja ainutlaatuisuus mitä juuri sinussa on. Pidän itsestäni. Olen arvokas. Olen upea. Olen ainutlaatuinen. Ansaitsen parasta. Toista näitä voimalauseita ääneen tai mielessäsi joka päivä. Mikäli lauseiden toistaminen tuntuu typerälle, koita toistaa ne englanniksi. Yhtäkkiä homma onkin paljon helpompaa ja huomaat energian virtaavan mieleen melkein heti :)

Tässä viisi tärkeää asiaa, jotka vahvistavat minun itsetuntoani ja saavat minut tuntemaan itseni kauniiksi.


1. Rakkaus ja ystävällisyys

Elämä ei ole vain saamista, se on ennen kaikkea antamista. Rakkauden saaminen on elämän suola, mutta ilman rakkauden antamista ei olisi elämää. Mitä enemmän annan muille sen paremmin voin itse. Mitä enemmän rakastan läheisiäni sen kauniimpi myös koen olevani. Mitä ystävällisempi olen tuntemattomille sen kauniimmaksi koen myös itseni ulkoisesti. Ilkeät sanat tai juoruaminen tekevät kenet tahansa rumaksi.


2. Liikunta ja puhdas ruoka

Kunnon hikitreenin jälkeen koen olevani hehkuvimmillani. Energia pääsee virtaamaan koko kehossa ja sen mukana tuoma olo saa myös tuntemaan itseni kauniiksi. Liikunta lisää itsevarmuutta ja onnellisuutta. Myös puhdas ja ravintorikas ruoka saa olon kauniiksi. Vihreät smoothiet saavat mielen ja kehon kirkastumaan. Tämän voi helposti testata. Jos on syönyt ison pussillisen karkkia ja muuta teollista niin millainen olo on seuraavan tunnin kuluttua versus jos juo ison kannullisen vihersmoothieta, millainen olo on sen jälkeen? :)


3. Hymy

Kaikki tunteet kuuluvat elämään ja myös ne negatiiviset. Hymyillessä sitä kuitenkin tuntee olonsa aina kaikkein upeimmaksi ja on vaikea ajatella negatiivisesti, kun hymyilyttää. Kokeile! Hymyile ja ajattele jotain negatiivista. Ei todellakaan ole niin helppoa. Mitä enemmän hymyilee sen paremmin voi kaikin puolin. Hymyrypyt tekevät minusta vieläkin kauniimman ja kannan ne ylpeänä.


4. Läsnäolo ja hengitys

Mitä enemmän olen stressaantunut ja murehdin tulevaa tai mennyttä sen vähemmän olen kiinnittynyt tähän hetkeen. Tällöin on aika pysähtyä, hengittää syvään sisään ja puhaltaa ulos. Keskittyä nimenomaan tähän hetkeen ja katsoa ympärilleen. Kun on aidosti läsnä tuntee myös olevansa kaunis. On turha murehtia mitä muut ajattelee, on turha murehtia tulevaa. Kaikki mitä meillä on, on tässä ja nyt. Hengitä syvään, hymyile ja tunne energia ympärilläsi. Toista taas itsellesi miten hyvä juuri sinä olet.


5. Ihonhoito & Luonnonkosmetiikka

Viimeisenä vielä kauneudenhoitorutiinit, jotka ovat yksi merkittävimmistä keinoista tuntea itseni kauniiksi! Itsestään huolehtiminen niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin on valtava itsetunnon vahvistaja. Minulle ihonhoito on ollut merkittävä osa omaa kauneudenhoitoani jo aivan pienestä tytöstä asti. Äidin myötä olen myös aikuisena kiinnostunut erityisesti luonnonkosmetiikasta, joka on osaltaan lisännyt kauneuskäsitystäni paljon. Puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet takaavat iholle parasta. Äitini on vaihtanut täysin kosmetiikkavarastonsa luonnollisiin tuotteisiin ja hän on upea! Itse olen sittemmin panostanut jo useamman vuoden luonnonmukaisiin tuotteisiin juuri ihonhoidon saralla. Pienet, mutta sitäkin tärkeämmät päivittäiset rutiinit saavat ihoni hehkumaan ja koen olevani kaunis, kun ihoni voi hyvin. Ihosta huolehtiminen on yhtä tärkeää, kuin se mitä laitamme suuhumme. Iho on meidän suurin elin ja siitä huolehtiminen on iso osa omaa kauneuttani.

Oriflame Ecobeauty


Puhdistusmaito & Kasvovesi

Minun ihonhoitorutiinit alkaa aamuin ja illoin aina kasvojen puhdistuksella, jonka jälkeen kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja jättää ihanan kevyen tunteen iholle. Oriflamen Ecobeauty Rose Camomille kasvovesi on käytännöllisessä suihkupullossa, joka ansaitsee ison plussan! Puhdistusmaito on hellävarainen ja sopii myös silmämeikin puhdistukseen.


Kosteusvoide, Seerumi & Kasvoöljy

Puhdistuksen jälkeen tärkeä vaihe on kosteutus. Minulle ihon kosteutus on itsessään oma pieni hemmotteluhetkensä. Tykkään levittää voiteet rauhallisesti kasvoille samalla tehden pienen hieronnan. Aamuisin riittää joko pelkkä kosteusvoide tai kasvoöljy. Iltaisin levitän pohjalle ensin seerumin, jonka jälkeen hieman vaihdellen vielä päälle öljyn tai voiteen. Öljyjä rakastavana tuppaan usein lotraamaan iltaisin kasvo- ja vartaloöljyillä ;) Oriflamen Ecobeauty sarjan voiteet veivät kaikki sydämeni ja voin lämpimästi suositella niitä jokaiselle. Myös niille, jotka ovat epäileväisempiä luonnonkosmetiikasta! Nämä tuotteet ovat todella tehokkaita ja erityisesti seerumi teki minuun ison vaikutuksen. Pieni tahmainen tunne seerumissa häviää äkkiä imeytymisen jälkeen ja iho tuntuu todella samettisen pehmeälle. Seerumi myös tuoksuu omaan nenääni ihan mielettömän ihanalle. Todella kätevät pumppupullot saavat ison kiitoksen. Ja miten kauniita purkkeja! Estetiikan rakastaja tykkää näistä valkoisista pulloista, jotka kaunistavat kylpyhuonetta;)


Silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide on merkittävä osa ihonhoitorutiineja, eikä sitä parane unohtaa! Muistan vieläkin elävästi miten olen pikkutyttönä seurannut vierestä äidin ihonhoitorutiineja ja kysynyt, miksi silmiin pitää tuolla tavalla taputella rasvaa :D Ja mitä äiti edellä sitä minä tietysti perässä ;) Jo teini-iästä asti kaapistani on löytynyt silmänympärysvoiteita (äidilta saatuja) ja tähän päivään asti se kuuluu rutiineihini. Oriflamen smoothing & brightening on mielestäni loistava tuote käytettäväksi sekä aamuin että illoin. Kosteuttaa todella tehokkaasti, muttei jätä ihoa kuitenkaan tahmeaksi. Tuote myös imeytyy nopeasti ja levittyy hyvin. Todella riittoisa tuote, hyvin pieni pisara riittää.


Oriflame Ecobeauty puhdistusemulsiolla, kasvovedellä, kasvoöljyllä ja seerumilla on Ecocert Organic –sertifikaatit. Kasvovoiteella ja silmänympärysvoiteella on Ecocert Natural– ja Reilun kaupan –sertifikaatit. Lisäksi näiden super kauniiden tuotteiden pahvipakkauksissa käytetty paperi on FSC-sertifikoitua. Minusta on todella hienoa miten iso brändi on ottanut huomioon alati kasvavan asiakaskunnan, joka haluaa tuotteidensa olevan luonnollisia <3 Niin pitkään kuin minulla on kosmetiikkaa käytössä ollut (eli 5v. asti :D ) niin joukossa on aina ollut Oriflamen meikkejä. Olen ihan äärimmäisen iloinen, että nyt tällä merkillä on myös oma luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjansa! Uskallan myös toivoa vielä tästäkin kasvavaa valikoimaa tämän sarjan kohdalla ;) Suosittelen todella lämpimästi testaamaan näitä uutuuksia!! :)

Oriflame EcobeautyOriflame EcobeautyOriflame EcobeautyOriflame Ecobeautyoriflame ecobeautyOriflame Ecobeauty

Tarkemmin tietoa uusista ihanista Oriflame Ecobeauty tuotteista löytyy täältä sekä blogimaailman kosmetiikka-asiantuntijan Virven blogista täältä! :)

Mikä saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi? ♥

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Alisa
    1.6.2016 at 20:16

    Piti palata moneen kertaan takaisin katsomaan kuviasi, miten voitkin olla noin upea, noin kaunis?! Spectacular <3

    • Reply
      monasdailystyle
      1.6.2016 at 21:09

      Voi sinä se olet upea <3 Kiitos ihanasta kommentistasi Alisa <3

  • Reply
    Iina / MouMou
    1.6.2016 at 22:29

    IHANAT pullot. Nyt kolahti! :) <3

    • Reply
      monasdailystyle
      2.6.2016 at 08:08

      No eikö!! :) Näitä kelpaa ihastella kylppärissä näkyvilläkin <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *