16.10.2016

The Blog Awards Finland 2016

The Blog Awards Finland 2016 on nyt juhlittu ja voittajat valittu! Ihan mielettömiä ehdokkaita, joista jokainen oli kyllä jo voittaja valmiiksi ja itse gaala oli aivan mielettömän upeasti järjestetty. Huikean isot kiitokset A-lehdelle ja kumppaneille näyttävästä juhlasta. Oli ilo olla taas mukana seuraamassa blogimaailman vuoden kohokohtia.

blogawards2016_123-900x600

Meidän oma ihana ja niin mielettömän upea Kauneus & Terveys lehden päätoimittaja Ulla Veirto oli jakamassa palkintoja.

tba

Jenni / Vilma

blogawards2016_125-900x600

Erika

blogawards2016_147-900x600

Nata

Lisää gaalan kuvia ja voittajia löytyy täältä! Käykäähän tsekkaamassa. Miljoonasti onnea upeille kolleegoilleni. Olitte niin voittonne ansainneet. ♥

Suomeen tultua meno on ollut niin vauhdikasta, että päätä huimaa :D Tässä on nimittäin parissa päivässä tullut tehtyä yhdet asuntokaupat, juhlittu yhdet The Blog Awardsit, videokuvattu gaalan tunnelmaa, kuvattu ainakin sadat blogikuvat ihanan ja niin rakkaan Vilman kanssa ja juhlittu myös yhdet rakkaan ystävän häät!!! :D Tänään heräsin aamulla pikkuveljeni kotoa heidän sängystään (ovat tyttöystävänsä kanssa Lontoossa) ja totesin itselleni, että peitto takaisin niskaan ja pari tuntia vielä lisää unta. Toinen toteamus oli, että muutan heille – heidän sänky on täydellinen! Tänään nään pitkästä aikaa parasta ystävääni ja myös äitini on tarkoitus tulla käymään ennen, kuin Eetu joutuu taas iltapäivästä lähtemään takaisin kotiin. Minä jään vielä ensi viikoksi Suomeen. Palavereja, mahtavia tyyppejä, syvällisiä kahvikeskusteluja, toinen gaala, työkeikkoja ja mahdollisesti muutama rauhallinen oma hetki hyvien kirjojen parissa. Hyvä viikko siis luvassa.

Mahtavaa iltaa kaikille ja monta halia. Muistakaa käydä tsekkaamassa juhlakuvia yllä olevasta linkistä :)

Kuvat, A-lehdet Oy, kuvaajat Paula Virta ja Petri Mulari

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *