12.8.2016

Hääkuvia by Riikka

Mainitsin aikaisemmin, että kävimme Riikan ja Siirin kanssa ottamassa muutamia hääkuvia tällä viikolla kameran rullalle lisää. Eetulle puku päälle ja minä sujahdin kröhöm hieman mustuneeseen mekkooni, mutta onneksi kuvissa pieniä kolhuja ei näkynyt lainkaan. Näistä Tuomiokirkon edessä otetuista kuvista tuli mielestäni ihan hurjan ihania. Riikka on kertakaikkiaan aivan mieletön talentti kuvien kanssa ja niin kuin olen jo sanonut, myös ihmisenä mitä ihanin <3 Riikka tekee päivätyönsä ohella valokuvauksia, joten jos haluat mahtavan tyypin taltioimaan häät, muut juhlat tai haluat vaikka kauniit kihlajaiskuvat niin älä epäröi ottaa Riikkaan yhteyttä <3 riikka.lilja@gmail.com

Wedding photography, Turku Finland  Wedding photography, Turku FinlandWedding photography, Turku Finland Wedding photography, Turku FinlandWedding photography, Turku FinlandWedding photography, Turku Finland

Viimeiset pari päivää on taas ollut melko vauhdikasta. Eilen oltiin vasta illalla myöhään takaisin Turussa ja tänään aamulla otin aikaisen junan Saloon. Kuvasin äidin ja isäpuolen kodin, joka menee kohta myyntiin. Uudet tuulet siis puhaltaa muillakin meidän perheessä, kuin mulla ja Eetulla. Oli ihan super kivaa päästä pitkästä aikaa kuvaamaan kotikuvia ja samalla tuli myös hieman stailattua paikkoja. Laitan varmasti kuvia vielä myöhemmin tänne bloginkin puolelle.

Nyt suunnittelen ajoissa nukkumaan menoa ja huomenna on luvassa mitä ihanin päivä. Rakas ihana ystäväni Xenia menee naimisiin ja pääsemme juhlistamaan heidän häitä. <3 Xeni oli mukana viime viikonloppuna meidän päivässä, joten tämä kuukausi jää meillä yhteisesti kyllä mieleen todella rakkauden täyteisenä:’)

Huomenna siis Porvooseen!!

Ps. hääjuttuja luvassa edelleen ihan tuhottomasti!! Esim. enemmän kuin onnistuneista kukista (KIITOS KUKKA FIORI ja myös Maija <3:’) )  tulossa oma juttunsa samoin ruuasta, meikistä, paikasta, kirkosta yms yms… Saimme ystäväni Vesnan kanssa sovittua häämeikin videokuvauksesta, joten häämeikki tulee näkymään blogissa vaihe vaiheelta tuotteineen. Mutta nyt iltapuhteisiin ja peiton alle. Ihanaa viikonloppua kaikille ja erityisesti huomisen morsiammille ;)

Kuvat, Riikka Lilja-Niemi (riikka.lilja@gmail.com)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *