12.9.2017

Vinkki Ayurvedasta kiinnostuneille!

Olen jo pidempään ollut kiinnostunut meditaation ja läsnäolon lisäksi Ayurvedasta. Kundaliini jooga on myös lähellä sydäntäni ja sen opeissa on paljon ayurvedisia juttuja. Kaikkien suurten elämänmuutosten keskellä olen kuitenkin ehtinyt lukemaan ja ottamaan ihan liian vähän selvää näistä itseäni kiinnostavista ayurvedisista ajatuksista. Olenkin enemmän kuin iloinen, että rakas ystäväni Vilma on perehtynyt ayurvedaan paljon pintaa syvemmin ja on nyt jakanut ihania vinkkejä blogissaan. Blogin kautta saa huomaamattaan pieniä ayurvedan palasia silloin tällöin. Olen muutenkin aina ollut sitä mieltä, että tietyt asiat pitää tulla elämässä vastaan monta kertaa ennen kuin niihin oikeasti tarttuu. Meditaatio on itselläni hyvä esimerkki tästä. Äitini on kehoittanut minua aloittamaan meditoinnin jo teini-ikäisenä, mutta silloin ei vastaan ollut tullut riittävästi “ärsykkeitä” siihen, että asia olisi kiinnostanut niin paljon, että olisin kokeillut. Myöhemmin, kun löytyi lisää inspiroivia ihmisiä joita seurasin ja jotka puhuivat meditaation puolesta olin ihan eri tavalla valmis ottamaan vastaan näitä aiheita.

Sama pätee ayurvedaan. Sieltä täältä pieniä palasia lukeneena sitä on taas hieman alttiimpi vastaanottamaan uusia mielenkiintoisia ajatuksia. Itse olen tähän mennessä kokeillut ayurvedisen keiton tekoa (tein ison kasan pakkaseen synnytyksen jälkeistä aikaa kotona helpottamaan arkea) ja itsehierontaa olen myös tehnyt jo pitkään. Kädet, jalat ja kasvot on niin helppo hieroa itse ja se on mukavan rentouttava rutiini.

Monelle teistä Vilman blogi on jo varmasti tuttu, mutta halusin silti koota tähän hänen ihania ayurvedaa käsitteleviä postauksia vinkiksi. ♥

Vilma P & Ayurveda

AJATUKSIA AYURVEDA-KONSULTAATION JÄLKEEN

Vilma P & Ayurveda

AYURVEDA, SEESAMIÖLJY JA ITSEHIERONTA

Vilma P & Ayurveda

AYURVEDA JA AIKAINEN AAMUHERÄTYS, MIKSI?

Vilma P & Ayurveda

PUHDISTAVA JA RAVITSEVA KITCHARI – AYURVEDAN SUPERRUOKA

Energistä ja rakkauden täyteistä tiistaita kaikille ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *