10.8.2014

Viikon 32 treenit

pinterestfit

Maanantai

Aamulla kävely 30 min

Kayla Itsines treeni 30 min

Tiistai

Aamulla kävely 30 min

15 min HIIT hyppynarulla

15 min vatsalihasliikkeitä

Keskiviikko

Aamulla kävely 30 min

Kayla Itsines treeni 30 min

Illalla kävely 30 min

 

pinterestfit2

Kuvat, Pinterest print screen  http://www.pinterest.com/monasdailystyle/fitness-inspiration/

Torstai

Aamulla kävely 30 min

Koko kropan kotitreeni 25 min

Perjantai

Aamulla kävely 30 min

Kayla Itsines treeni 20 min  

Lauantai 

Aamulla kävely 30 min

Sunnuntai

Aamulla kävely 30 min

Illalla hölkkä/kävely 40 min

 

Aamulenkit jatkaa voittokulkuaan!! :D En voi edes selittää miten tyytyväinen olen siitä, että olen saanut aamulenkit pysymään arkirutiinissa. Tämä aamunäreä kiukkupussi on muuttumassa pikkuhiljaa aamuvirkuksi!! ;) Voi sitä hyvänolon tunnetta aamulenkin jälkeen. Se antaa ihan hurjasti energiaa koko päivälle. Eikä se edes vaadi paljon. Olen tehnyt vain 30 minuutin reippaita kävelylenkkejä ja olo on ihan mahtava niiden jälkeen. Illalla oikein odottaa jo aamua, että pääsee reippailemaan. Tämä on ollut ehkä hetkeen yksi parhaimpia muutoksia elämäntapoihin ja aion pitää tästä pitkään kiinni. Myös sokerittomampi arki on sujunut oikein hyvin ja samoin kuitujen lisääminen on pysynyt ruokavaliossa mukana.

Ensi viikolla alkaa Kayla Itsinesin treenien viimeinen viikko. Olen kyllä niin hurahtanut hänen treenitapaansa, että aion pitää ne jatkossakin treeniohjelmassa. Aloitan varmaan treenit uudelleen viikosta yksi. Jossain vaiheessa treenejä voi hyvin myös muokkailla itse. Nyt harmittaa kyllä, etten merkannut ohjelmaa aloittaessani kierrosten määriä ja toistoja ylös. Olisi huippua nähdä luvuissa selkeät kehitykset, kun alkaa tekemään uudelleen..:) Ehkäpä kirjoittelen nyt niitä ylös ja kolmannella kierroksella voi sitten taas vertailla :D

Hain muuten tänään uuden sykevyön tuomaan entisestään lisää motivaatiota treeneihin. Tänään teinkin iltalenkin sen kanssa ja heti huomasi, että siitä saa ihan uutta virtaa. Vanha sykemittari on ollut jo useamman vuoden kuolleena kaapissa. Nyt oli super kiva pitkästä aikaa taas päästä sykelukuihin ja kaloreihin kiinni! :)

Mites teidän viikko treenien osalta on mennyt? Ja miltä näyttää ensi viikon suunnitelmat?

P.s Terkkuja muuten vielä tätäkin kautta über ihanalle Pinjalle, joka tulit moikkaamaan Anttilan edessä <3 Edelleenkin saat hymyn huulille täällä päässä:)

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Pinja
    10.8.2014 at 23:06

    Kiitos että sain ottaa sinun kanssa yhteiskuvan, oli mukava tavata ehkä vielä joskus törmäillään! :) <3

  • Reply
    Anna
    11.8.2014 at 12:13

    Täällä toinen Kaylan treeneihin hurahtanut! Treenit ovat tehokkaita ja jos ei ehdi tehdä viikossa 3 x 30 minuutin treeniä niin kyse on ainakin omalla kohdallani tekosyistä ;)

    Kayla muuten ilmoitti instassaan, että julkaisee lähipäivinä toisen BBG-oppaan, eli siitä vain jatkoa nykyisille treeneille, itse aion ainakin heti ostaa sen!

    • Reply
      Mona
      11.8.2014 at 12:31

      Jooooo mä kans aion ehdottomasti hankkia uuden Kaylan e-kirjan!! 8) Nää on vaan jotain niiin parhautta :)

  • Reply
    Anna
    11.8.2014 at 12:19

    Sitä vielä kysäisin, että miten olet ratkaissut kahden penkin liikkeet, onko sinulla kotona käytössä kaksi saman korkuista penkkiä tai muuta tukevaa “korketta”, vai oletko tehnyt liikkeet samoin hypyin mutta ilman penkkiä? Itse selviydyn yhden penkin vaativista liikkeistä pienellä rahilla, mutta tuolit yms. eivät oikein tunnu riittävän tukevilta kahden penkin liikkeille.

    • Reply
      Mona
      11.8.2014 at 12:32

      Joo oon tehnyt ihan hypyillä ilman penkkiä ja ihan naatti oon kyllä niidenkin jälkeen :D :D
      Jossain vaiheessa mietein, että niinä päivänä voisi mennä salille tekemään nuo treenit, mutta ainakin vielä menee hyvin kotonakin :)

      • Reply
        Anna
        11.8.2014 at 15:33

        Olitpa nopea vastaamaan, kiitos!

        Sitä samaa olen ajatellut, ja olenkin jokusen jalkapäivän tehnyt salilla, mutta uskoisin että minäkin pärjään ihan vaan hypyilläkin ainakin näin aluksi kun niihin viikkoihin pääsen, jossa on kahden penkin hyppyjä. Ehkä sitten parin kierroksen/kirjan jälkeen ollaan niin huippukunnossa että tavallinen hyppiminen ei väsytä ollenkaan ;D

        • Reply
          Mona
          11.8.2014 at 16:07

          Juu sitä mäkin odotan että ne hypyt ei tunnu missään ;D ;D Ja burbeissa sama :D Vaikka ne menee paaaaaaljon paremmin jo kuin alussa niin voi taivas ne on kauheita edelleen :D :D

  • Reply
    Pauliina.K
    12.8.2014 at 12:50

    Heips! Onko sulla joku vakilenkkireitti tai onko muuten jotain ideoita kivoista reiteistä jotka kestäisi tuon 30minuuttia? :) Itse harrastan myös aamulenkkeilyä Turussa ja välillä haluaisi löytää uusia reittejä :D

    • Reply
      Mona
      12.8.2014 at 12:57

      Mä rakastan Aurajoen rantaa. Siihen en vaan kyllästy!! :)
      Halisissa ja Raunistulassa päin on myös kiva lenkkeillä. Ja satamassa Turunlinnan lähellä.

  • Reply
    Åsa-Maria
    18.8.2014 at 17:18

    Hei!

    Tuossa kun on liikuntaa joka päivälle, miten hiukset; pesetkö joka pvä?
    Onno vinkkiä hoitavista aineista joka pväseen pesuun?

    • Reply
      Mona
      18.8.2014 at 17:20

      Moikka!:)
      Pesen hiukset nykyään yleensä noin joka toinen tai kolmas päivä. Muuten vaan esim huuhtelen vedellä.
      Redkenin tuotteet on hiustenhoitotuotteista mun ultimate lemppareita, mutta muitakin hyviä löytyy tuolta Hair tunnisteen alta! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *