4.1.2015

Matkalla

kotonamatkallaglopassi

Laukut on nyt pakattu ja matka Helsinki-Vantaalle sujui nopeasti isän kyydillä. Saatiin matkalle myös pikkusisko mukaan. Kentällä meitä odotti rakas ystävä, joka oli päässyt omalta lennolta jo päivällä, mutta jäi sen jälkeen vielä odottamaan, että ehditään edes pikaisesti nähdä <3 Illalla saadaan vielä ystäväpariskunta pikaisille kaffetreffeille ja sit oliskin aika ottaa lyhyet unet ennen huomista aamua. Kyllä taas muistaa miten onnekas onkaan, kun ympärillä on niin paljon ihania ystäviä ja perhettä. Kaikki mummut on soiteltu läpi ja äidin antama suojelusenkelikorukin on kaulassa. <3 Näissä tunnelmissa on kiva lähteä reissuun ja tiedän jo nyt, että kyllä kesällä on kiva tulla taas takaisin kotiinkin:)

Hitsit, tästä se lähtee!! Mä oon niiiiiiiiin innoissani:)

Ps. Ei edelleenkään tiedetä mennäänkö opiskelemaan Malesiaan vai Balilel!!! ;D Kärsivällisyys tulee todellakin kasvamaan seuraavan puolen vuoden aikana!

Bags are packed and the journey from Tku to Hki-Vantaa airport went fast with my father and little sister who wanted to give us a ride. Also some of my awesome friends visited on the airport just to say us hello before our departure. Next we will have a good (short) night sleep before the early morning flight. And then… Here we go!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Kati
  4.1.2015 at 21:51

  Hei Mona,

  Enpä ole aiemmin sinulle kommentoinut, vaikka seuraillut jonkin aikaa. Kiitos positiivisesta ja hyvää oloa huokuvasta blogistasi. Olen päättänyt nyt myös ottaa suunnakseni entistä terveellisemmän elämän kaikin tavoin, toivottavasti onnistun siinä. Olet silloin tällöin jakanut joitain hyviä kirjavinkkejä täällä blogissasi, nytpä kysyisinkin sinulta sellaista. Osaisitko suositella sellaista yleistä terveelliseen elämään inspiroivaa opusta? Mielellään suomalainen/pohjoismainen/eurooppalainen kirjoittaja, jenkkihössötykset eivät aina niin uppoa minuun.
  Ja turvallista matkaa sinulle ja Eetulle seikkaulullenne! Pitäkää hauskaa ja hyvä huoli toisistanne!

  • Reply
   monasdailystyle
   4.1.2015 at 22:34

   Moikka ihana Kati! :) Kiva, kun päätit nyt jättää kommenttia – kiitos <3:)
   Hmmm. Mä tykkään ihan hirmuisesti Kaija Jaakkolan kirjoista! Ne on suht helppolukuisia ja kivoja. Sit tietty Paula Heinosen Vihdoinkin hyvä olo. Ja ja.. Laitan myöhemmin lisää jos tulee mieleen!! :)
   Ja hyvän päätöksen oot tehnyt!! Tiedän, että onnistut. Päättäminen ja suunnittelu on jo puoliksi tehty. Askel kerrallaan:)
   Ja kiiitos, täällä ollaan über innoissaan;)

   • Reply
    mama
    5.1.2015 at 06:47

    Simply well, Kristian Ekströmin kirja on hyvä samoin ihan mukavaa luettavaa Erkki Parviaisen Voima ruokaa :)

    Raksu Mona <3 Odottelen nyt maaliskuuta kovasti :)

    • Reply
     monasdailystyle
     6.1.2015 at 11:20

     Kiitos äitee <3 <3 :) Munkin pitää muuten noi lukea vielä;)

 • Reply
  Johanna
  5.1.2015 at 00:16

  Voin melkein aistia tuon ihanan kutkuttavan jännityksen, joka on matkalle lähdettäessä :) Täällä hirveä matkakuume! Oon jo pidempään sua seurannut instagramissa mutta jostain syystä blogin seuraaminen aina jäänyt…oonkohan edes koskaan käynyt paitsi nyt kun oot siirtynyt tänne fitfashioniin. Ehdottomasti tämänhetkinen suosikki blogi! :) etenkin kun urheilu ja matkustaminen myös omia intohimoja.

  • Reply
   monasdailystyle
   6.1.2015 at 11:23

   Voi ihana ihana Johanna<3 kiitos niin kivasta kommentista:) Sait kuule mega hymyn aikaiseksi.
   Ja ihan mahtavaa, jos täältä on nyt löytynyt inspistä. Toivon kovasti, että saan pidettyä reissussa postaustahtia hyvin yllä:)

 • Reply
  Krista
  5.1.2015 at 09:35

  Ihanaa reissua! Nauttikaa kaikesta ja eläkää hetkessä! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   6.1.2015 at 11:25

   Kiitos paljon Krista:) <3

 • Reply
  Ansku
  5.1.2015 at 23:40

  Jaiks miten jännät paikat teillä onkaan!

  • Reply
   monasdailystyle
   6.1.2015 at 11:26

   Hih, sanos muuta :) Täällä ollaan nyt mutta eka päivä menee kyllä ihan jetlaakikoomassa :D
   Kolme lentoa teki tehtävänsä ja nyt olo on aivan kuollut. Seuraavaksi siis ihan vaan unta kalloon ja jos huomenna sit lähtis nauttii uusista ympäristöistä! ;)

 • Reply
  Hansu
  6.1.2015 at 10:14

  Ihanaa reissua, innostus ja jännitys välittyy kyllä tänne asti! Haikein mielin muistelen täällä kun tasan vuosi sitten olin samassa tilanteessa, tosin jännitystä oli vielä kaksin verroin enemmän kun ihan ypöyksin olin vaihtoon lähdössä. Toisaalta en olisi kyllä poikkista tai ketään muuta huolinutkaan mukaan kun halusin yksin pärjätä ja kokeilla siipiäni :)

  – Hansu // Hassutellen

  • Reply
   monasdailystyle
   6.1.2015 at 11:28

   Kiiitos paljon Hansu<3 :) Yksin tekeminen ja meneminen on kyllä super tärkeetä:) Mä en vaan millään olis enää pystynyt olemaan puolta vuotta ilman Eetua :D
   Saapi nähdä miten nyt kestetään 24/7 toisiamme puol vuotta;D

 • Reply
  Mate
  6.1.2015 at 11:35

  Voi mä niin muistan tuon lähtöjännityksen ja sen ihanan pelon, jännityksen ja suunnattoman innostuksen määrän kun itse lähdin vaihtoon viime tammikuussa Tukholmaan. Kärsivällisyyttä tosiaan tarvitaan, varsinkin alussa ja lehmän hermoja! Voin kyllä kokemuksesta sanoa, että se kaikki epävarmuus ja epätoivo on kaiken sen arvoista. En malta odottaa postauksia periltä! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   7.1.2015 at 11:00

   Hih, tosiaan kärsivällisyyttä tarvitaan:D Just koululta tuli ilmoitusta, et lukukausi ajat muuttunu, mut edelleenkään ei tiedetä, että päästäänkö me edes sinne:’D Nooooo niin kuin sanottu, kärsivällisyys tässä vaan kasvaa;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *