16.8.2016

Liu Jo Amazing fit bottom up

Uudet suosikit ovat saapuneet! Sain nimittäin pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta Le Follielta testattavaksi Liu Jo merkin uudet farkut. Olen jo vuosia kehunut tämän merkin farkkuja ja ne ovatkin olleet yksiä suosikkejani. Nyt Liu Jo:lta on tullut uusi Amazing fit bottom up mallisto, jotka venyy ja paukkuu niin, että nämä farkut jalassa ei todellakaan tunnu, että olisi farkut jalassa. Mukavat ja pehmeät, mutta näyttävät silti kunnon farkuilta eikä niinkään leggareilta. Farkuissa yhdistyy naisellisuus, mukavuus ja siisti ulkoasu. Juuri ne jutut, joita minä kaipaan farkuilta. Tykkään myös hurjasti tästä täysin tummansinisestä väristä. Tyylikkäät farkut, jotka sopii moneen tilaisuuteen. Iso plussa näissä farkuissa, niin kuin aikaisemmissakin Liu Jo merkin pökissä, on takapuolta muokkaava leikkaus, joka saa pyllyn näyttämään hyvältä! ;)

Liu Jo Amazing fit bottom up

Liu Jo Amazing fit bottom up

liu-jo

liu-jo

Liu Jo Amazing fit bottom up

Liu Jo Amazing fit bottom up

Nämä Amazing fit yksilöt tulevat olemaan varmasti syksyn käytetyimpien housujen joukossa :) Hyvin istuvat farkut ovat ehdottomasti vaatekaapin kulmakivi ja helpottavat arkea kummasti, kun ne sopivat lähes kaikkien yläosien kanssa.

Kannattaa ehdottomasti käydä testailemassa näitä jalkaan ihanassa Le Follie liikkeessä! :) Koko näissä farkuissa on mielestäni suht isoa. Itselläni on yleensä koko 28, mutta näistä 27 oli hyvä. Le Follie muuten täytää nyt 5-vuotta! Ihan mieletöntä <3 On todella ilo, että Turussa on Le Follie ja tietysti Stefania, joka liikettä pitää pystyssä. Kauniita, naisellisia ja persoonallisia vaatteita, sekä loistavaa asiakaspalvelua. On ollut ilo seurata Le Follien matkaa. Paljon onnea Le Follie synttärien johdosta ja miljoona halia ihanalle Stefanialle!! <3 Muistakaa kurkata myös valikoimaa Le Follien nettisivuilta täältä:)

Mitäs mieltä te olette näistä farkuista? Onko Amazing fit malli jo monelle tuttu?

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Saara
    17.8.2016 at 12:13

    pum pum mikä pylly! :D mistä mahtaa olla tuo neule:)??

    • Reply
      Mona
      18.8.2016 at 09:51

      Hihih :D Kiitos Saara :D Ja nyt menee kyllä farkuille kunnia;)
      Tuo neule on Ellokselta!! :)

  • Reply
    Riitta Leino
    3.9.2016 at 08:45

    Amazing fit on todella super uutuus malli, entisten super hyvie lisäksi. Kuvassa on varmaan malli “divine”, Itse käytän “magnetic” mallia. Ei voi kehua liikaa

    • Reply
      Mona
      3.9.2016 at 10:44

      Nää on kyllä ihan huikeet ja niin mukavat päällä! :) Hmmm joo divine mallia mun mielestä oli nämä!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *