7.6.2016

Terveellinen lounaspaikka Krakovassa

fitagaincafe1.3

Seuraavaksi vuorossa Krakovasta terveellistä lounaspaikkaa etsiville vinkkiä! Salaatteja, smoothieita, mehuja, toasteja, jogurttia, raakakakkuja ja vaikka mitä muuta. Niitä löytyy ihastuttavasta Fitagain Cafésta ihan Krakovan vanhan kaupungin kulmalta. Suosittelen tätä kahvilaa lämpimästi niille, jotka kaipaavat terveellisen ja täyttävän lounaan lisäksi hyvää nettiä!  Tämä on muodostunut nyt ehdottomasti yhdeksi suosikkipaikakseni tehdä töitä juuri sen vuoksi, että netti toimii aina moitteetta. Sen lisäksi saan aina työpäivän aikana tilattua nopeasti ja helposti terveellistä sapuskaa ja tietty hyvää kahvia.

fitagain-cafe fitagain-cafefitagaincafe1.4

Kahvilassa myydään myös Sport Calendar 2016 kalenteria. Olen vastaavaa etsinyt jo vaikka kuinka pitkään, mutten ole nähnyt kivoja yksilöitä ennen tätä. Ihana musta yksinkertainen kansi ja kalenterissa on kivoja motivaatiolauseita ja paikkansa kaikelle tarpeelliselle. Ensi vuodelle pitää ehdottomasti hankkia vastaavanlainen :)

ulica Szczepańska 2, 31-011 Cracow, Poland

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    delete
    8.6.2016 at 15:54

    Olen tulossa ensi viikolla Krakovaan viikonloppulomalle, joten tää pitääkin käydä testaamassa. :) Osaatko muuten sanoa onko siellä vaatekaupat miten auki sunnuntaisin? Esimerkiksi tuolla Krakowskassa? Ja oletko käynyt vielä Auschwitzissä tai Wieliczkan suolakaivoksilla? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      8.6.2016 at 16:51

      Oi mahtavaa!! :)
      Kaikki kaupat myös sunnuntaisin hyvin auki!:) ellei tietty oo joku muu pyhä, mut ei mun tietääkseni nyt pitäisi olla. Tietty suht aikasin kannattaa olla liikenteessä ettei oo kauhee ryysis. Kolmesta ehkä niin 7 varmaan kaikkein eniten porukkaa joten sillon ei niin kiva shoppailla.
      Tuut varmasti tykkäämään Krakovasta tosi paljon <3 jos törmäillään kaupungilla niin tuuthan nykäisemään hihasta!!:)

    • Reply
      monasdailystyle
      8.6.2016 at 16:52

      Niin ja siis en oo ollut kummassakaan. Suolakaivoksille on kyllä tarkoitus ehtiä vierailemaan toivottavasti alku syksyn aikana!!:)

  • Reply
    Julia
    16.6.2016 at 19:47

    Moi Mona! Missä sä aiot tehdä hääkampauksen ja häämeikin?

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *