14.7.2014

Päivän meikki videolla

[youtube width=”700″ height=”450″]https://www.youtube.com/watch?v=OKDW-8oQ60A[/youtube]

Päivän meikkiä tällä kertaa videon muodossa. Mulla on edelleen viha-rakkaussuhde videoiden tekemiseen. Periaatteessa ne on ihanan käteviä varsinkin tällaiselle äidinkielellisesti lahjattomalle sählääjälle, joka onnistuu saamaan aina pilkun väärään kohtaan ja tekee enemmän kuin ykkösluokkalainen kirotusvirheitä. Huonona puolena vaan tuppaa vastaan tulemaan videoiden muokkaaminen ja niiden lataaminen youtubeen! Voi morjes miten voikin mennä yhden videon kanssa tuhanteen kertaan hermot.. :D Aina menee muokkaukset miten sattuu ja sitten lataamista saa odottaa tsiljoona vuotta. Tällä kertaa onnistuin jotenkin saamaan videosta kokonaan pois huulipunan laittamisen, vaikka sen kyllä kuvasin. Latasin videon myös mahdollisimman isona youtubeen, mutta siitäkin huolimatta laatu on aivan pökkelöä ja kuvasta saa juuri ja juuri selvää. Harjoittelut siis jatkuvat ja minä kehitän kärsivällisyyttä;)

Se siitä nurinasta kuitenkin. Jotta pääsen enemmän treenailemaan videoiden muokkausta, toivoisin jälleen kerran teiltä apua.

Mitä te haluaisitte kuulla/nähdä videopostausten muodossa? Mitä mieltä olette kysymyspostauksesta videon muodossa? Mikäli teille tulee mitä vaan kyssäreitä mieleen niin pistäkäähän ihmeessä tulemaan, koitan saada vastauksia aikaiseksi videolle!;)

Ps. muistakaa kurkata päivän huippu alekoodi aikaisemmasta postauksesta täältä!! :)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Katja
  14.7.2014 at 17:23

  Olipas kiva video!

  Pakko kysäistä, kun sulla on varmaan kokemusta tuon Clarinsin meikkivoiteen lisäksi myös Lumenen CC-voiteesta. Suosittelisitko Clarinsin meikkivoidetta tälläiselle vähän epäpuhtaalle iholle, jossa on hieman peitettävää? Peittoaako tuon Lumenen CC-voiteen selvästikkin mahdollisella paremmuudellaan jos vertaillaan näitä keskenään? :)

  Olen nimittäin pohtinut tuohon Clarinsin voiteeseen panostamista, mutta Lumenen voiteeseen tottuneena mietin, että onkohan niissä huomattavaa eroa loppujen lopuksi :)

  • Reply
   Mona
   14.7.2014 at 17:28

   kiitos Katja, tosi kiva kuulla <3 :)
   Mun mielestä Clarins peittää paremmin, mutta kyllä tuo lumenen cc on kans huippu hyvä!! :) Ite tykkään käyttää lumenen cc.tä kun haluan tehdä tosi nopsan meikin ja vähän kevyemmän mitä tällä clarinsilla.
   Suosittelen hei ehdottomasti tekemään niin, että käyt vaikka stockalla tai sokoksella pyytämässä tota clarinsia pienen määrän testiin kotiin, niin tiedät onko se sun iholle hyvä! :) Kun oot muutaman kerran saanut kokeiltua testipurkista tiedät varmasti jo, että kannattaako satsata tuohon :)

 • Reply
  MERENHELMI
  14.7.2014 at 18:40

  Ihana video Mona!!<3<3:)

  • Reply
   Mona
   14.7.2014 at 18:56

   Ihana Veera <3 <3 :) Haleja <3

 • Reply
  LauraL
  14.7.2014 at 19:43

  Vitamixistä voisit kertoa ja tehdä jonkun sun lemppari smoothien/pirtelön.

  • Reply
   Mona
   14.7.2014 at 19:53

   No joooooo!! Kiitos loistavasta postausvinkistä!! :D Mä oon niin täpinöissäni koko vehkeestä tosin et mahtaakohan videosta tulla muuta kuin yhtä ylistystä ;D Menee heti työnalle!! :)

 • Reply
  Empressfleur
  15.7.2014 at 08:13

  Ihana video ja ihana sinä :) Oot niin pirtee ja ilonen, että tälläsiä videoita on ihana kattoo :)

  • Reply
   Mona
   15.7.2014 at 08:17

   Voi kiitos niin kivasta palautteesta <3 Sä se sait kuule täällä iloisen mielen aikaiseksi heti aamusta – kiitos :)

 • Reply
  -H
  15.7.2014 at 11:11

  Oot IHANA :) Sun videoista tulee AINA niin hyvälle tuulelle!! Ihan parasta noi pienet hassuttelut välissä, et ota liian vakavasti – hyvä niin :)

  • Reply
   Mona
   15.7.2014 at 11:43

   Sä se ihana oot <3 Kiitti vielä blogivinkistä ;) Sain siitä itsekin ihan uutta virtaa tehdä taas videoita:) Oon tänäänkin koko aamun googlettanu videonmuokkausta ja lukenut jopa iMovien ohjeita :D :D
   Pitää tehdä Tamarasta vielä inspiroiva blogi- postaus jos muutkin saivas vinkkiä:)
   Ihanaa päivää sinne kaunottarelle <3<3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *