29.3.2014

Tähtistailaajat!

Costumen tähtistailaaja karsinnat on nyt Turun osalta pidetty ja seuraavat upeudet jatkavat semifinaaleihin!

Iso KIITOS kaikille osallistujille! Kaikki oli niin upeita ja olivat nähneet vaivaa asujensa eteen. Oli tosi mielenkiintoista kuulla erilaisten persoonien näkemyksiä muodista ja siihen liittyvistä haaveista. Päivä oli ihan huippu hauska ja meni yhdessä hujauksessa. Räpsin melkoisen kasan taas kuvia, joten niitä vielä myöhemmin lisää. Tältä erää silmät painaa kuitenkin niin paljon, että seuraavaksi kutsuu sänky. Huomiselle ja maanantaille on kädet täynnä hommaa, sillä tiistaina lähdetään lomalle! :) Tulee muuten lämpö ja aurinko tarpeeseen. Huomenna pitäisi jossain vaiheessa ehtiä myös pakkailemaan – kääk olen jättänyt pakkailut ihan liian viimetippaan :D

Nyt kuitenkin vielä onnea tähtistailauksen jatkoon päässeille ja kiitos kaikille osallistuneille <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *