8.7.2016

Snapchat top 10

Snapchat laajenee kovaa vauhtia ja seurattavaa löytyy tällä hetkellä enemmän, kuin tarpeeksi. Muistan vieläkin, kun Malesiassa en tahtonut löytää juuri lainkaan suomalaisia snäppääjiä ja nyt tuntuu, että kaikki snäppää! :D Itse olen pitänyt pientä somelomaa ja snäppääminen on tietoisesti jäänyt vähemmälle, mutta käyn silti viikottain kurkkaamassa suosikkeja ja koitan aina välillä itsekin muistaa päivitellä kuulumisia snäpin puolella. Olen aikaisemminkin jakanut blogissa suosikkisnäppääjiäni, mutta laitetaan taas päivitettyä listaa tulemaan. Tässä olkaa hyvät! Toivottavasti löytyy uutta seurattavaa :)

Snapchat top 10

1. KARENAKATRINA

En kyllästy näihin ihaniin positiivisiin tyttöihin ikinä! Inspiraatiota oikeastaan ihan kaikkeen :)

2. REALEVALONGORIA

Eva Longorian snäpit ovat parhautta. Eva on ihanan luonnollinen ja niin sydämellisen oloinen.

3. SARATICKLE

Ihana kolleegani Sara on kaikipuolin super symppis ja ihana. Hänen snäpit saavat usein ison hymyn huulille.

4. GARYPEPPERGIRL

Nicole Warne on blogimaailman pioneereja ja häntä tykkään seurailla ihan ammatillisessa mielessä. Muoti- ja kauneusguru, joka matkaa ympäri maailmaa tämän tästä. Silti jotenkin niin jalat maassa ja ystävällisen oloinen nainen. Kunnon girl crush!

5. MAMMARIMPUILEE

Laura Satamo on turkulainen nainen, jonka snäpit saavat välillä nauramaan vedet silmissä. Laura on mahtava persoona ja olen kovastikin iloinen, että olen tutustunut häneen sekä blogin, että yhteisten tuttujen kautta.

6. TAILOPEZ

Tai Lopez on hauskaa seurattavaa niille, joita kiinnostaa self help ja business. Tällä miehellä riittää sanottavaa ja itse pidän ihan erityisesti hänen kirjavinkeistään, joita tulee usein ja paljon! :)

7. LIDVEENA

Lina Schifferin snäpit ovat myös varma hymyn aihe. Linan huumorintaju on vertaansa vailla ja jutut snäpissä ovat aivan hulvattomia. Lina on ihan ehdottomasti seuraamisen arvoinen. Tyyppi on myös niin mega kaunis, että häntä voisi ihan muuten vaan toljotella :D

8. GALMEETSGLAM

Julia Engel on yksi pitkäaikainen blogisuosikkini ja hänen snäppien kautta pääsee aina hetkeksi haaveilemaan matkustamisesta. Suloisen Julian asut ovat myös huippu inspiroivia!

9. AVECSOFIE

Avec Sofien mukana pääsee myös vaikka mihin reissuihin. Ihania maisemia Ranskasta ja herkullisia ruoka-annoksia. Sofie on muutenkin vaan niin symppis ja kaunis, että häntäkin katselisi ihan pelkästä silmänilosta;)

10. LINDAMANUELLA

Linda Manuella on myös menevä ihana nainen, joka snäppejä seuraamalla pääsee vaikka mihin. Lindan snäpit myös motivoivat kummasti itseään sohvalta ylös lenkille ja salille! Tää mimmi on niin tulta! Ja kääk, Jlo:ta unohtamatta. Mukana vilahtelee nimittäin super söpö karvakorva!

Kommenttiboksiin saa taas tietty jättää taas lisää vinkkejä ja omia suosikkeja Snäpistä!! :)

PS. Extra + vinkkinä vielä yksi puolalainen snäppääjä whatannawears! ;) Super kaunista Annaa kannattaa myös seurailla instan puolella. Ihania inspiroivia asuja ja paljon treenimotivaatiota :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Outi Karita
    9.7.2016 at 09:31

    Kiva kun laitoit vinkkejä!
    Omia suosikkeja on mm. Sairaan kaunis maailma blogin marissaleh, annahuhtilainen (bloggaaja), anssikela, antti_tuisku, eevsku, piiapajunen…. Niin ja sun snäpit on aina piristäviä <3

    http://outikarita.fitfashion.fi

    • Reply
      Mona
      9.7.2016 at 09:33

      Jei sulta tuli myös iso lista, kiitos!! :) <3 <3

  • Reply
    Ani
    10.7.2016 at 23:34

    Hei, tässä muutama oma lemppari. Tiiu (lainahöyhenissä blogin kirjoittaja), Miia Ezen (ensitreffit alttarilla), minnihei, jennipupulandia, näin muutamat mainitakseni.

    • Reply
      Mona
      11.7.2016 at 09:59

      Mahtavaa, kiitos vinkeistä!! Muutama uusi tässäkin joukossa :) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *