24.5.2017

Vaalea asu rv30+ mahan kanssa

Pregnancy style @monasdailystyle

Viimeiset pari päivää olen kulkenut mekoissa ja paljailla säärillä, mutta laitetaan eetteriin nyt nämä viime viikon asukuvat, kun ei ollut vielä ihan niin lämmintä. Mustan sijaan kaipaan nyt hurjasti vaaleita sävyjä. Tämä päällä oleva valkoinen kevyt takki on muuten aivan täydellinen Suomen kesään, kun ei koskaan voi olla täysin varma lämpötiloista. Kevyt kantaa ja sopii melkein mihin asuun vain. Takki oli ihan huippu löytö Krakovan Orsayn liikkeestä alennuksesta ja Eetu sen itseasiassa bongasi. Oltiin etsimässä valkoista aamutakkia häitä varten ja Eetu kiikutti minulle tämän liikkeessä:D Takki lähti mukaan, mutta aamutakin sijaan olen käyttänyt sitä ihan vaan takkina;)

Pregnancy style @monasdailystyle

Pregnancy style @monasdailystyle

(commercial links/kaupallisia linkkejä)
Shoes, Adidas *here
Jeans, Vertbaudet *here
Shirt, Orsay
Jacket, Orsay
Bag, Vagabond*

Maha alkaa olla jo niin iso, että paidat venyy ja paukkuu. Mikäli vaan säät sallii niin loppukesä menee hyvin todenäköisesti kevyissä ihanissa mekoissa. Vielä olisi kaksi kuukautta aikaa kasvatella tätä kumpua.. Jännä nähdä miten isoksi vatsa oikein paisuu. Nyt olo on ollut kohtuullisen hyvä mitä nyt välillä olen normaalia väsyneempi.

Kaikkien muuttoasioiden ja muiden käytännön juttujen järjestely ja suunnittelu on vienyt sen verran energiaa, että huomaan olevani aika vetämätön välillä. Asiat ovat järjestyneet paremmin kuin hyvin, mutta nyt kun hommat tosiaan alkaa edetä ja saadaan esimerkiksi Krakovan päässä laitettua kaikki kasaan alkaa stressi purkaantua varmaan juuri tällä väsymyksellä. Nyt kun olen Turussa olisi ihana nähdä kaikkia ystäviä ja rakkaita enemmän, mutta välillä tuntuu, ettei itsellä ole yhtään mitään annettavaa, kun on niin siinä omassa kuplassa kaiken suunnittelun kanssa. Siinä on muuten asia, jossa haluaisin kehittyä. Isojen asioiden pyöriessä elämässä huomaan menettäväni tavallaan kyvyn keskittyä paremmin muihin ympärillä oleviin juttuihin.

Mutta nyt kuuman suihkun kautta vatsan viereen nukkumaan. Parasta (ja välillä vähän kamalaakin:D) on edelleen meidän pikkuisen vauhdikkaat sambat vatsassa. Ne muistuttaa tällä hetkellä joka päivä siitä miten järjettömän kiitollinen saan olla kaikesta. Tänään oli kyllä päivällä taas sellainen meno päällä, että hyvä ettei mamalla tullut yrjö :D

Loppuviikosta tulossa vielä lisää asukuvia sillä olen nyt saanut kuvausapua rakkaalta veljeltä! :) Palataan siis kesäisillä mekkoasuilla myöhemmin.

Leppoisaa iltaa kaikille. ♥

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Laura
    25.5.2017 at 06:09

    Huomasin raskausaikana, että keho kertoo milloin mennään liian lujaa. Koita ottaa iisisti<3 Se on tärkeintä vauvalle. Muistelenkohan oikein, että hormonit tekee sen, et raskausaikana on vaikee keskittyy mihinkään ja ajatella mitään muuta kuin raskauteen liittyvää… Vauvan eloonjäämismahdollisuudet paranee, eli luonto hoitaa homman ;)

    • Reply
      Mona
      25.5.2017 at 09:21

      Heh voi kyllä hyvin olla :D Välillä tuntuu, että pää lyö ihan tyhjää kaiken kanssa :D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *