21.11.2015

Video: My evening skincare routine

Videon vuoro jälleen! Tällä kertaa lipsui hieman aikataulu. Tarkoitus on vähintään viikon välein tehdä uusi videopostaus, mutta nyt vierähti kaikessa kiiressä vähän yli. Joka viikko kuitenkin tulee uutta youtuben puolelle, joten käyttehän tilaamassa kanavan täältä! :) <3 Uutta arvontaa youtuben puolelle myös tulossa pian.

Tällä kertaa aiheena ihonhoito. Meillä jokaisella on omat rutiinit iltaisin ihonhoidon kanssa ja videolla käyn läpi omani. Myöhemmin luvassa vielä videota muista iltarutiineista ja myös video aamurutiineista. Minusta on ollut todella kiva katsella youtubesta muiden videoita näistä aiheista ja haluan päästä ehdottomasti toteuttamaan myös itse saman homman. Omat aamurutiinit menee hyvin samaa kaavaa mitä tämän ihanan naisen <3 :) Omaa laatuaikaa, treeni ja meditointi. Niillä päivä alkaa parhaimmalla mahdollisella tavalla<3 :)

Mutta nyt kasvojenhoitoon! Video löytyy täältä ja kuvaa klikkaamalla.

 

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Henna
  21.11.2015 at 22:36

  Ihana video ja ihana sinä!

  Kiinnitin erityisesti huomiota tuohon hiuspantaan. Mahdatko muistaa mistä olet sen ostanu tai minkä merkkinen se on?

  • Reply
   monasdailystyle
   22.11.2015 at 10:37

   Voi se on ostettu Malesiasta:/ Jos tulee jossain vähän lähempänä vastaan , tuun vinkkaamaan :)
   Ja kiitos paljon <3 <3 :) Tosi kiva, että videot otetaan hyvin vastaan :)

 • Reply
  Satu
  22.11.2015 at 21:19

  Apua teki niin pahaa silmänympärysihosi puolesta. Toivottavasti et ihan noin paljon hankaa ja sivele. Siis sanoit kyllä, että hellävaraisesti. Kokeile poistaa silmämeikki, että pidät lappua jonkun aikaa silmän päällä, kun siinä on kookosöljyä ja sen jälkeen pyyhkäiset alaspäin ja kohti silmän sisänurkkaa. Samoin silmänympärysvoiteessa, kerran vain levittää ja antaa aineen imeytyä itekseen sen enempiä taputtelematta.

  Sinulla on ihana tyyli tehdä videoita ja hassutella. Eli muuten tykkäsin videostasi oikein paljon ja hymyn toi huulille varsinkin pelleilyt hiuksia letittäessäsi.

  • Reply
   monasdailystyle
   23.11.2015 at 08:09

   Mites se nyt edes näyttää tossa noinkin kovalta hankaukselta, ei nimittäin käytönnössä tunnu tai kuvittelen kyllä tekeväni sen hyvin varoen ;D Tosin olen aika monessa asiassa sinne päin, joten eipä aina kaikkea ehdi huomata :D
   Ja tosi kiva kuulla, että videot saa vihreää valoa :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *