11.7.2016

Yes or No? Bomber jacket

Olen nyt varmaan jo vuoden katsellut bombertakkeja puoliksi hyväksyneenä ajatuksesta, että voisin itsekin joskus tällaisen takin laittaa päälleni. Aikaisemmin olen ollut ehdottoman nou nou ajatukselle, mutta riittävästi, kun jotain vaatetta näkee muiden päällä niin alkaa itsekin jo lämpeämään ajatukselle :D Nyt alennuksissa vastaan on tullut jo vaikka kuinka monta söpöä bomberia, mutta edelleen emmin.. Mitä mieltä te olette?? Onko bomber takki ihan nou nou vai super jees? Entä näettekö meikäläisen päällä tätä takkityyliä laisinkaan? :D

bomberjacket

Bomber jacket, Only / HERE (adlink) 

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    Rosa
    11.7.2016 at 19:10

    Kertakaikkiaan kammottavia takkeja :D ei ei, kenenkään ei pitäis pukea tollasta päälle. Mullekin usein käy niin, että joku asia on aivan NOUU mutta ajan kanssa alkaa näyttääkin kivalta. Bomberin kanssa näin ei oo käyny eikä varmasti käykään. Jopa mieheni ystävä vöyhkäsi sitä kuinka hirveitä ne on, että ei ne oo mitään muuta kun Joensuun skinien takkeja :D

    • Reply
      Mona
      11.7.2016 at 19:20

      ahahahahA sait täällä päässä hyvät naurut sun kommentilla aikaan :’DD Mä aattelin aikasemmin kans et ei saakeli ikinä kyllä mulle, muuuuut mitenkäs vaan kävikin niin että nyt nää ihastuttaa :’DD Älä kuule sano mitään, kohta säkin oot ihan bomberhimoissa;)

  • Reply
    Kristiina / CAVA blogi
    11.7.2016 at 19:13

    YES! Ja sulle myös yes <3

    • Reply
      Mona
      11.7.2016 at 19:19

      Hihih :D Miten nää voikin jakaa niin mielipiteet :D Mikäs muu mahtaisi olla vastaava.. Pitää ehkä kerätä kunnon kokoelma inhokki/ihanuus juttuja, joista mulla mieli kääntynyt…;)

      • Reply
        Kristiina / CAVA blogi
        11.7.2016 at 20:38

        Tässä elämän varrella olen sen oppinut, että omatkin kärkkäät mielipiteet voi ihan yllättäen kääntyä, siksi yritän nykyään pysyä nöyränä ja ymmärrän ettei kaikki ole mustavalkoista! :)

        • Reply
          Mona
          11.7.2016 at 22:57

          Niin totta <3 :) Hyvä periaate ja niin totta, et kaikki ei todellakaan oo mustavalkoista.

  • Reply
    Emilia
    11.7.2016 at 20:40

    Ehdottomasti yes! Tykkään ite bomber takeista ja omistan kaksi. Hankalinta on ehkä löytää oikea malli mikä sopisi (ite kävin parit merkit läpi ennenkun löysin lempparin) ja toinen hankaluus on värin valinta, aivan liian paljon ihania väri vaihtoehtoja! Mä näkisin sun päällä hyvin bomber takin :)

    • Reply
      Mona
      11.7.2016 at 22:58

      Mulla taitaa olla myös juuri tuo sopivimman mallin löytäminen jäänyt syyksi miksei ole vielä mikään tarttunut kassalle asti.. Pinkki ja army vihreä on kyllä mun ehdottomia lemppareita, joten jompaan kumpaan tuun päätynemään;)

  • Reply
    Mari
    12.7.2016 at 10:44

    Itselleni en ostaisi (toisaalta never say never…), mutta sinulle näkisin jonkun hempeän värisen bomberin sopivan hyvin, esim. puuteriroosa tai kuvassa näkyvä hailakka pinkki.

    Oma tyyli on jotenkin niin maskuliininen suurimmaksi osaksi aikaa ja rock -henkinen, etten osaa mieltää ollenkaan itselleni bomber takkia, ja uskon, että leveä lantioni vain korostuisi, kun bomberin pituus loppuu juuri minulle huonoon kohtaan.

    • Reply
      Mona
      12.7.2016 at 15:00

      Mulla myös juuri tuo mietinnässä, että mallin täytyy olla just eikä melkein istuva, että näyttää kivalta.. Veikkaan kuitenkin, että viimeistään syksyllä annan bomberille periksi :D :D

  • Reply
    Outi Karita
    20.7.2016 at 18:38

    Tuollainen hempeän värinen bomber vois ollakin kiva ja sopia sulle, mut tummat on mulle ihan kauhistuksia, liian ysäriä ja pilottia :P

    • Reply
      Mona
      20.7.2016 at 19:25

      Hihih, ysäriä ja pilottia :D Mulla oli hiukan sama ajatus aikaisemmin :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *