13.6.2013

Hellou!

Täällä ollaan! Aikamoinen päivä takana. Töistä suuntasin suoraan rakkaan ystävän kanssa treffeille katsomaan seitsämän viikkoa vanhaa vauvaa. Hän oli niin suloinen ja valloittava. Oli aika liikuttavaa saada pitkäaikaisimman sydänystävän lapsi syliin. Itku tuli heti alkumetreillä:’) 
Treffien jälkeen suuntasin kotiin. Selailin postikasaa ja pinosta paljastui yllättäen MDD:n tutkimusten tulokset, joista mainitsin joku aika sitten. Odotin tuloksia vasta ensi viikolle, joten yllätys oli suuri. Nyt koko ilta onkin mennyt tuloksia analysoiden. Aika järkyttävää suoraansanottuna etsiä ja googletella tietoja tuloksista. Nyt jo useamman tunnin olen koittanut itse analysoida testiä. Toisaalta täytyy todeta, että kyllä google on vaan mainio keksintö!!:D En olisi tuosta raportista saanut mitään tolkkua ilman. Tosin paljon jäi vielä kysymyksiä avoimeksi. Onneksi sain varattua lääkärille ajan heti maanantaille. Tuntuu, että kaikki tieto on loputon suo. Maanantaina olen taas toivottavasti hiukan viisaampi asian suhteen. Ensi viikkoa siis odotellessa. Tästä on kyllä hyvä jatkaa.

Kollaasissa muutama viimeaikainen instagram kuva. Seuraajissa meni juuri 1000:nen raja rikki, kiiiiitos ihan hurjasti!! Ihan huippua, ootte niin parhaita!:) Kuvia pääsee seurailemaan nimimerkillä @Monasdailystyle
Ps! Kiitos hurjasti jo lukijakyselyyn vastanneille!!:) Vielä on aikaa vastailla, joten käykäähän täyttämässä kysely täällä!:) Kyselyn täyttämiseen ei mene kuin noin minuutti. Paljon paljon kiitos jo etukäteen, kun autatte blogin kehittämisessä!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *