18.7.2016

Suomessa ollaan + polttarit!

Täällä ollaan laskeuduttu turvallisesti Suomen kamaralle! Onneksi vielä loppujen lopuksi pehmeästi vaikka perjantaina lennolla turbulenssit sai meikäläisen melkein laskemaan allensa. En muista olenko sitten KL-Vietnam lennon (salamashown keskellä) jälkeen jännittänyt yhtä paljon, kuin perjantain lennolla. Mutta siis alas päästiin hienosti ja nyt takana on ikimuistoisin viikonloppu. Täynnä tunnetta ja rakkautta. Lauantaina nimittäin vietettiin polttareitani ja en oikein saa edes sanoiksi vielä puettua miten kiitollinen olen rakkaista ihmisistä ympärilläni. Päivä oli kaikenkaikkiaan niin ihana ja miten hyvin ystäväni tuntevatkaan minut. Koko päivä oli niin minun näköiseni, etten olisi osannut edes parempaa toivoa. <3 Jaan varmasti kuvia päivän kulusta myös täällä myöhemmin, jos saan kuvia käyttööni ;)

monan-polttarit

Kuva, Joonas Laine

Nyt maanantai lähti liikkeelle melkoiselle tohinalla. Viimeisiä aikatauluja lyödään lukkoon ennen häitä ja tekemistä riittää. Olen tosiaan maininnut jo muutamaan kertaan, että meillä moni juttu on jäänyt juuri näille viimeisille viikoille. Mutta pääkylmänä mennään. Toki pientä sumplimista joutuu tekemään ja aikatauluja muuttelemaan vielä viimetipassa, mutta eiköhän sitä loppujen lopuksi kokonaisuudesta ihan eheä tule :D Vajaan kolmen viikon päästä juhlitaan jo häitä, aikamoista!!

Onneksi on ihania apujoukkoja koko ajan ympärillä ja niin monet rakkaat luvanneet jeesiä järjestelyjen kanssa<3

Nyt siis nauttimaan viimeisistä valmisteluista!! :)

Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille <3

Pst. Kurkatkaahan mun häiden salainen hyvinvointiase aikaisemmasta postauksesta!! :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Marbella
    19.7.2016 at 12:16

    Hei Mona!

    En ole koskaan aiemmin kommentoinut, vaikka blogiasi olen jo pidempään seuraillut. Kiitos ihanasta ja positiivisesta blogistasi. Se Yksi harvoja, missä kaikki on kohdillaan. Hyvä sisältö, kauniit kuvat ja ennen kaikkea ihana sinä.

    Haluaisin kysyä vinkkiä oman värin kasvatukseen hiuksissa. Olen vuosia raidoittanut hiuksiani vaaleammaksi ja päätin, että nyt saa riittää. Miten itse sait projektin aluille? Jätitkö vain värjäämättä vai laitettiinko ensin jotain sävytystä tms? Tiedän, että alku on pahin ja se oma väri näyttää hirveältä vaalennetun vieressä. Olisi vaan niin kiva saada tukka luonnontilaan ja nähdä se oma todellinen väri pitkästä aikaa.

    Tsemppiä teille kovasti hääjärjestelyihin. Omista häistä on nyt 2v ja muistan kuinka paljon oli hommaa viime metreillä. Päivästä ne tulee ihana ja ikimuistoinen. Nauttikaa <3

    • Reply
      Mona
      20.7.2016 at 12:15

      Moikka ihana Marbella <3 <3 Ja alkuun kiitos niin voimaannuttavasta kommentistasi. Pääsin nyt vasta koneelle vastaamaan sulle, täällä on hurahtanut ensimmäiset Suomipäivät aivan järjetöntä vauhtia. Tsemppiä hääjärjestelyihin tarvitaan ehdottomasti :D

      Ja hiuksista. Ihan alkuun mulla oli tosiaan aivan valkoiset blondatut hiukset. Kun päätin luopua värjäyskierteestä laitoin ihan ensimmäiseksi tummia raitoja. Mielellään tietysti mahdollisimman lähellä omaa sävyä. Niitä kävin laittamassa muutaman kerrankin. Tumma väri muuttui aika nopeasti vaaleassa tukassa, mutta pikkuhiljaa lopputulos näytti luonnollisemmalle. Sitten parin raitakerran jälkeen lopetin värjäyksen kokonaan ja annoin hiusten vain kasvaa. Leikkasin tuossa vaiheessa suht usein latvoja (leikkasin itse). Aika pian kokonaisuus oli jo tosi luonnollinen ja se latva tuntui sulautuvan tyven omaan väriin , juuri noiden raitojen avulla.

      Kärsivällisyyttä tarvitaan alkuun, mutta en voisi kyllä olla tyytyväisempi päätökseen jättää hiustenvärjäys! :) Tosin sekin on tosi yksilöllistä ja jotkut tullut siihen tulokseen, ettei ikinä kasvata omaa väriä takaisin :D Mutta mulle värjäämättömyys helpottaa elämää ihan suunnattomasti ja myös päänahka on hyvässä kunnossa. Se oli viimeisillä blondauskerroilla jo tosi tosi herkka ja jopa vesikelloja saattoi tulla.. Toki värjäämättömässäkin tukassa on omat huonot puolensa, esim hiukset voi olla aika liukkaat ja hankalat välillä ja myös likaisuus näkyy nopeammin luonnollisessa tukassa.
      Mutta plussat voittaa haitat ihan kuusi nolla :)
      Tsemppiä projektiin ja kärsivällisyyttä mukaan ;) Kokeile vaikka laittaa kerran tai kaksi tummempaa raitaa niin josko se kokonaisuus olisi lähempänä omaa väriä. Ammattitaitoiset kampaajat on tosi hyviä tässäkin! :)

  • Reply
    Marbella
    20.7.2016 at 13:00

    Kiitos hyvistä vinkeistä <3 itse en ollutkaan ajatellut tummia raitoja. Niin kuin sanoit niin ne haalistuu nopeasti vaalennetusta tukasta, mutta tässä kasvatusprojektissa voisivat toimiakin :)

    Mullakin on päänähka alkanut oireilemaan vaalennuksesta. Tulee aina muutama vesikello/näppy ja niitä on tullut myös kaulaan ja korvien taakse :( Sanoin tästä myös kampaajalleni ja hän sanoi, että myös hänelle itselleen on tullut näppyjä omia hiuksia värjätessä. Pelottavaa!

    Onneksi liukuvärjäys on edelleen muodissa niin tukka saakin kasvatusprojektin myötä näyttää moniväriseltä. Sun hiukset on nyt tosi ihanan väriset ja kunto on upea. Eli hyvän päätöksen teit. Ja ajattele mikä rahansäästö kun ei tarvitse parin kuukauden välein käydä kampaajalla :)

    Tsemppiä vielä järjestelyihin ja nauti joka sekunnista ja häähumusta. Susta tulee kaunis morsian <3

    • Reply
      Mona
      20.7.2016 at 19:32

      Voi ei! Ehdottomasti kannattaa kokeilla hetki antaa hiuksille ja etenkin päänahalla aikaa rauhoittua. Toi on niin ikävää, että noista aineista usein tulee reaktioita. Niissä kun on ihan kauheasti kaikkia myrkkyjä:/
      Ja kyllä, liukuvärjäys kunniaan :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *