19.5.2020

Voiko brasilialaisen vahauksen tehdä itse?!

* Lycon hoitolavahaukset ja kotihoitotuotteet saatu. Arvontapalkinnon tarjoaa Lycon

Tämä postaus menee hyvin intiimiksi, joten jos alapääjutut ja karvat eivät kiinnostele, niin nyt kannattaa vaihtaa sivua. Suosittelen lukemaan vaikka uusimman postauksen meidän kesän suunnitelmista ja aurinkotuotevinkeistä! :D

Mutta jos olet joskus haaveillut brassi vahauksesta tai olet pohtinut, että miten ihmeessä tämän voisi tehdä itse, niin tämä postaus kannattaa lukea!

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Tutustuin talvella ihanaan Annan, joka kouluttaa Lycon vahauksien tekoa sekä tekee niitä Jätkäsaaressa Wax & beauty hoitolassa. Anna kutsui minut testaamaan Lycon vahausta ja alkuun jopa hieman emmin, mutta ihana ystäväni Nora Soini PR alalta sai minut vakuuteltua, joten uskaltauduin kokeilemaan.

Olen siis aikaisemmin käynyt vain sokeroinnissa ja kokenut vahauksen liian jytyksi omalle herkälle iholleni. Ensimmäisellä kerralla Anna vahasi minulta sääret, kainalot sekä bikinirajan.

Olin TODELLA yllättynyt miten ihania Lycon tuotteet ja vaha olivat, lopputuloksesta puhumattakaan. Kivutonta vahauskaan ei tokikaan ole, mutta paljon kivuttomampaa mitä odotin! Erityisen ihmeissäni olin siitä miten vähän bikinin ja kainalon vahaus tuntuivat.

Toisella kerralla poistettiin ihokarvat sääristä sekä käsistä, kainaloista ja bikinirajasta hieman laajemmin. Tällä kertaa en enää jännittänyt niin paljon bikinin vahausta, joten annettiin mennä aiempaa laajemmin. :D

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

“LYCON on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. LYCON tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla LYCONIN matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset luottavat LYCONIN, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. LYCON nauttii vertaansa vailla olevaa maailmanlaajuista tunnustusta erinomaisesta tuotteiden laadusta, tuotekoulutuksesta ja ammattitaidosta.https://lycon.fi/tarina/

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Olen itse käynyt brasilialaisessa sokeroinnissa muutaman kerran ennen Lycon vahauksen testausta. Rakastan brasilialaisesta tulevaa sileää lopputulosta, mutta en voi sanoa, että itse toimenpide olisi mitenkään kovin mukava.

En ole lainkaan ujostelevaa tyyppiä, mutta onhan se aina ainakin vähän kiusallista olla ilman housuja hoitolassa jalat harallaan. Ei se gynegologillakaan käynti koskaan mikään rentouttavin tapahtuma ole. Sokerointi on omalla kohdallani myös kestänyt aina tovin, joten jalkoja on saanut pitää hetken harallaan.

Lycon vahauksella tehty bikinirajojen vahaus hoitui tosi nopeasti! Olin tästäkin tosi yllättynyt. Homma sujuu siis huomattavasti sokerointia nopeammin, sekä paljon kivuttomammin mikä oli itselleni myös iso yllätys.

Vaikka rakastan brasilialaisen ja myös bikinirajan vahauksen lopputulosta, itse toimenpiteen takia en käy säännöllisesti edes tuota bikinirajaa siistimissä.  Tähän asti olen käyttänyt vain sheiveriä (joka ei sovi iholleni) ja muutamia kertoja olen uskaltautunut epiloimaan, mutta se jos jokin sattuu ja paljon! Auts. Toki siihenkin tottuisi, jos malttaisi tehdä riittävän usein.

Mutta nyt tuli hommaan todellinen muutos!

Tämä kuulostaa aivan ostos TV:ltä, mutta olen niin innoissani ja ihmettelen miten en aikaisemmin ole tullut ajatelleekseni vahausta kotona!

Sain siis Annalta Lycon Wax-cellence kotihoitovahan testiin ja sitä voi siis käyttää mihin vain ihokarvojen poistoon. Esimerkiksi nenäkarvojen ja viiksien poisto pitäisi onnistua tosi näppärästi.

Päätin kuitenkin itse aloittaa heti tekemällä elämäni ensimmäistä kertaa itse itselleni koko brasilialaisen, eli ihan kaikki alhaalta pois, myös takapuolelta! :D Koko homma oli paljon helpompaa (ja kivuttomampaa!) mitä osasin ikinä kuvitella!! Takapuolen vahaus toki vaatii pientä kekseliäisyyttä asennolle, mutta niin vain kuulkaa onnistui sekin. Ja jos jollekin tuli yllätyksenä, niin nyt paljastan: Kyllä myös takapuolessa on suurimmalla osalla karvoja! :D

En ole itseasiassa Annallekaan vielä kertonut, että menin sitten heti kertalaakista ottamaan kaikki ihan itse pois.. :D Mainitsin ensin, että testailen varmaan kainaloihin ja sääriin kotisettiä aluksi..

Moni varmasti käyttää kotihoitovahaa erityisesti kainalokarvojen poistoon, bikinirajan siistimiseen ja sieltä täältä muutamien ylimääräisten karvojen poistoon, mutta nyt voin omasta kokemuksestani suositella todella lämpimästi myös brasilialaisen kokeilemista!

Tulen tästä lähtien tekemään brassin AINA itse. Mainittakoon tähän myös se, että on aivan yhtä hyvä olla tuuhea tuhero tai täysin karvaton alakerta, sillä ei ole väliä vaan sillä, että on sellaisessa tilassa mistä itse eniten nauttii! :)

Minä en esimerkiksi ole ikinä joutunut poistamaan mitään karvoja sen takia, että Eetu niin vaatisi. Hän hyväksyy silloin tällöin vähän tuuheammat sääret täysin ja pitää niitä ihan yhtä ihanina kuin sileitäkin sääriä. Tai no, toki hän saattaa mainita pehmeistä sääristä, jos juuri olen tullut vahauksesta, mutta pointtina siis se, että vaikka ei olisikaan siletä, niin se ei KOSKAAN ole aiheuttanut pienintäkään ongelmaa.

Nämä ovat siis täysin yksilön valintakysymyksiä niinkuin me kaikki fiksut tiedämme. Mikäli itse nautit karvattomasta ihosta niin  kokeile tätä settiä, et tule katumaan!:D Ja jos taas tuhero on jees, niin nauti siitä täysin hyvällä omalla tunnolla, ei tarvitse tehdä jotain vain siksi, että joku toinen tekee toisin! Olet ihan yhtä ihana niin tai näin. ♥

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Kotivahausta ensimmäistä kertaa  testatessani meni kyllä hetki, että opin kunnolla miten homma sujuu. Suosittelenkin kurkkaamaan vaikka Youtubesta muutaman videon aiheeseen liittyen. Itse en ilmiselvästä syystä lähtenyt tekemään omasta brassivahauksestani Youtube tutoriaalia…. :’D Olisikohan sillä saanut paljon lisää uusia seuraajia…? ;)

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Voiko brasialaisen vahauksen tehdä itse?!

Haluttiin ilahduttaa myös teitä ja nyt laitetaan yksi
WAX- Cellence kotihoitovahasetti
arvontaan!  // Edit , arvonta päättynyt

Jätä kommentti tämän postauksen alle ja olet mukana arvonnassa. Muistathan jättää spostin sille tarkoitettuun kohtaan (vain minä näen sen) niin saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyttä. Itse kommenttiboksiin spostia ei tarvitse jättää!

Aikaa osallistua arvontaan on tämän viikon sunnuntaihin asti. Onnea arvontaan!! :)

Kotihoitovaha on nyt myös tarjouksessa verkkokaupassa ja niinkuin postauksesta varmasti kävi selväksi, en voi kuin suositella!! Tällä systeemillä brassin tekeminen tulee moninkerroin edullisemmaksi. Vaha itsessään on biohajoava ja gluteeniton.

Jos jollakin tuli mieleen jotain kysymyksiä niin niitä saa ehdottomasti laittaa tulemaan! Jos en itse osaa vastata, saan Annalta jeesiä! :)

Joko kerroin, että olen innoissani?! :D Ja huom, tämä ei ollut maksettu mainos, vaan täydestä ilosta tehty pro bono yhteistyö paikallista ihanaa yritystä tukien. ♥ Jos asut jossain Jätkäsaaren lähellä, suosittelen tosi lämpimästi käymään ihan hoitolassa testaamassa Lycon vahat. Onko jollekin teistä paikka jo tuttu?? :) 

You Might Also Like

148 Comments

  • Reply
    Kati
    19.5.2020 at 17:01

    Mukana, kesäkaudelle tulisi käyttöön!

  • Reply
    Minna
    19.5.2020 at 17:12

    Oi niin haluaisin tämän

  • Reply
    Jaana
    19.5.2020 at 17:15

    Oi kuulostaapa testaamisen arvoiselta vahalta! Mukana arvonnassa :)

    • Reply
      KS
      19.5.2020 at 20:28

      Käyn säännöllisesti brassissa, joten voisin testata tätä. Se toimenpide ei tosiaan ole se lempparein asia sokeroinnissa

  • Reply
    Sonja
    19.5.2020 at 17:15

    Oi mä niin tarvitsen tämän!

    • Reply
      Karvainen apina
      20.5.2020 at 20:36

      No nyt heräsi kiinnostus! Tämä karvainen apina haluaa päästä testaamaan

  • Reply
    Janita Toivo
    19.5.2020 at 17:17

    Olis aivan mahtavaa voittaa tää! Oon aina halunnut kokeilla vahausta, mutta aristellut hoitolaan menemistä, joten kotona testaaminen ois just täydellinen ratkaisu :)

  • Reply
    Laura
    19.5.2020 at 17:17

    Ei hitsit! Oon tehnyt siistimistä kotikonstein jo vuosia (vaihtelevin tuloksin) ja nykyinen purnukka alkaa olemaan lopuillaan. Mietinkin tässä viimeksi siistiessäni paikkoja, et vois kokeilla jotain uutta. Eli niin myyty

  • Reply
    Kati Friman
    19.5.2020 at 17:25

    Tää menee testiin. Brassi tehty sokeroinnilla, sekin menettelee mutta jos ite pystyis tekee niin aina parempi.

  • Reply
    Rea
    19.5.2020 at 17:25

    Voisitko tehdä tutoriaalin vaikka sääriin, että miten käytät vahaa? Kuulostaa aika hyvältä tuotteelta

    • Reply
      Mona
      19.5.2020 at 17:48

      Voin!!! Teen mahd pian IG Storyyn totorialia!! :)

      • Reply
        AB
        19.5.2020 at 19:10

        Mukana arvonnassa!

        • Reply
          Anna
          19.5.2020 at 20:47

          Mukana

  • Reply
    Emppu
    19.5.2020 at 17:29

    Mukana

  • Reply
    Anniina Toivanen
    19.5.2020 at 17:35

    Mukana arvonnassa! Mahtavaa että on myös kotihoitosetti markkinoilla ja itse vaha kuulostaa myös hyvältä ja sopii ilmeisesti iholle kuin iholle ja on ekologinen

  • Reply
    Alisa Miettinen
    19.5.2020 at 17:36

    Kuullostaa todella lupaavalta Itsekkin olen miettinyt kotivahausta mutta joku siinä on vielä jännittänyt Ehkä nyt uskaltaisin minäkin kokeilla

  • Reply
    Anneli Suominen
    19.5.2020 at 17:37

    Aivan mahtavaa tässä säästää hyvin aikaa ja rahaa kun pystyy itse tekemään koko homman kotona. Pakko kokeilla!

  • Reply
    Sannanen
    19.5.2020 at 17:44

    Tää postaus sai aikaan fiiliksen, että tuota on pakko testata! :) Ehdottomasti siis mukana!

  • Reply
    Lauraa
    19.5.2020 at 17:47

    Joo! Haluan niin kokeilla samaa kotona! Ihan huippua!

    • Reply
      Katja
      19.5.2020 at 18:37

      Mukana arvonnassa ehdottomasti tämän myyntipuheen jälkeen

  • Reply
    Heli
    19.5.2020 at 17:48

    Olispa mielenkiintoista kokeilla vahausta kotona ☺️

    • Reply
      Elisa
      19.5.2020 at 23:05

      Mukana, haluaisin kyllä kokeilla ko niin mahottomasti tätä kehuit. Epilointi raastaa ihoa kainaloista ja bikini alueelta, eikä höylä ole sen kivempi.

  • Reply
    mariem
    19.5.2020 at 17:50

    Ihan paras markkinointipostaus! Kirjoitit inspiroivasti tuotteesta ja ihanasti siitä miten jokainen saa olla millainen haluaa ja hyvältä tuntuu! Mukana :D

  • Reply
    Hetta
    19.5.2020 at 17:54

    Mukana arvonnassa!

  • Reply
    Tiina
    19.5.2020 at 17:55

    Kuulostaa hyvältä, oispa siis mukava päästä testaamaan! Onko sulla tarkempaa tietoa mitä noi luonnon kasviöljyt ovat?

    • Reply
      Mona
      19.5.2020 at 18:49

      Tsekkaan tähän tarkemman vastauksen Annalta! <3 :)

      • Reply
        Tiina
        20.5.2020 at 10:02

        Ihanaa, kiitos!

        • Reply
          Mona
          25.5.2020 at 14:03

          Tiina tässä vahassa on argan oil ja chamomile ja sitten paketissa mukana tulevassa Lotionissa on lavander oil, apricot oil, sweet amond oil, tea tree, chamomile ja sitten vielä cleanserissa aloe vera, castor oil, chamomile, jasminum oil. <3

          • Tiina
            28.5.2020 at 21:35

            Kiitti tosi paljon selvittämisestä Mona! Toi lotion on vähän haasteellinen (mun iho reagoi allergioiden takia tosi herkästi joihinkin aineisiin) mutta vaha itsessään vaikuttaa superilta

          • Mona
            29.5.2020 at 06:44

            <3 <3 <3

  • Reply
    Niina Leppänen
    19.5.2020 at 17:56

    Olis kyllä vaikka vähän jännittääkin ajatus

  • Reply
    Henna
    19.5.2020 at 18:00

    Nyt oli niin hyvä myyntipuhe, että melkein pakko päästä testaamaan!

  • Reply
    maaria
    19.5.2020 at 18:07

    mukana mielellään, en ole aiemmin koittanut

  • Reply
    Marian
    19.5.2020 at 18:12

    Vau! Olisipa mielenkiintoista testata:)

  • Reply
    Äiti
    19.5.2020 at 18:13

    Juu, ehdottomasti haluan kokeilla

  • Reply
    Inka
    19.5.2020 at 18:14

    Mukana :)

  • Reply
    Anni
    19.5.2020 at 18:14

    Okei vau, tota on kokeiltava!

  • Reply
    M
    19.5.2020 at 18:14

    Kokeilin joskus sokerointia kotona ja se yritys oli täysi farssi. Olisi kiva kokeilla tätä! :)

  • Reply
    Anu
    19.5.2020 at 18:16

    Loistava kirjoitus. Tälle olisi tarvetta, jos uskaltaisi kokeilla.

  • Reply
    Hannnnnna
    19.5.2020 at 18:23

    Vau, mukana :)

  • Reply
    Siina
    19.5.2020 at 18:34

    Edelliset kotivahausyritykset on olleet niin karmeita, että tätä pitäisi kyllä kokeilla!

  • Reply
    Cassu
    19.5.2020 at 18:39

    Mukana arvonnassa! :)

  • Reply
    Anni
    19.5.2020 at 18:43

    Mukana! Olis mahtavaa päästä kokeilee!

  • Reply
    Krisse
    19.5.2020 at 18:46

    Tämmöinen ujostelija ei voisi ikuna mennä hoitolaan hoitamaan tätä hommaa. Tätä on pakko päästä testaamaan!

  • Reply
    Sini
    19.5.2020 at 18:47

    Kotibrassi sokerilla on tuttua mutta ois kiva kokeilla tätä vahaa!

  • Reply
    Reetta
    19.5.2020 at 18:50

    Tätä varmasti uskaltaisin kokeilla.

  • Reply
    Annina
    19.5.2020 at 18:51

    Siis vau, nyt sait kyllä myytyä Ehdottomasti mukana kisassa

  • Reply
    Mona
    19.5.2020 at 18:59

    Tää vois olla mulle se tuote kun mun iho on niin herkkä ja allergisoin nopeesti!

  • Reply
    Minerva
    19.5.2020 at 19:01

    Todellakin mukana! Liittäisin tähän kuvankin, jos se olisi mahdollista. Minulla nimittäin on paksut ja tummat karvat eikä edes mieheni säärikarvat lyö vertoja omilleni. Kesää kohden voisi hankkiutua eroon niistä. Haastankin siis tuotteen taisteluun turkkiani vastaan!

  • Reply
    Katriina
    19.5.2020 at 19:11

    Mukana arvonnassa! :)

  • Reply
    Katja
    19.5.2020 at 19:14

    Mukana!

  • Reply
    Janette
    19.5.2020 at 19:16

    Kuulostaa hyvältä, kokeilisin mielellään!

  • Reply
    Ev4nen
    19.5.2020 at 19:37

    Ihanaa! Mukana. :)

  • Reply
    Salla
    19.5.2020 at 19:37

    Uu jea, kuulostaa niin hämmentävän mielenkiintoiselta, että pakko päästä kokeilemaan!

  • Reply
    Janina
    19.5.2020 at 19:41

    Ehdottomasti mukana! Tää vois sopia mun herkälle iholle:)

  • Reply
    Heidi
    19.5.2020 at 19:43

    Mukana!

  • Reply
    Iiris
    19.5.2020 at 19:47

    Mukana myös!

  • Reply
    Iisa
    19.5.2020 at 19:59

    Ehdottomasti mukana! Tummat ja nopeasti kasvavat karvat on ainainen riesa. Oon kokeillut vaikka ja mitä sheivauksesta voiteisiin ja epilointiin. Vahaukseen tai sokerointiin en oo vielä koskaan uskaltautunut tai raaskinut maksaa siitä niin paljon. Tää kotivahaus olisi siis ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, ehkä se päättäisi ainaisen taistelun karvojen kanssa.

    • Reply
      Anu
      19.5.2020 at 23:04

      Mukana !

    • Reply
      Roosa
      20.5.2020 at 12:33

      Mukana! Vaikka pidän paljon ulkonäöstäni huolta, niin jostain syystä en ole ikinä kokeillut muuta kuin sheivausta. Saisihan vahauksella varmaan vielä siistimmän lopputuloksen, joten olisi hienoa testata. :)

  • Reply
    Heidi Sipilä
    19.5.2020 at 20:03

    Oispa kiva, päästä kokeilemaan :)

  • Reply
    Alexandra
    19.5.2020 at 20:15

    Psoriaatikkona höylät ja epilaattori ei oikein toimi minulla. Käyn sokeroinnissa, aina silloin kun rahatilanne sallii. Joten tämä tulisi todellakin tarpeeseen.

  • Reply
    Milla
    19.5.2020 at 20:17

    Mukana! Täällä vannoutunut epilaattorin käyttäjä ja olisi kiva päästä testaamaan vähän hellävaraisempaa vaihtoehtoa.

  • Reply
    Annahyto
    19.5.2020 at 20:24

    No nyt kuulosti sille että en malta pysyä nahoissani jes, todellakin mukana!

  • Reply
    Marja
    19.5.2020 at 20:26

    Oi kuulostaa hyvältä!! Mukana arvonnassa

  • Reply
    Hanna
    19.5.2020 at 20:27

    Mukana!
    Sokerointi olen tehnyt, mutta onhan se vähän sotkuista..

  • Reply
    Joppana
    19.5.2020 at 20:31

    No tämä! Mä oon vaan niin saamaton varaamaan aikaa mihinkään hoitolaan, ni ois kiva, jos vois tehdä itse kotona. Jotain vahaa oon kokeillut teininä ja koska tekniikkaa ei ollu niin ei ollut kummoista lopputulostakaan.

  • Reply
    Elina
    19.5.2020 at 20:46

    Mukana! Hoitolaan meno jännittää liikaa :D

  • Reply
    Jonna
    19.5.2020 at 20:49

    Vahaaminen on tuttua puuhaa, mutta uusi tuote olisi tervetullut kokeiltavaksi!

  • Reply
    Sanna K.
    19.5.2020 at 20:53

    Okei vakuutuin, pakko testata

  • Reply
    Noora
    19.5.2020 at 20:54

    Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta! Kotioloissa vietetyn kevään jälkeen joku kivuton karvanpoisto tulis tosiaan tarpeeseen eli messissä arvonnassa!

  • Reply
    Ansku
    19.5.2020 at 20:56

    Mukana!

  • Reply
    Marika
    19.5.2020 at 20:56

    Mukana arvonnassa. Oon koukussa sokerointiin, ja niin innoissani kokeilemassa jotain vielä parempaa!

  • Reply
    Jossu
    19.5.2020 at 21:06

    Tätä pitää niin päästä testaamaan!

  • Reply
    Tiina
    19.5.2020 at 21:07

    Mukana! Kuulostaa hyvältä!

  • Reply
    Jenni
    19.5.2020 at 21:20

    Mielenkiinto heräsi, ehdottomasti mukana :)

  • Reply
    Henriikka
    19.5.2020 at 21:22

    Tätä olis kyllä kiva kokeilla!

  • Reply
    Sini Mäkelä
    19.5.2020 at 21:31

    Ehdottomasti mukana

  • Reply
    Sini
    19.5.2020 at 21:36

    Oi ihanaa! Jo vuosia brassissa käyneenä tämän haluan ehdottomasti testata!

  • Reply
    Anni
    19.5.2020 at 21:37

    Ehdottomasti mukana! Ois mahtavaa päästä kokeilemaan tuotetta!:)

  • Reply
    Ida
    19.5.2020 at 21:46

    Mukana! :)

  • Reply
    Mirka
    19.5.2020 at 21:46

    Olisi ihan paras juttu päästä kokeilemaan miten herkkä iho mahdollisesti tuotteeseen reagoi

  • Reply
    Ida
    19.5.2020 at 22:06

    Oi tää olis hyvä, sokerointia oon ite kokeillut enkä onnistunut saatika uskaltanut laittaa sitä alakertaan. Meillä päin en ainakaan tiedä että missään hoitolassa tehtäisi brasilialaista vahausta vaikka olen yrittänyt ottaa selvää. Olis huippua voittaa ja kokeilla

  • Reply
    Aino
    19.5.2020 at 22:08

    Kuulostaa kiinnostavalta! Taidan viettää myös loppuiltani siellä YouTubessa :D

  • Reply
    MiiaH
    19.5.2020 at 22:21

    Oo kinnostaa kokeilla! Tähän mennessä olen itse itseni sokeroinut ja hieman olen skeptinen että mitenjös tuo vahaus toimisi tai voiko olla sokerointia parempi :)

  • Reply
    Eve
    19.5.2020 at 22:28

    Mukana ehdottomasti. Jos sitä usklatais itsekin kokeilla

  • Reply
    Essi
    19.5.2020 at 22:48

    Juuri tänään sain antibiootit kun sheivauksesta on aiheutunut jokin tulehdus :( ja päätin että pitää löytää jokin toinen karvanpoistomuoto. Joten tätä haluaisin testata!

  • Reply
    Kristina
    19.5.2020 at 22:57

    Olis kyllä kiva päästä testaamaan! Mukana arvonnassa siis.

  • Reply
    KAISA
    19.5.2020 at 22:59

    Mukana!

  • Reply
    Minna
    19.5.2020 at 23:07

    Mukana. En ole koskaan käynyt vahauksessa tai käyttänyt. Ehkä aika olis kokeilla

  • Reply
    Ansku
    19.5.2020 at 23:18

    Monen vuoden vannoutuneena sokerointifanina alkoi ehdottomasti kiinnostaa tämäkin! Mukana :)

  • Reply
    Emilia
    19.5.2020 at 23:39

    Ehdottomasti mukana!

  • Reply
    M
    19.5.2020 at 23:41
  • Reply
    Anu
    20.5.2020 at 00:59

    Ehdottomasti haluaisin kokeilla tätä tuotetta itsekin.

  • Reply
    Jessica
    20.5.2020 at 02:09

    Nyt kuulostaa hyvältä tuotteelta! Joten ehdottomasti mukana!

  • Reply
    Sone
    20.5.2020 at 03:48

    Oi niin mukana ois kiinnostavaa kokeilla tätä

  • Reply
    Niina
    20.5.2020 at 06:16

    Mukana!
    Kotisokerointi tuttua, nyt voisi koittaa tätä, kuulostaa mahdollisesti vähemmän tuskaiselta!

  • Reply
    Emma
    20.5.2020 at 06:59

    Todellakin mukana!!

  • Reply
    Milla
    20.5.2020 at 06:59

    Tämä tulisi kuin tilauksesta, niin saisin taas paikat kesäkuntoon

  • Reply
    Siru
    20.5.2020 at 08:09

    Olispa kiinnostavaa kokeilla!

  • Reply
    Siiri
    20.5.2020 at 08:53

    Mukana!

  • Reply
    Siiri
    20.5.2020 at 09:11

    Mukana!

  • Reply
    Roosa H
    20.5.2020 at 09:15

    Olisi ihana päästä kokeilemaan eli mukana arvonnassa

  • Reply
    Raila
    20.5.2020 at 09:21

    Ihana olisi saada tälläinen. Mielessä ollut jo jonkin aikaa mutta on vaan jäänyt.

  • Reply
    Sanna P
    20.5.2020 at 09:41

    Jopas on mielenkiintoinen tuote, mielelläni mukana arvonnassa :)

  • Reply
    Taru
    20.5.2020 at 09:43

    Tilaukseen menee joka tapauksessa jos ei arvonta osu kohdalle! Kuulostaa super hyvältä

  • Reply
    Tarina
    20.5.2020 at 09:48

    Tää ois niin hyvä!

  • Reply
    Suvi S.
    20.5.2020 at 10:00

    Ihanaa,että rennon rempseästi kirjoitit tällaisen jutun!=D miten herkullisen värinen vähä ja todellakin kiinnostaisi kokeilla.Aika kun on kortilla,niin tämä kyllä voisi motivoida kotihoitoihin!Superkiitos postauksesta <3

  • Reply
    Nannileena
    20.5.2020 at 10:42

    Ujostelematta mukana kisassa, sileä lopputulos olisi ihana, mutta en ole viitsinyt pitää yllä kivun takia

  • Reply
    Sara
    20.5.2020 at 11:25

    Olisi ihan mahtava päästä kokeilemaan tätä!

  • Reply
    Kettu
    20.5.2020 at 11:41

    Jaiks, testiin ois kiva! :-)

  • Reply
    Emmi
    20.5.2020 at 11:57

    Vau, tätä olis kiva päästä kokeilemaan.

  • Reply
    Eeva
    20.5.2020 at 12:45

    Kiitos tosi hyväntuulisesti kirjoitetusta tekstistä, ihan itsekin tässä innostui vahauksesta! :) Mukana arvonnassa.

  • Reply
    Marika
    20.5.2020 at 13:25

    Mukana arvonnassa :)

  • Reply
    Marianna
    20.5.2020 at 13:32

    Mukana arvonnassa! Itsellä(kin) on jos jonkinmoista kokemusta eri karvanpoistotavoista ja sait tällä jutulla kyllä minut kiinnostumaan

  • Reply
    Saara
    20.5.2020 at 13:53

    Ois ihan superkivaa päästä testaamaan tätä!

  • Reply
    Jen
    20.5.2020 at 14:56

    Mukana!

  • Reply
    Hanna
    20.5.2020 at 15:22

    Mukana arvonnassa

  • Reply
    Emmi
    20.5.2020 at 15:34

    Mukana. Brassin lopputulos ihana, mutta toimenpide tosiaan kiusallinen

  • Reply
    Elina
    20.5.2020 at 15:45

    Mukana kiitos! Tuota voisi myös kokeilla, kun brassi sokerimassalla itse tehtynä oli ‘hiukan’ hankalaa, sotkuista ja ärsyttävää

  • Reply
    Maria
    20.5.2020 at 16:04

    Tämä olisi ihana :) vauva-arjen keskellä mammakin huoltaisi itseään <3

  • Reply
    Johanna
    20.5.2020 at 17:17

    Olen aina ajatellut, että itse vahaaminen on hankalaa ja alakertaa nimenomaan en uskaltaisi kokeillakaan mut kyllä nyt alkoi kiinnpstamaan.

  • Reply
    Mariina
    20.5.2020 at 17:52

    Olis kiva kokeilla uutta tuotetta!

  • Reply
    Saijis
    20.5.2020 at 19:48

    Mukana!

  • Reply
    Jannis
    20.5.2020 at 20:38

    Testiin testiin!

  • Reply
    SannaF
    21.5.2020 at 07:47

    Oon kuullut kyseisestä vahasta kosmetologilta, mutten ole vielä päässyt testaamaan. Josko vaikka nyt onnistaisi

  • Reply
    Nanna
    21.5.2020 at 07:55

    Pakko päästä testaamaan

  • Reply
    Outi
    21.5.2020 at 08:06

    Mukana!

  • Reply
    Maija
    21.5.2020 at 10:06

    Mukana. Olis just kesäksi hyvä. :)

  • Reply
    Terhi
    21.5.2020 at 10:28

    Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  • Reply
    Nancy
    21.5.2020 at 11:11

    Tätä täytyy kokeilla

  • Reply
    Irene
    21.5.2020 at 15:58

    Mukana arvonnassa ollaan :) Sokerointi on tuttua hommaa, mutta kiinnostaisi myös tämä vahaus. Sokeri kun jää monesti kiinni ja sotkeekin, ilmeisesti tässä uudessa vahassa ei olisi sitä ongelmaa. Moneen käyttökertaan tuollainen kotivahasetti riittää?

    • Reply
      Mona
      25.5.2020 at 14:05

      Mikäli käyttää säärille, käsille tai reisille niin menee paljon nopeammin, kun isot alueet. Mutta esim olen nyt itse vahannut kaksi kertaa ja purkista on mennyt vasta vajaa puolet. Ensimmäisellä kerralla meni hieman harjoitteluun homma, ja tavaraa meni paljon enemmän kuin tokalla kerralla.
      Arvioisin, että itse saan tehtyä brassivahauksen tästä jopa noin 6-7 kertaa! :)

  • Reply
    k.
    21.5.2020 at 16:40

    Pakko osallistau mukaan, kokeilisin mieluusti! Kun ratsastin ja karvat alko sillo kasvaan niin piti heti alkaa leikkaamaan niitä pois sillä karvat hinkkasivat ja repivät ja venyttivät intiimialueen ihoa eikä sitä voisi täydellä puskalla IMO ikinä harrastaa ellet halua että sun häppärit ja muut on aina ihan turvoksissa kivusta :)

  • Reply
    Maija
    21.5.2020 at 17:05

    Tätä täytyy ehdottomasti päästä testaamaan!

  • Reply
    Heidi
    21.5.2020 at 19:54

    Nyt oli niin hyvä myyntipuhe, että mieluusti testaisin!

  • Reply
    Miia
    21.5.2020 at 20:57

    Oi, mukana!!

  • Reply
    Brita
    22.5.2020 at 14:45

    Mukana ollaan!

  • Reply
    Betti
    22.5.2020 at 23:11

    Oi, osuispa kohdalle. Olisi mahtava päästä kokeilemaan.

  • Reply
    Hanna
    23.5.2020 at 08:51

    Mukana!

  • Reply
    NinniJ
    23.5.2020 at 18:49

    Mukana arvonnassa; tätä olisi mukava päästä testaamaan!

  • Reply
    Ella
    23.5.2020 at 19:40

    Mukana!

  • Reply
    Leena
    23.5.2020 at 20:18

    Mukana myös!

  • Reply
    Ellen
    23.5.2020 at 20:37

    Olisi todella mielenkiintoista kokeilla! En ole koskaan käyttänyt vahaa säärten, intiimialueiden tai minkään muunkaan käsittelyyn.

  • Reply
    Laura
    23.5.2020 at 23:06

    Nyt kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

  • Reply
    Tiia
    24.5.2020 at 03:02

    Mukana! :)

  • Reply
    Linda
    24.5.2020 at 09:16

    Jes, kuulostaa hyvältä – mukana!

  • Reply
    Miude
    25.5.2020 at 21:55

    Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *