4.7.2013

Heleä iho ja Lumenen uusia lemppareita

Aikaisemmassa Kesätyttö hatun kanssa– postauksessa kyseltiin mitä tuotteita olen käyttänyt kasvoille, kun iho näytti kuvassa heleältä. Tuolloin näppyläviidakko ei ollut vielä päässyt valloilleen, joten silläkin saattoi olla vaikutusta;) Tässä kuitenkin tuotteet, joita olen nyt paljon käyttänyt kesämeikissä. Näillä saa aikaan kauniin ja heleän pohjan. Tuotteet olen saanut blogin kautta.

1. Lumene Sun Radiance Face&Body Bronzer Aurinkopuuteri
Tämä 2in1 aurinkopuuterin sisältämän suomalaisen lakan C-vitamiini hoitaa ihoa ja kaikkein parasta minusta tässä on sen kevyt koostumus ja ihana lämmin sävy. Se tekee iholle kauniin päivettyneen ilmeen ja tasaa ihon sävyä myös auringonoton jälkeen. Suosittelen todella lämpimästi! Plussaa myös isosta putelosta. 
2. Lumene LAB Age Preventing Suojaava Silmänympärysvoide 
LAB tuotteisiin olen vasta hiljattain tutustunut ja jo nyt voinen sanoa ihastuneeni. Kuvassa näkyvien lisäksi kotoa löytyy myös muutama muu ihanuus, joista juttua myöhemmin. Silmänympärysvoide on nyt muodostunut lempparikseni! Ihanan pehmeä koostumus, joka imeytyy iholle nopeasti jättämättä sitä tahmeaksi. Tämä sopii myös herkemmille ihoille. 
3. Lumene LAB Age Correcting Primer SPF 30 Suojavoide 
Ihana ihana kesätuote!! Suojaa kasvoja auringolta ja jättää ihon sileäksi ja tasaiseksi. Toimii siis myös hyvänä primerinä. Tämän päälle lisään vielä normaalisti kosteusvoiteen. 
4. Lumene Arctic Aqua 24h Deep Moisture Face Cream Syväkosteuttava Kasvovoide
Tässä kosteusvoiteesssa on ihanan raikas tuoksu ja se jättää ihon todella pehmeäksi ja kosteutetuksi. Voide myös levittyy helposti ja imeytyy nopeasti, joka ainakin itselleni on tärkeä ominaisuus. Olen todella kärsimätön odottelemaan kosteusvoiteen “kuivumista” ennen meikin laittoa. Tätä suosittelen ehdottomasti niille, jotka kaipaa pehmeää ja riittoisaa kosteutusta iholleen, mutta eivät pidä liian rasvaisesta koostumuksesta.
5.  Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector Ihon Sävyn Heleyttäjä 10 Honey
Lumenen ihon sävyn heleyttäjät ovat ikisuosikkejani!! Nämä ovat vain kertakaikkisen hyviä. Tätä vaaleampaa sävyä käytän korostamaan ja tuomaan valoa mm. amorinkaareen, poskipäille ja nenän varteen. Ihana tuote, joka on aivan ehdoton kesähitti.
6. Lumene Sun Radiance Skin Tone Perfector Ihon Sävyn Heleyttäjä 20 Perfect Tan
Samoin tummempi sävy. Sillä saa mukavasti varjostettua kasvoja ja laitan tätä usein myös ohuen kerroksen ennen meikkivoidetta koko kasvoille. Lopuksi vielä sipaukset haluttuihin kohtiin korostamaan kasvojen piirteitä ja vola! Näistä en hevillä luopuisi.
7. Lumene Touch of Radiance Serum Foundation Seerumi Meikkivoide 3 Perfect Beige Aurinkokaakao
Kotoa löytyy todella monta meikkivoidetta ja käytänkin niitä vähän sekaisin vaihdellen. Kevyiden CC-voiteiden lisäksi olen ihastunut tähän seerumi meikkivoiteeseen. Se todella tekee ihosta tasaisen ja jättää siihen kauniin pinnan. Suosittelen todella lämpimästi niille, jotka haluavat helpon meikkivoiteen, joka taipuu moneen!

Löytyykö joukosta myös teidän suosikkejanne?:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    4.7.2013 at 12:21

    KIITOS Mona <3.

    • Reply
      Mona
      4.7.2013 at 15:23

      Ilo on mun puolella, kiva vaan kun saan postaustoiveita <3 <3 :) Toivottavasti näistä oli vinkkiä:) Ainakin tuolla ihon sävyn heleyttäjällä pääsee jo tosi pitkälle :)

  • Reply
    Jossu
    4.7.2013 at 15:42

    Itsekin olen ihastunut (jälleen) Lumeneen sen uudistuksen ja face liftin myötä :) Tuota aurinkopuuteria pitäisikin kokeilla. Tällä hetkellä käytän BareMineralsin aurinkopuuteria joka on vähän turhan tumma omalle iholleni, vaikka se jo jonkin verran aurinkoa onkin saanut :/

    • Reply
      Mona
      7.7.2013 at 18:05

      Mä tykkään myös tosi paljon monista Lumenen jutuista!:) Kantsii ehdottomasti testata tota aurinkopuuteria!:) Toinen super über ihana on Yves Rocherin!:) Se haiseekin ihanalle:)

  • Reply
    Tatti
    4.7.2013 at 17:46

    Lueskelin tuota postausta iho-ongelmastasi ja mainitsit kommenteissa Proactiv Solutionsin. Olen jo hetken ollut kiinnostunut kyseisestä tuotesarjasta, mutta olen lueskellut sen tuotteen olevan osittain huijausta, sillä jokin ainesosa mitä käytetään Jenkkilän puolella tuotteessa on korvattu jollain muulla suomen tuotteissa. Tälläinen mielikuva jäi itselleni kun kauan sitten yritin ottaa tuotteesta tietoa enemmän esille. En sitten uskaltanut laittaa tilausta.

    Onkos sulla siis kokemusta tuotteista? Itsellänikin ajoittain ihon kukkimisongelmaa ja tahtoisin löytää vain helpon ratkaisun sen kesyttämiseen, laiska kun olen kiertelemään kaikenmaailman sarjat :D itse omistan sekaihon, joka on kuitenkin pintakuiva ja vielä lisäksi herkkä. Todella ongelma siis. Itse mielelläni lukisin postausta tuotesarjasta :) Tai tietenkin jos heti osaat jotain sanoa tuotteesta niin kertoa lyhyesti kokemuksestasi. Kiitos etukäteen!

    • Reply
      Mona
      7.7.2013 at 18:05

      Voi mulla ei valitettavasti oo kokemusta lainkaan, joten en osaa yhtään sanoa:( Josko tulee eteen niin ehottomasti!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *