18.6.2014

Ideoita kehiin

* Yhteistyössä Volkswagen *

Pikaisena muistutuksena, että vielä on aikaa osallistua Minun Polo – kampanjaan!! :) Osallistumalla ideointiin on mahdollisuus voittaa Polo kuukaudeksi käyttöön ja Olivian sekä Divaanin puolenvuoden määräaikaistilaukset. Mahtavia ideoita onkin jo tullut vaikka kuinka paljon!! :) 

Nyt siis pikapikaa jättämään vielä parhaimmat ideasi kamppikseen täällä!! :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jenni
    23.6.2014 at 14:25

    Hei! Minusta tämä sinun ideasi on ehdottomasti paras Polo-kisan idea! Ois parhautta päästä mukaan ajoharjoitteluteemaiseen koeajoon. Harmittaa ettei se ole saanut enempää ideoijia vauhtiin. =( Yritin masinoida kavereitanikin mukaan tekemään ehdotuksia, mutta aika kaukana ollaan silti kärjestä. Vielä viikko aikaa, mistä keksittäisiin reilu parisataa tykkäystä? Pitäisköhän mun blogata Polo-blogissani siitä…

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *