15.6.2016

Sephora haul on Snapchat

sephorahaulsephorahaul1.2

Innostuin sitten eilen kunnolla häämeikkien suhteen ja Sephorasta tarttui “muutama” testattava taas kotiin. :D Joukossa oli myös tuttuja juttuja, mutta monta täysin uutta tuotetta, joita nyt innolla testailen. Snapchatista monanieminen löytyy tänään Sephoran saalis ;) Myöhemmin hyväksi todetuista myös blogiin juttua.

Ps. Varsovan vlog nyt myös julkaistuna! :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anna
    16.6.2016 at 12:07

    Pitääkin alkaa seurailemaan sua snapchatissa :) Mulla olisi sellanen kysymys joka ei liity tähän postaukseen mutta oon täältä blogistasi lukenut että oot tehnyt paljon Kayla Itsinesin treenejä. Itsellä “ongelma-alueena” on paksut reidet muuhun vartaloon nähden, niin mietin että miten ohjelma muokkaa jalkoja? :) En haluaisi näistä yhtään isompia niin siksi kyselen.. Ja noudatitko sä Kaylan ruokavaliota?

    • Reply
      monasdailystyle
      16.6.2016 at 12:47

      Moi Anna:) Kannattaa tutustua Kaisa Jaakkolan kirjoihin (http://kaisajaakkola.com/kirjat/) hänellä on paljon asiaa siitä mitä tekemistä hormooneilla on kehonkoostumukseen. Kaylan treenit on tosi hyvä osa monipuolista liikuntaa, ne on tehokkaita ja hauskoja!! :) Kaylan ruokavaliota en noudata, vaikka siinä on kyllä paljon ihan perus ruokavaliojuttuja, jotka ovat toki osa munkin arkea :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *