30.1.2013

Lemppareita YR:ltä

Keräsin YR:n valikoimasta kuusi tämän hetkistä lemppari kosmetiikkaa. Näiden lisäksi on paljon muitakin hyviä tuotteita, mutta nämä nousevat tällä hetkellä muiden edelle.
Ultimate lemppari on tuo duo aurinkopuuteri. Siinä on juuri sopivat värit omaan ihooni ja tuote tuoksuu ihan taivaalliselle! Nyt aurinkopuuterin kanssa saa myös mukaan ilmaisen sudin.
Pure Light meikkivoide on todella kevyt ja levittyy kasvoille hetkessä. Itse vaadin meikkivoiteelta peitävyyttä, joten tämä ei ole aina arjessa käytössä. Kuitenkin kun haluan hyvin luonnollisen, mutta kuitenkin tasaisen ihon laitan tätä. Näitä löytyy monessa eri värissä ja kannattaakin melkein ottaa muutama eri sävy ja sekoitella niitä keskenään, jotta saa parhaimman lopputuloksen.
Irtopuuteri on aivan huippu!! Laitan tätä aina meikkivoiteen päälle kiinnittämään meikin. Ainut miinus on purkin suti, mutta itse vaihdoin sen tilalle toisen pehmeämmän.
Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä YR:n huulipunat. Tykkään niistä hurjasti. Kiillot ovat ihanan tuoksuisia ja huulipunista löytyy ihania sävyjä. Mun lempparit on ehdottomasti tummanpunaiset värit.

Kosteuttava huulipuna, Läpikuultava huulipuna

Siinäpä niitä. Mitkä ovat teidän YR lemppareita?:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *