4.9.2013

Vision of the Seas

Täällä ilmoittautuu yksi vähän väsynyt Mokkelo. Heräsin aamulla kukon laulun aikaan ja suuntasin Helsinkiin. Aamu ei alkanut ihan parhaalla tavalla. Ensin meinasin myöhästyä junasta ja pyöräilin järjettömällä kiireellä asemalle vain todetakseni, että juna on myöhässä. Harmitellessani junan lähdön viivästymistä huomasin vielä jättäneeni elintärkeän kamerani akun kotiin! Huoh.. Puoli tuntia aikataulusta jäljessä saavuin kuitenkin Helsinkiin ja suuntasin ihanan Adalminan ja muutaman muun bloggaajan kanssa Hernesaaren laituriin, jossa meitä odotti huikea Vision of the Seas– risteilylaiva, jolle oli järjestetty bloggajavierailu. Adalminalta sain onneksi myös pelastavan akun kameraani;)

Jalassani oli uudet mielettömän ihanat iBlues housut, jotka sain Le Folliesta. Olen totaalisen rakastunut noihin. Housut ovat tosin ihan inan isot vyötäröltä ja ajattelinkin kiikuttaa ne luotto-ompelijalleni ihan meidän naapuriin, jotta saan niistä täydelliset:) Näiden housujen kanssa yhdistin Massimo Duttin silkkipaidan ja päälle vielä musta bleiseri. Turvallisen pelkkistetty kokonaisuus, jossa on mukava olla.

Silmät painaa nyt niin vahvasti kohti lattiaa, että on pakko suunnata ajoissa peiton alle. Aamulla kirjastolle taas jatkamaan tenttiin lukua. Palaan myöhemmin vielä tämän päiväisten kuvien kanssa.

Toivottavasti teillä on mukava keskiviikko!:) Kuullaan pian!

 

 Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Marika
    4.9.2013 at 22:43

    Toi Massimo Duttin silkkipaita on aivan ihana!

    • Reply
      Mona
      5.9.2013 at 06:00

      EIkös!:) Oon itsekin ihan rakastunut siihen, niin kiva päällä ja sopii tosi moneen. Harmittaa ainoastaan, kun en ostanut sitä heti myös valkoisena;)

  • Reply
    Vilma
    5.9.2013 at 14:27

    Moi, nyt on pakko kysyä että mitä ompelijaa käytät täällä Turussa? Itsellä olisi hyvä hakusessa ja kaapissa kasa vaatteita odottamassa muokkausta :)

    • Reply
      Mona
      5.9.2013 at 16:22

      Voi mä voin toooosi lämpimästi suositella tuota yliopistonkadun päässä olevaa ompelijaa. Eli ei kävelykadun päässä vaan toisessa päässä olevaa. Ihan sitä R-kioskia vastapäätä. Oliskohan sen nimi vikatikki…:) Itse ompelimo ei kovin kummoiselta näytä ulkoapäin, mutta ompelija on ihana!!!<3 :) Ja korjaa tosi edullisesti. Juuri käytin yhdet farkut siellä (tulossa muuten pian lisää juttua) ja Eetun takki on nyt korjauksessa.:)

      • Reply
        Vilma
        6.9.2013 at 10:27

        Kiitos tiedosta, täytyykin mennä käymään! :)

  • Reply
    ärsyttää
    5.9.2013 at 23:24

    Ina ei edelleenkään ole sana….

    • Reply
      Mona
      6.9.2013 at 06:33

      :DD Et oo muuten ensimmäinen, kun tuosta sanoo;) Iskostunut omaan päähäni niin vakiintuneeksi sanaksi, etten muista kirjoittaessa sitä jättää pois;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *