9.2.2013

Kotia kohti

Nyt se loma on sitten jo takana päin. Kylläpäs meni taas viikko nopeasti. Ihana tosin palata jo takaisin kotiin. Matkustus on aina ihan huippua, mutta kotiin paluu myös yhtä ihanaa. Ollaan vasta yöllä kotona, joten palailen blogin puolelle taas sunnuntaina paremmalla ajalla. Muutama postaus on vielä ajastettuna, joten ihan hiljaista ei tule olemaan:)
Loma oli todella mukava ja rentouttava. Tosin kaikkea muuta kuin odotin. Täällä nimittäin ei todellakaan saanut nautiskella lämpimistä aurinkoisista keleistä. Oikeastaan vain yhtenä päivänä oli kuuma, muuten on saanut pitää melkein farkkuja jalassa. Noh, aina ei voi onnistua reissutkaan nappiin. Onneksi seura oli hyvää ja saatiin viettää laatu-aikaa kahdestaan.
Ps. Mulla on kaikki lihakset ihan jäätävän kipeät. Sellaiset super kosketus arat. Eetu on moukaroinut mua salilla niin, että saa nähdä palautuuko tästä koskaan normaaliin tilaan:DD
Pps. En ole ehtinyt valitettavasti lainkaan vastailemaan kommentteihin, mutta pyrin vastaamaan niihin mahdollisimman pian reissun jälkeen. Jos multa jää vastailematta johonkin niin laittakaahan ihmeessä viestiä uudestaan tulemaan tai vaikka sähköpostiin niin vastailen niihin viimeistään ensi viikon aikana:)
Nyt ihan huippua lauantaita kaikille!!:) Me kerätään vikat kimpsut ja kampsut ja suunnataan lentokentälle.

Pus ja Adios!

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Meow
    9.2.2013 at 14:17

    Nauroin tolle moukaroinnille! :D Haha. Se on kyllä paras tunne kun tuntee oikeesti tehneensä kunnon treenin.

    • Reply
      Mona
      10.2.2013 at 17:59

      Hih, todellakin se on loisto fiilis:)

  • Reply
    Tiramisuheidi
    9.2.2013 at 20:47

    Jälleen kerran pakko kehua tätä sun kuvaa – niin kaunis! :) Hyvää kotimatkaa ja tervetuloa Suomeen! :)

    • Reply
      Mona
      10.2.2013 at 17:59

      ihana Tisamisuheidi <3 Kiitos:) <3

  • Reply
    Anonymous
    10.2.2013 at 22:31

    Miksi valitsitte Las Palmasin kohteeksi? Gran Canarialla on suuri ero lämpötiloissa juurikin pääkaupungin ja saaren eteläosan kanssa. Jos aurinko/rantalomaa haluaa niin ehdottomasti suunta Amadores, Mogan suuntaan…

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *