3.1.2015

Näitä tulen reissussa kaipaamaan

Pitkälle reissulle lähtiessä ensimmäisenä ikävä tulee tietysti perhettä ja ystäviä, mutta niiden lisäksi muutama arkinen juttu jää kotiin, joita tulen varmasti ikävöimään jo parin ensimmäisen viikon jälkeen! :D

mehustin

Nimittäin mehustin ja tehosekoitin! Itse tehdyt ja super terveelliset mehut ja pirtelöt saavat jäädä odottamaan ensi kesää. Reissussa voi toki tilailla valmiita settejä, mutta eihän se ole laisinkaan sama.. Nyt on tullut myös muutaman kerran mietittyä sitä miten ruokavalion ylipäänsä käy pidemmällä matkalla, mutta uskon, että kodin löydyttyä on arkisiin juttuihin taas helppo päästä kiinni. Näistä aiheista kirjoittelen myöhemmin lisää, kun päästään arkeen kiinni uudessa maassa.

Mehustin ja tehosekoitin ovat omia ykkössuosikkejani mitä tulee terveellisiin elämäntapoihin. Mikäli pohdit elämäntaparemonttia ja sitä mistä aloittaa (sen veden juonnin lisäämisen lisäksi;) ) niin kannattaa ainakin harkita hyvän tehosekoittimen ja mehustimen hankkimista! :) Erityisesti mehustin on nyt oikein villiintynyt trendi monissa blogeisssa. Itse puristetut mehut ovat todella terveellisiä ja niillä saa tehostettua ravintoaineiden imeytymistä hurjasti.

Tehosekoittimeen kannattaa myös panostaa. Meillä ehti olla varmaan kolme edullista versiota, jotka kaikki menivät rikki niiden huonon tehon vuoksi. Viime kesänä sain syntymäpäivälahjaksi kullalta super tehokkaan Vitamixini enkä ymmärrä miten olen voinut aikaisemmin tulla toimeen ilman sitä :D

Ps. Mehustamisesta löytyy ihan hurjan hyviä postauksia über ihanan Foodbabe bloggaajan blogista täältä! :)

Täältä löytyy puolestaan yksi tämän hetken omista suosikkimehuistani (Helppo keino käyttää selleriä)! :)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Piia
  3.1.2015 at 10:24

  Hommaa sinne reissuun mukaan joku pienempi blenderi? Mulla on C3 Mix&Go ja äidille hommasin OBH Nordican Smoothie Twisterin kun nuo C3:n olivat vähän joka puolelta loppu. OBH:ssa on kuitekin sellainen fibs, että ne pullot eivät tuppaa pysymään kiinni. Tuo C3 kokemuksesta sanoen taipuu kyllä moneen. Hintaa kampanjasta riippuen on 35-50e aikalailla kaikilla vastaavilla.

  • Reply
   monasdailystyle
   3.1.2015 at 22:36

   Miten mä en ees ajatellut tällaista vaihtoehtoa?! :D Tosin meillä on matkalaukkuina pelkät käsimatkatavaralaukut, joten hankkinen tuon vasta paikan päältä, mutta tollanenhan olis super näppärä!! :) Kiitos paljon vinkeistä:)

   • Reply
    Piia
    4.1.2015 at 23:38

    Kunnianhimoista, mutta saattepahan sitten paikan päältä tarvittavaa :P hyvää matkaa!

 • Reply
  Kristiina
  3.1.2015 at 11:38

  Me ollaan aina vuokrattu ulkomailta täysin kalustettu koti ja keittiökoneet sun muut on suurinpiirtein löytynyt. Jos jotain on jäänyt uupumaan niin ollaan ostettu ja annettu se sitten eteenpäin kirkolle vaatepaketin kanssa. Nyt syksyllä Saksassa meillä oli jopa “kaljahana” ja oluttynnyreitä keittiössä :) tällaisen vehnäoluen ystävän naama oli kovin iloinen kun sai kaataa juuri sopivan kylmää vehnäolutta tuoppiin.
  Meillä on yli 10 vuotta vanha mehulinko/tehosekoitin ja voi pojat se on ollut kovassa käytössä. Just jouluna mietittiin, että montako tuhatta mehua/smoothieta tuo rakas kone onkaan tehnyt :)
  Mulla lomaa vielä muutama päivä ja arki alkaa taas… Akut olen ainaki ladannu hyvin tän pitkän loman aikana! Mukavaa viikonloppua. Pus <3

  • Reply
   mama
   3.1.2015 at 12:59

   Hei Kristiina, nyt on pakko vielä kysäistä tuosta sinun mehulingosta ja blenderistä… onko siis yksi ja sama härpäke? Sellainen olisi vallan mainio, mistä nuo molemmat löytyisivät!!! Mikähän merkki sinulla on? Olen etsiskellyt juuri sellaista laadukasta :) Kiitos paljon jo etukäteen vastauksestasi :)

   • Reply
    monasdailystyle
    3.1.2015 at 22:38

    Kristiina,
    Ihan todella hyvä idea, että voi antaa sitten eteenpäin!! :) Tosin vitamixin veroista en pysty hankkimaan, mutta tosiaan jonkun edullisemman version ehottomasti :) Ja Mikko tossa jo hehkuttikin, että tilaa suoraan vaan kotiin ;D
    Ja hei ehdottomasti mäkin haluun kuulla mikä tollanen mix kone on? Hiukan näppärää! :)

   • Reply
    Kristiina
    3.1.2015 at 22:45

    Hei, tuo meidän linko on tosiaan sellainen missä on molemmat, niin mehulinko kuin tehosekoitin. Todella kätevä ja laadukas, sitä ollaan siis todellakin käytetty tuhansia kertoja. Tämä on OBH Nordican kone. Kyljessä “Juicebar 1 in 2”. Se oli myös yhden vuoden mun vanhempien luona lainassa ja äiti teki porkkanamehua varmaan joka aamu. Isäkin innostui niitä juomaan :) Toivottavasti tästä oli apua :)

    • Reply
     monasdailystyle
     3.1.2015 at 22:55

     Porkkana on meiänkin maman suosikki!!! :D Nyt äiti sai lainaan meidän mehustimen reissun ajaksi , mut toihan olis super hyvä lahjaidis tulevia syksyllä vietettäviä äitin synttäreitä ajatellen;) :)
     Kiiiiiiitos (taas;D) Kristiina <3 :) Sun pitäis kirjoittaa kuule blogia, kun oot aina täynnä vinkkejä ;) <3

 • Reply
  Mikko
  3.1.2015 at 22:06

  No siellä on niin hyvät ja tuoreet raaka-aineet, että onnistuu varmasti paremmin kuin hyvin. Ja siellä on sen verran edullista, että voit vaikka tilata tuoreet smoothiet kotiin toimitettuna ;)

  • Reply
   monasdailystyle
   3.1.2015 at 22:33

   Uuuu kotiintilatut smoothiet oils just eikä melkein mun dream!! :D :D Just joku tovi sit fiilistelin etukäteen reissua sun blogissa ;)
   Haleja ihana Mikko <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *