7.10.2013

Päivä Helsingissä!

Heippa hei ihanat!:)  Tulin juuri kotiin Helsingin reissulta. Maanantai eli olisi voinut paremmin alkaa. Suuntasin heti aamusta Bonnierin toimistolle, jossa vastassa oli ihanaakin ihanampi Johanna. Ohjelmassa oli kuvaukset ja valokuvaajana toimi ihan huippu Tim. Johannalta sain apua asujen ja kuvausten kanssa. Pääsin tosiaan tekemään ensimmäistä isompaa juttua tulevaan joulukuun Costumeen ja aika paljonhan se jännitti;) Kivaa kuitenkin oli! Aivan mahtavaa päästä mukaan tutustumaan lehtimaailmaan ja parasta kaikessa on tietysti huiput tyypit <3 Meidän oma päätoimittaja Sanna oli myös paikalla ja oli kiva höpötellä hänenkin kanssaan hetki <3 Costumen porukkaa näen onneksi pikimiten taas uudestaan sillä loppuviikosta on jälleen reissu Helsinkiin edessä. Työjuttujen lisäksi pääsen myös viettämään laatuaikaa oman murusen kanssa, jota onkin jo ehtinyt tulla hurja ikävä! :)

Onnistuneiden kuvausten jälkeen suuntasin iltapäivästä vielä Why Not PR toimistolle. Vastassa oli mitä aurinkoisemmat naiset ja kahvittelupalaveri heidän kanssaan menikin ihan siivillä!:) Sain myös super kivoja kotiin viemisiä, joista lisää myöhemmin. Jaksan edelleen olla niin iloinen siitä miten mahtaviin persooniin tämän työn kautta saan mahdollisuuden tutustua. Positiiviset ja työstään innostuneet ihmiset todella antavat hurjasti energiaa siihen normaaliinkin arkeen.Why Not PR:n Nora sanoi niin kauniisti, että minun energiani ja innostumisen näkyy, mutta minun täytyy sanoa, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan! Kyllähän sitä itsekin helposti innostuu, kun vastapuolesta huokuu aitous ja se, että hommia tehdään hyvällä fiiliksellä:)

Latailen myöhemmin vielä muutamia sneak peek kuvia päivästä, mutta nyt silmäluomet painaa sen verran paljon, että taidan ottaa illan ihan vain lököillen. Seuraavaksi siis lämpimän suihkun kautta teemukin kanssa viltin alle! Ihanaa iltaa ja kuullaan pian! Vastailen vielä illemmalla teidän ihanien kommenttehin pienellä viivellä. Pus <3

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Reetta
    8.10.2013 at 07:40

    Oijoi, mahtavalta maanantailta kuulostaa!! :)

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 08:32

      Oli kyllä niin kiva päivä!!:) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *