17.11.2016

Sininen villakangastakki

items

Ajaton ja vuodesta toiseen tyylikäs villakangastakki ja tarkemmin kipparitakki on vaatekaapin yksi kulmakivistä. Zaran tummansininen kipparitakkini on jo useamman vuoden vanha, mutta edelleen tykkään mallista todella paljon. Hyvin samalainen malli löytyy nyt myös Elloksen* valikoimasta täältä*.

Viimeksi takki oli päällä viime viikonloppuna, kun kävimme Eetun kanssa lounaalla Stol nimisessä ravintolassa (iso suositus!!). Ulkona satoi ensilumi, mutta harmiksemme se suli kyllä lähes samantien pois. Niin näyttää nyt Turussakin sulaneen melkein kaikki lumet. Minun puolestani olisi saanut jo jäädä kunnon lumikinokset. Onneksi kohta alkaa kuitenkin kaikki ihanat joulumarkkinat ja niistä tulee ihanaa joulun tunnelmaa.

first-snow1-7

Takin alla oleva H&M:n muhkea villapaita on ollut myös yksi lempparini tänä talvena. Ihana talvinen väri ja aivan super lämmin päällä. Sopii muuten just eikä melkein tuon vihreän Furlan laukkuni kanssa. Huivin puolestaan kähvelsin Eetun vaatekaapista. ;)

first-snow1-3

Nyt Suomen reissulla ei ole ollut tietoakaan, että olisin ehtinyt kuvailla asuja. Aikamoista menoa taas paikasta A paikkaan B, mutta toisaalta ihan kivaa vastapainoa sekin Krakovan suht rauhalliselle arjelle. Huomaan kuitenkin, että yksin Suomessa ollessani kaipaan heti Eetun läsnäoloa ja ikävä tulee ihan heti. Olen monesti sanonut, ettei me viikolla edes hirveän paljon ehditä viettää aikaa yhdessä, mutta kyllä se pienikin päivittäin aika yhdessä on ihan luksusta. Näin poissa ollessa sen aina muistaa vieläkin paremmin ja osaa jatkossa arvostaa entistä enemmän toisen läheisyyttä. Onneksi meillä on Eetun kanssa luvassa ihan hurjan ihana hemmotteluviikonloppu pian. Aion ottaa siitä kaiken irti. Sitten tullaankin jo pian molemmat Suomeen viettämään joulua!! :) Millaisia suunnitelmia teillä on jouluksi? Ja mitäs mieltä olette asusta?

first-snow1-6

first-snow

first-snow1-2

first-snow1-4

first-snow1-8

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

Shoes, Ellos HERE*
Jeans, Liu Jo* @Le Follie
Knit, H&M, similar HERE*
Jacket, Zara, similar HERE*
Scarf, Polo Ralph Lauren
Bag, Furla*

Nyt on muuten ihan loistava alekoodi tarjolla Ellokselle*, joka käy  kodinvalikoimaan* ja koskee poikkeuksellisesti myös useimpia merkkituotteita ja huonekaluja! :) Tämä koodi kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää. Alla koodin tarkemmat tiedot:

20% alennusta* kodinvalikoimasta, koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita!
Tarjousnumero: 345446*
*Tarjousehdot:
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 22.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.
Valikoima täällä*.


You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Salla @sallashome
    17.11.2016 at 21:47

    Ihana asu!! <3 Noi värit on ihan omia lemppareita ja sit toi Furlan Metropolis… <3

    • Reply
      Mona
      18.11.2016 at 09:23

      Hih, toi Furla on kyllä niin kiva <3 :) Ja oon tykännyt tosta vihreästä sävystä hurjasti! Tosin houkuttelisi kovasti myös ihan perus mustana tämä.... :D
      Haleja ihanaiseni <3

  • Reply
    Katja
    17.11.2016 at 22:12

    Kaunis asu! :)

    • Reply
      Mona
      18.11.2016 at 09:22

      Lämmin kiitos Katja <3 :) Tässä asussa on kyllä paljon omia suosikkejani. Ajattomia vaatteita, jotka kestää aikaa :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *