24.10.2014

Hello weekend!

jeansoutfit
fallfall
jennystore2
jennystore1

Taas yksi viikko takana ja viikonloppu edessä. Tuntuu, että koko syksy on mennyt ihan silmänräpäyksessä. Tällä viikolla olen tehnyt enemmän tietokoneella hommia kuin pitkään aikaan. Tuntuu, että koko pääkin on jumiutunut alaviistoon:D Nyt tulee viikonloppu tarpeeseen ja ajattelin nauttia hyvästä ruuasta, ulkoilusta ja kirjoista. Ajattelin myös joogata pitkän kaavan mukaan:) Huomiselle on vielä muutamia työjuttuja, mutta muuten ajattelin jättää koneen kannen kiinni ja keskittyä ihan vaan rentoiluun.

Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle?:)

Ps. Mikäli liikutte lauantaina Turussa, niin käykäähän kurkkimassa Jenny’Storen ihania syysjuttuja!! Piipahdin tänään moikkaamassa ihanaa Jennya ja liikkeessä oli vaikka mitä upeaa. Muhkeita huiveja, super tyylikkäitä neuleita ja kauniita juhlamekkoja. <3 Ja tietty itse symppis Jenny! :)

One week behind again and the weekend is ahead! The autumn has gone so fast. This week I have been on the computer more than ever and I feel that my neck is already stuck heading downwards :). But now I think its time to take it easy and shut the computer down for tonight. What plans do you have for the weekend?

Ps. If you are on Saturday here in Turku visit Jenny´Store! They have awesome autumn stuff there! I visited there today to meet lovely Jenny and what a great scarfs, sweaters and dresses they have just received in the store. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  24.10.2014 at 21:33

  Ihanan näköinen asu, ja tuo kauppa näyttää kanssa tosi lupaavaltta! Pitääpä pitää mielessä :p Ihanaa viikonloppua!

  http://www.aduaa.blogspot.com

 • Reply
  armi
  24.10.2014 at 22:34

  mä oon keskiviikosta asti viettänyt syyslomaa ja on tullu kyllä tarpeeseen :D seittemän tuntia päivässä puolhomeisessa rakennuksessa istumista … ei oo houkuttelevaa!! :(
  mä oon vaan ulkoillut koko viikon, käynyt aamukävelyllä heti herättyäni, tehnyt paperikukkasia verhoja varten, siivonnut, leiponut ja laittanut ruokaa, käynyt mummolassa – samalla kaavalla menee viikonloppukin, tosin aion mahduttaa johonkin väliin historian lukemista. pitää päntätäkin vähäsen niin ei oo paniikkia ens viikolla ;) kerrankin on aikaa!

 • Reply
  Marianna
  26.10.2014 at 11:53

  Beautiful pictures, dear!!
  I really like your blog! It’s so inspirational!!

  xoxo,
  Marianna

  http://mariannapapagiannopoulou.blogspot.gr/

  • Reply
   Mona
   26.10.2014 at 12:04

   Thank you sweetie <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *