About

MONA VISURI

Mona on 31 vuotias hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähettiläs, pienen pojan äiti sekä HR alan ammattilaisen vaimo. Mona on kirjoittanut ammattiblogia kohta kymmenen vuoden ajan ja on pidetty yhteistyökumppani, jonka kanssa on aina helppo ja mutkaton tehdä töitä. Monan seuraajat kiittävät erityisesti elämänmakuisesta ja aidosta otteesta, jonka voi kokea sekä blogin että sosiaalisen median kautta.

Yhteistyöt ja kirjoitukset ovat aina Monan itse valitsemia ja kaiken keskiössä on hyvinvointi. Kirjoitukset ja videot pitävät sisällään asioita, jotka saavat Monan sekä hänen seuraajansa lisäämään omaa hyvinvointia. Joskus hyvinvoitia lisää suora puhe ja vertaistuki ja joskus taas ripaus maskaraa ja huulipuna.

31-year-old full time lifestyle & wellness blogger, entrepreneur, blog consultant & life lover! Currently living in Helsinki. Mona loves small things in everyday life. Mona’s blog is all about fashion, beauty, decor, traveling and healthy way of living. Mona wish she share positive energy with all readers. Welcome everyone.

” The secret to having it all is knowing you already do. ”