21.10.2016

Hunkydory neule & Leviksen kasarifarkut

Ei kiitos enää koskaan matalavyötäröisiä Miss Sixty farkkuja minulle. Ei kyllä pitäisi koskaan sanoa ei koskaan. En kuitenkaan nää enää itseäni sullomassa massaani liian kireisiin farkkuihin, joista paistaa koko takapuolen komeus pienenkin kyykistämisen seurauksena. Nämä Leviksen Mile high farkut ovat juuri sitä mitä minä rakastan. Taivaallisen mukavat päällä materiaalin sekä vyötärön korkeuden puolesta. Sanokoot minun puolestani, että farkkuja käyttävät naiset ovat masentuneita. Itse olen varsin onnellinen mukavuusfarkuissani ja pidän niitä myös hyvännäköisinä. :D

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

Onnelliseksi minut saa mukavien farkkujen lisäksi myös maailman mukavimmat ja pehmeimmät neuleet. Mukavuusintoilija täällä siis vaan moi! Muoti on ihanaa ja silloin tällöin ihan mahtava irrotella, mutta kyllä arjessa parasta on käytännölliset vaatteet, joissa ei tarvitse jatkuvasti murehtia vilahtamisvaaraa tai hengitystä salpaavaa kiristämistä paikasta tai toisesta.

Hunkydoryn Atherton knit- neuleessa on yli puolet villaa ja se on oikeastaan aika täydellinen 10+ näille kylmille keleille. Tykkään myös tämän hempeän vaaleansinisestä sävystä. Se tuo ihanaa raikkautta syksyn pukeutumiseen. Vastaavaa Hunkydoryn neuletta löytyy myös kauniina (Lani Knit) pooloneuleena, joka puolestaan on kaunista joustinneuletta. Poolot ovatkin tavallisten neuleiden lisäksi omia talvisuosikkejani.

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

HUNKYDORY NEULE & LEVIKSEN KASARIFARKUT

Pictures, Joonas Laine / edited by me

(*giveaway/adlinks)
Shoes, Adidas* HERE
Jeans, Levis* HERE
Shirt, Hunkydory* HERE
Jacket Zara
Bag, Chanel

Farkut ja neule ovat kyllä ikuisesti mun suosikkeja;) Vastaavan asun kuin tämä voisin pukea vuodesta toiseen. Mitäs mieltä olette syksyn turva-asusta?

Täällä aletaan nyt taas pakkailla tavaroita kasaan. Lähden iltapäivästä jälleen lentokentälle ja kohti Puolaa. Ihan kamala ikävä Eetua. Jännä juttu miten nopeasti toista tulee ihan kauhea ikävä vaikka ei me kotonakaan olla mitenkään järjettömän paljon yhdessä. Se toisen läsnäolo on kuitenkin parasta. Huomaan, että ikävä aiheuttaa myös helposti sen, että kiukuttelen puhelimessa ihan turhista asioista. Tai no, taidan tehdä sitä usein ihan kasvotustenkin:D

Nämä viikon reissut tuntuu itselleni vähän turhan pitkiltä ilman Eetua, mutta toisaalta nautin ihan hurjasti siitä, että voin Suomessa viettää aikaa ystävien, perheen ja kolleegoiden ja muiden tuttujen kanssa. On jotenkin niin energisoivaa nähdä mahtavia uusia tyyppejä ja hoitaa työasioita täällä Suomessa. Puolassa on kuitenkin arki niin erilaista.

Kaikella on aina puolensa. Vilma kirjoittikin kauniisti kodista ja siitä, että ulkomailla asuessa oikeastaan aina on ikävä jotain. Samaistun tuohon tekstiin todella vahvasti. “Aina on ikävä.” Alkaa ihan itkettää tätä kirjoittaessani, koska se on niin totta. Aina on ikävä. Nyt Puolaan lähtiessäni tulen ikävöimään ystäviä ja perhettä. Toisaalta ikävöin myös monia, jotka asuu aivan muualla, kuin Suomessa tai Puolassa. Haluan kuitenkin pitää sitä tunnetta rikkautena.

Vilman postauksen kommenteista poimin vielä hyvän lainauksen tähän viitaten: ““Mutta varsinainen kysymys kuuluu: kummat ovat onnellisempia, ne, jotka eivät osaa kaivata koska eivät tiedä muusta, vai ne, jotka kaipaavat koska kantavat mukanaan niin montaa maailmaa?” – Riikka Pulkkinen, Vieras, sivu 23”

Hyvä kysymys, johon jokainen voi määritellä oman vastauksensa. Itse koen jatkuvasta ikävästä huolimatta olevani loputtoman kiitollinen ja etuoikeutettu siitä, että minulla on niin paljon ihania ihmisiä ympäri maailmaa joita ikävöidä ja jotka nähdessäni tuntuu, kuin en olisi pois heidän viereltä ollutkaan.

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Siiri
    21.10.2016 at 12:16

    Aina on ikävä jonnekin tai jotakuta. Niin se vaan menee. Kerran kun lähdet niin aina kaipaat jonnekkin. Mutta niin riipivää kuin se onkin niin se totta tosiaan on ihan järjetön rikkaus!:-)<3 "How lucky am I to have someone that makea saying good bye so hard?" on mielestäni myös niin ihanasti sanottu ja täyttä totta! Ah voi vitsit tää on kyllä niin puhuttelevat ja hyvä aihe!

    Ja ihana asu <3xx

    • Reply
      Mona
      21.10.2016 at 14:22

      Kiitos muru<3<3 Kyllä, just näin: How lucky am I to have someone that makea saying good bye so hard :') <3

  • Reply
    Outi Karita
    21.10.2016 at 17:38

    Heh, tuo kauppalehden juttu kyllä huvitti mua :D
    Mä tykkään farkusta materiaalina ja syksyisin etenkin tulee aina tarve (halu) ostaa uudet farkut ja kriteerinä on kyllä istuvuus ja mukavuus. Neuleista tykkään myös ja syksyisin collegepaidat on myös mun suosiossa.
    Täällä kuultuaan siis myös iloisiin farkkujen käyttäjiin :D

  • Reply
    Outi Karita
    22.10.2016 at 09:01

    Tukikohan mun kommentti lainkaan, jos vaan odottelee hyväksymistä niin ei hätää. Sulkavan vissiin oli eilen matkustuspäivä.
    Mutta siis laitetaan kuitenkin uusiksi…

    Tuo kauppalehden artikkeli kyllä huvitti. Itse tykkään farkusta materiaalina ja etenkin syksyisin tulee tarve (halu) ostaa uuden hyvin istuvat ja mukavat farkut. Tykkään myös neuleista ja syksyisin neuleiden lisäksi viihdyn collegepaidoissa. Pehmoisia ja lämpöisiä syksyyn :)
    Täällä siis myös yksi iloinen farkkuihin pukeutuja :D

    • Reply
      Mona
      22.10.2016 at 11:28

      Tuli <3 <3 <3 Eilinen meni tosiaan matkustaessa niin kone pysyi kiinni.
      Ja todellakin tossa ei ole mitään pointtia, että olis muka farkuissa jotain masennukseen viittaavaa :DDD
      Täällä ollaan nyt kotiuduttu ja pääsen taas normaaliin arkeen kiinni. Kiitos Outi, kun ehdit jättää kommentteja, ne piristää aina niin paljon <3 Koitan itsekin ryhdistäytyä ja jättää useammin viestiä vierailuista :) <3

      • Reply
        Outi Karita
        22.10.2016 at 13:37

        Hyvä, että tuli, hämäsi vaan kun yleensä mulle jää selaimeen näkyviin, että kommentti odottaa hyväksyntää ja nyt ei näkynyt.
        Tykkään blogeissa juurikin vuorovaikutuksesta ja tykkään siis jättää kommentteja heti jos herää jokin ajatus. Mukavaa, että sä vastailet myös kommentteihin nopeasti :)
        Ihanaa viikonloppua sinne! <3

        • Reply
          Mona
          22.10.2016 at 13:46

          Vuorovaikutus on ehdottomasti ihan parhautta :) <3 Yleensä tykkään vastailla heti niin, että julkaisen kommentin samalla, kun vastaan, mutta reissuissa huomaa, että koneella olo jää aina ihan minimiin, jolloin tulee kännykällä enemmän julkaistua. En tiiä mikä siinäkin on, että muka kännykällä olisi hankalampi vastata, vaikka eihän se oo.. Sama pätee muiden blogien kommentointiin. Mun tulee usein kommentoitua vaan kun olen koneella vaikka ihan yhtä helppoahan se kännykälläkin olisi..
          Ihanaa viikkistä <3 <3

          • Outi Karita
            22.10.2016 at 14:58

            No hei, ihan samoin mulla kommenttien ja oman kommentoinnin kanssa, joten ymmärrän mistä puhut :)
            Sun blogis kuuluu mun “aamupalablogeihin” eli joita yleensä katsastan aamuisin tabletilla kun syön aamupalaa. Tabletilla kommentointi on vielä ihan jees, mutta kännykällä en jotenkaan itsekään jaksa ruveta yleensä kommentoimaan…

          • Mona
            22.10.2016 at 18:09

            Voi ihana kuulla, että blogi on aampalablogien joukossa <3 :D Sä oot ihana <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *