23.11.2012

OnePiece neule

Olen ihan totaalisen rakastunut tähän Onepiecen villatakkiin, jonka sain blogin kautta. Oikeasti voiko pelkkä neule olla näin mukava, lämmin ja vaan kaikinpuolin ihana päällä?:) Voisin pitää tätä koko ajan kotona ja muuallakin. Täydellinen talven kylmille illoille.

Kurkin juuri äsken OnePiecen sivuille ja siellä näytti olevan kaikki alennuksessa! Sama ilmoitus näytti olevan myös fb:ssä, mutta tarttui omaan silmään vasta nyt. Mikäli on aikeissa siis hankkia aitoja OnePiece jumpsuiteja niin nyt kantsii kurkkia valikoimaa:) Tuo minun neuleeni näytti olevan 30% alennuksessa. Huom on muuten sitten tosi isoa kokoa. Omani on S ja silti tosi tilava. Mutta tuollainen saa kyllä ollakkin..:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Evelina
  23.11.2012 at 23:17

  Onpas upea Mona!
  Näissä sun kuvissa tää neule näyttää 100-kertaa paremmalta kuin tuolla nettikaupassa mallin päällä!
  Ihana varsinkin tuo ylhäällä oleva kuva, jossa olet paljain jaloin :)!

  • Reply
   Mona
   24.11.2012 at 12:24

   Hih, kiitos paljon Evelina:)

 • Reply
  Elisabeth
  24.11.2012 at 00:42

  Pakko olla täysi oikeinkirjoitusnatsi, mutta se kirjoitetaan äsken, ei äskön. Olen työn puolesta aivan liikaa tekemisissä eri ihmisten oikeinkirjoituksen kanssa (ei en ole äidinkielenopettaja tai opettaja ylipäätään), joten tälläiset pienet virheet pistävät aina silmään. Valitettavan usein näkee kirjoitusvirheitä niin yksinkertaisissa suomenkielisissä sanoissa kun äsken (äskön) ja enään (enää).

  Muuten tykkään todella lukea blogiasi, keep up the good work!

  • Reply
   Mona
   24.11.2012 at 09:41

   Kiitos paljon korjauksesta!!:) Mulla on ihan surkea äidinkieli ja siinä on paljon petrattavaa. Otan siis ilolla korjoukset vastaan:) Niistähän juuri oppii, tai ainakin pitäisi;)
   Ihanaa viikonloppua Elisabeth <3

  • Reply
   Mamuus
   24.11.2012 at 22:22

   Tarkennetaan vielä sen verran, että ENÄÄ on oikein ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *