23.10.2014

Dubai Breakfast

Dubain loman jälkeen arki alkoi kiireisenä ja täynnä touhua. Matkakuvien käsittely jäi viime viikolla ihan taka-alalle, mutta nyt niitä alkaa taas tulla blogiin;) Loma oli ihana hengähdystauko syksyyn. Lämpöä, rentoutumista ja hyvä seura. Ihan hassua miten tuntuu, kuin olisimme tunteneet Mariannan kanssa ikuisuuden. Välillä vaan kemiat kohtaa joidenkin kanssa aivan samantien ja täytyy sanoa, että yhteinen loma Dubaissa oli sinetti kaikelle. En oikein osaa edes selittää miten kiitollinen olen Mariannasta ja siitä, että olen hänet tavannut. Miten voimaannuttavaa onkaan saada elämään kolleegan lisäksi ystävä, jolle voi puhua mistä vaan ja joka tukee ihan kaikessa. Harvoin sitä aikuisiällä saa enää uusia sydänystäviä <3 Mä olen niin kiitollinen mun sydänystävistä – aion pitää teistä kiinni hamaan loppuun asti.

 

dubaibreakfast

Mutta nyt niihin matkakuviin herkistelyjen jälkeen!! ;) En oikein tiennyt mistä aloittaa, mutta sitten hoksasin nämä aamupalakuvat!:D Ruuasta ja hotellin brekkarista tietenkin aloitan! Lomalla yksi parhaimpia juttujahan on täydellisen pursuavat aamupalakattaukset. Dubaissa kolme kertaa vierailleena en ole kertaakaan joutunut pettymään hotellien aamupaloihin. Näitä voisi mielummin kutsua brunssiksi. Tarjolla on ihan kaikkea hummuksesta nutella täytteisiin vohveleihin. Myös kokki oli paistamassa munakkaita asiakkaan omien toiveiden mukaisesti. Ah tulee vesikielelle aamupalaa muistellessa. Nämä herkut löytyivät siis Melia Dubai* hotellista, jota voin kaikinpuolin lämpimästi suositella.

dubaibreakfast2

Tuoreita sämpylöitä, hedelmiä, erilaisia juustoja, kasviksia, hummusta, jogurttia, smoothieta, mehuja, niitä nutella vohveleita;) , croisantteja, keksejä, hilloja, leikkeleitä, munakasta, pekonia, pähkinöitä ja lista jatkuu. Kaikkea löytyi! Nam nam ja nam:) Onneksi ei ihan samalaisia settejä tule joka aamu herkuteltua;D Hotellin aamupalat ovat ihanaa luksusta ja tekevät lomasta aina asteen verran herkullisemman.

dubaibreakfast3

Tunnolliset bloggaajat kuvaa aamupalan tietysti sekä puhelimilla, että kameroilla;)

dubaibreakfast4dubaibreakfast5

Näihin kuviin ja tunnelmiin ihanaa torstain jatkoa kaikille! Jatkan täällä matkakuvien muokkailua, joten lisää tulossa. Mikäli teillä on jotain ihan tiettyjä toiveita kuvien ja Dubain suhteen niin laittakaahan ihmeessä ideoita tulemaan!:)

Sillä välin aikaisemmat Dubai postaukset löytyy täältä.

(adlink/mainoslinkki*) 

After the Dubai holiday the days have been full of things to do. I had no time to go through the holiday pictures last week but now it is time to release even some of those. Our trip was awesome mostly because of the great company. I feel like I have known Marianna always! It is funny that sometime your personal chemistries just mach. I´m so thankful for having such a great friend as Marianna and for my every other true friend with whom I can be just myself and share both the good and the bad things with.

After the emotional part it is time to jump into the pics. One of the best things on holiday is the hotel breakfast! In Dubai these have  always been great. You may call them almost a brunch! These pics are from Melia Dubai Hotel where the breakfast selection included everything you can wish for. Fresh fruits, juices, breads, hummus, omelets made by chef, pastries and nutella filled pancakes.. Everything that a growing child (woman) need to get big and strong! :)

I continue with more Dubai pictures soon and if you have any wishes for next Dubai post please share your ideas with me! :)

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristiina
  24.10.2014 at 15:36

  Uiiii mitä kuvia! Tulin kotiin nälkäisenä ja kiva katsella tuollaisia herkkuja lautasella :) mistä ihmeestä mä luulin, että teillä oli asunto tuolla eikä hotelli!?! Mä taidan olla ihan sekaisin noista tuoreista herkuista :D

  Täällä sataa lunta! Wow! Harmi vaan, että huomenna se sulaa, menen siis silloin poimimaan supermarjoja eli karpaloita :)

  Mukavaa viikonloppua! Pus <3

 • Reply
  LadyBlue
  25.10.2014 at 11:37

  Hotellipostausta toivon :) Voi että kun tuli järkyttävä ikävä Dubaihin!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *