1.11.2012

Herkuton marraskuu

Muutama viikko on nyt tullut herkuteltua aivan liikaa ja treenisuunnitelmatkin menivät reissun aikana vähän sekaisin. Mikon tekemästä juoksuohjelmasta pitää saada taas kunnolla otetta ja ajattelin, että voisin ottaa marraskuun tavoitteeksi herkuttomuuden. Näin olo paranee ja olen paljon pirteämpi. Lenkkeily siis sujuu huomattavasti paremmin. Saa nähdä miten tulee onnistumaan. 

Nyt siis hyvästit herkuille ainakin kuukaudeksi.. Tummasuklaa pitää kyllä sallia, kokonaan herkuitta tämä herkkupylly ei pysty olemaan!;)

Lähteekö joku muu mukaan herkuttomaan marraskuuhun?:)

Kuvat http://weheartit.com/

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Soila
  1.11.2012 at 11:20

  Jeps, täällä myös luvassa herkuton marraskuu! Puolitoista viikkoa itseasiassa herkkulakkoa jo takana ;) Makeanhimo helpottanut huomattavasti jo! Vähän kyllä kuumottelee kun kaupoissa on jo glögit ja joulusuklaat esillä… Mutta niitä ehtii vetää sitten joulukuussakin! Hyvällä tsempillä seuraavat 30 päivää!!!

  abolove.blogspot.com

 • Reply
  Riikka
  1.11.2012 at 11:27

  Täysin herkuttomaan en kyllä pysty sen jo pystyn sanomaan, mutta aion herkutella vain kohtuudella kerran viikossa ja silloinkin korkeintaan joku yksi suklaapatukka tai vastaava :) Eli mukana ollaan, omilla kriteereillä! :)

  lifeandstylewithriikka.blogspot.com

 • Reply
  Maria
  1.11.2012 at 11:29

  Voisin lähteäkkin herkuttomaan marraskuuhun. Jo lokakuun oli tarkoitus olla herkuton, mutta toisin kävi. Jospa nyt olisi enemmän selkärankaa matkassa! Maistuis herkut joulunakin varmaan vähän paremmalta.. :)

 • Reply
  Reetta
  1.11.2012 at 11:36

  Mun henkilökohtainen mielipide tälläisestä on, että ei ainakaan omalla kohdallani ole mitään järkeä. Siis pitää mitään että kuukausi ilman herkkuja yms. Mun on paljon helpompi sännöstellä herkkujen syömistä, kun syön niitä kohtuudella sillon jos oikein kova himo iskee. Ja sit jos kiellän itseltäni ne kokonaan, niin taatusti tekee mieli ihan koko ajan :D Mutta jokaiselle meille sopii erilainen tyyli ja toivotavasti tää on sulle just hyvä tapa :)

 • Reply
  Marjukka
  1.11.2012 at 12:20

  Mä lähden mukaan sillä varauksella, että juhlissa en kieltäydy, ja niitä on kahdet marraskuussa tiedossa! Mä en muutenkaan välttämättä ole niin makean perään. Paheeni on leipä, juusto, viini… ja liikaa syöminen kerralla, joten liitetäänpä nekin tähän mukaan! :) Tsemppia herkuttomaan marraskuuhun sulle!

 • Reply
  Iitu
  1.11.2012 at 12:31

  Jos mulla ei olisi paraaikaa koneella tulossa lakritsaa, suklaata ja karkkia, voisin harkita…. ei.. en voisi :)

 • Reply
  Veronica
  1.11.2012 at 12:54

  Mulla on ollut nyt tässä pari kuukautta jo herkut kiellossa, toki pieniä sortumisia on tapahtunut. Mutta huomenna se itseasiassa päättyy kun pidetään tyttöjen iltaa ja halloweeneja :)

 • Reply
  Anonymous
  1.11.2012 at 13:40

  Just eilen illalla mietin että nyt kyllä pitää ottaa itseään niskasta kiinni! Itse ajattelin kokeilla herkuista pidättäytymistä ihan vuoden vaihteeseen saakka, itsellä kun ei kuitenkaan noi jouluruuat nappaile niin ei ole mikään suuri menetys!

 • Reply
  Mipsukka
  1.11.2012 at 14:01

  Lähden mukaan. Saa nähdä miten onnistuu kun kaiken maailman kissanristiäisiä on tässä kuussa, mutta yritys 10. :)

 • Reply
  Bella
  1.11.2012 at 14:12

  Täällä samat touhut!

 • Reply
  Riikka
  1.11.2012 at 14:42

  Mä olen huomannut että jos alan oikeen tarkoituksella pitämään jotain herkuttomia kausia, niin niitä herkkuja tekee mieli tuplasti useammin :D Eli ajattelin jatkaa samalla linjalla kun tähänkin mennessä, sillon kun herkkuja tekee ihan kamalasti mieli, saa syödä. Useimmiten kuitenkin käy niin, että vaikka olisin päättänyt että saa herkutella, niin herkkuja ei teekään mieli!

 • Reply
  Kukka
  1.11.2012 at 16:27

  Mukana :) toki hieman “läpi sormien” katsomista muutamana päivänä kuten vaikka ystävän tapaaminen ensi viikolla, ei olla nähty yli 3 vuoteen!! Silloin syödään ihan varmasti kahvin kanssa ihanat vegeleivokset :) parhaani mukaan todellakin olen mukana :) Onnea meille kaikille ja hus hus houkutukset, hih :)

 • Reply
  Mona
  1.11.2012 at 19:11

  Ihan mahtia, että niin moni on lähdössä mukaan!! Hienoa!!:) kiitos kaikille tsempistä ja sitä myös teille;)
  Muistakaa olla armollisia itsellenne, pienet lipsahdukset sallittakoon;DD

 • Reply
  RagDoll
  1.11.2012 at 22:55

  Täysin herkuttomana en mene, mutta olen ollut kesälomasta lähtien ilman karkkia, joka on ehdoton paheeni. ;) Tähtään jatkavani jouluaattoon asti.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *