14.7.2016

Mehulinko tuli kotiin

Muutamat Facebook ja Snapchat seuraajat huomasivat jo uusimman innostuksen kohteeni, nimittäin mehulingon! Sain Eetulta synttärilahjaksi Saga merkin mehulingon ja olen tämän viikon ollut aivan hurmioituneena siihen. Kotona Suomessa meillä oli entuudestaan mehupuristin, joka on hyvä sekin, mutta tämä linko vasta vehje onkin! Porkkanat ja sellerit mehustuvat ihan sekunnissa ja mehu on taivaallisen hyvää. Laitan vielä valmiin mehun jäiden kanssa blenderiin, jolloin drinksusta tulee täydellinen!

Eetu tilasi mehulingon Amazonin kautta ja kehui koko prosessia ihan hurjasti, joten suositellaan lämpimästi muitakin mehustimen haaveilijoita harkitsemaan tätä vaihtoehtoa. Ainut miinus oli, että pistoke oli UK pään kanssa, mutta adabterilla sen sai helposti toimimaan ja toki sen voi myös vaihdattaa.

mehulinko

Oma ikuisuussuosikkini on helppo ja yksinkertainen porkkana/selleri mehu, mutta kaikkea muutakin tulee tehtyä tämän tästä.

Suosittelen kokeilemaan ainakin omena, punajuuri, porkkana mixia. Taivaallinen ABC- mehu. Maun lisäksi on kauniin värinen;)

Vihermehuissa tykkään eniten käyttää selleriä, lehtikaalia ja kurkkua. Niiden joukkoon, kun lisää raikasta sitruunaa saa ihanan virkistävän juoman.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Erica
    14.7.2016 at 14:21

    Voihan, vihannespuristimen haluaisin kovin! :)

    • Reply
      Mona
      14.7.2016 at 14:29

      Tällainen on kyllä aivan parhautta. Ystävä sanoi, että hänen vanhemmillaan on laite, josta pystyy tekemään vielä suoraan keitonkin!! :D Sellainen etsintään, ei ole vielä tullut vastaan.

  • Reply
    Tiina A
    15.7.2016 at 11:17

    Hankin mehulingon jokin aika sitten ja oon täysin koukussa itsetekemiini mehuihin. Hyvä hankinta!

    • Reply
      Mona
      15.7.2016 at 13:51

      Jes, mahtavaa kuulla:) Mehustaminen on kyllä parasta ja kehokin tykkää, kun saa ravintoaineita niistä hyvin :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *