26.2.2018

Viikonloppu mökillä⎜Vlog Mona’s Daily Style

Kaupallinen yhteistyö, Hertz

Vihdoinkin pääsen kertomaan teille uudesta yhteistyökumppanista. Nimittäin autovuokraamo Hertzista. Olen niin innoissani tästä yhteistyöstä! Olemme vuokranneet jo pitkään Hertzin autoja ja olleet super tyytyväisiä asiakkaita. Tänä keväänä ja kesänä päästään tosiaan tekemään Hertzin kanssa yhteistyötä ja se tarkoittaa sitä, että blogiin tulee rutkasti lisää vlogeja, joita aina toivotaan kovasti! :)

Tulen pian kertomaan tarkemmin siitä, miksi meillä ylipäänsä tuli mieleen käyttää vuokra-autoa ja mitä asioita punnittiin alunperin auton vuokrauksen ja oman auton hankinnan välillä.  Sitä ennen kuitenkin ensimmäistä yhteistyövideota kehiin. Viime viikonloppuna lähdimme pois kaupungin sykkeestä kohti Huittista  ja Eetun perheen mökkiä. Sunnuntaina jatkoimme vielä Nakkilaan minun isovanhempieni luo päivävisiitille ennen kuin lähdimme ajelemaan takaisin Helsinkiin. Tarkoituksena on tulevan kevään ja kesän aikana kuvata paljon videomateriaalia meidän reissuista vlogien muodossa. Toivottavasti tykkäätte! Toiveita videoiden suhteen saa tietysti laittaa tulemaan. Kuulen myös tosi mielelläni palautetta vlogista ja mitä toivoisitte reissuvlogeihin enemmän tai vähemmän?

Viikonloppu mökillä⎜Vlog Mona's Daily Style

Salama nukkui mökin kuistilla parhaimmat päikkärit varmasti koskaan. Voi kun olisi kotonakin mahdollisuus nukuttaa päikkärit aina ulkona.

Äänitimme videolle myös lyhyen “saunapodcastin”, jossa pohditaan mökkeilyn ja kaupungilla elämisen hyviä puolia. Olen itse oppinut nauttimaan mökkeilystä vasta Eetun tavattuani. Tosin alkuun muun muassa ulkohuussi ei ollut ihan pala kakkua minulle. ;) Nykyään se kuuluu ehdottomasti asiaan. Olovaatteissa tsillailu, meikitön nassu, puusauna, kaivon raikas vesi ja mökin narisevat lattiat on ihanaa vaihtelua kiireiselle arjelle kaupungissa.

Viikonloppu mökillä⎜Vlog Mona's Daily Style

Viikonloppu mökillä⎜Vlog Mona's Daily Style

Mökkireissun jälkeen suuntasimme vielä Nakkilaan, jossa isovanhempani asuvat. Autolla liikkuessa parasta on, kun matkalla voi helposti poiketa muualla. Julkisilla lähteminen on aina pienen sumplimisen takana ja nyt lapsen kanssa autolla liikkuminen tuntuu vaan niin paljon helpommalta.

Viikonloppu mökillä⎜Vlog Mona's Daily Style

Viikonloppu mökillä⎜Vlog Mona's Daily Style

Viikonloppu mökillä⎜Vlog Mona's Daily Style

Ihana viikonloppu, josta sai taas paljon lisää energiaa arkeen. Mökillä pitäisi käydä paljon useammin. Onko teille mökkeily kaivattua vastapainoa arjen kiireille?

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    nimetön
    27.2.2018 at 11:42

    Oih, mikään ei oo parempaa kuin käsivarrentiellä / kilpisjärvellä / pohjois-norjassa erämökkiin linnoittautuminen :) Vaikka asun muutenkin maalla niin onhan se tietty erityinen tunnelma eräkämpissä, kuuluu ehdottomasti lomaan kuin lomaan :) nykyisin me majoitutaan roadtripeillä yms lähes aina mökeissä, ne kun on halvempia kuin hotellit, tilavampia ja niissä on omat ruoanlaittomahdollisuudet. Onneksi Lapissa, Ruotsissa ja Norjassa on ihan mahtava mökkiverkosto, josta löytyy aina paikka majoitusta kaipaavalle.

    • Reply
      Mona
      27.2.2018 at 11:51

      Mä en vieläkään ole käynyt Rukaa ylempänä. Lapin mökkireissu on ihan ehdottomasti listalla!!! :)

  • Reply
    Teljänneito Jessica
    28.2.2018 at 16:38

    Hahaa ihana symppis video, sukulaisten luona käyminen on kyllä parasta <3 pikkumiehen kelpaa olla kun on noin monta syliä <3 <3

    • Reply
      Mona
      28.2.2018 at 16:56

      Haleja muru <3 <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *