13.12.2015

BRAUN FOR HIM

* Kaupallinen kampanja: Braun *

Pitkästä aikaa kameran linssin toisella puolella. Useimmitenhan pysyn visusti kuvaajan paikalla ja annan Monan hoitaa nämä mallin hommat, mutta, kun tuo parran kasvu on vaimokkeella niin kovin heikkoa, oli minun tehtäväni tällä kertaa toimia – sanotaanko – havainnollistajana. (Mallia, kun minusta ei saa tekemälläkään.)

Saimme testiin Braunin uuden seiska sarjan parranajokoneen. Heti alkuun täytyy todeta, että oma parran kasvuni ei ole juurikaan Monaa vahvempaa ja olen tähän saakka pärjännyt hienosti pikaisella höyläilyllä kerran viikossa. Olen kerran aikaisemmin partakonetta kokeillut ja silloin omat haituvani olivat koneelle liian hentoja, enkä siis saanut partaani ajettua laisinkaan. Minulla oli siis ennakkoluuloni myös tätä Braunin uutuutta kohtaan..

eetubraun6

Viikon verran olin sänkeäni kasvattanut ja varonut hieromasta naamaani pyyhkeeseen liian lujaa suihkun jälkeen. Tartuin koneeseen ja säädin ajonopeuden intensiiviseksi (koneessa voi ajonopeutta säätää useammalle tasolle). Aloitin leuan alta, missä partani on tuuheimmillaan. Heti ensimmäisellä pyyhkäisyllä olin myyty! Hennot karvani katkesivat juuresta saakka ja jälki oli “höylätasoa” ilman punoittavaa ja arkaa ihoa. Mainiota!

Jatkoin ajelua korvaa kohti, mistä löytyvät seuraavat ylpeyden aiheeni pulisongit. Korva tuli kuitenkin tielle, enkä millään onnistunut ajelemaan aivan hiusrajan juuresta. Ratkaisu löytyi partakoneesta löytyvästä ulos taitettavasta trimmeristä, jolla sain sekä ajettua pulisongit pois että tehtyä siistin hiusrajan. Samaisella trimmerillä ajelin myös nenänaluskarvani, jotka eivät viikonkaan kasvatuksen jälkeen ansaitse tulla kutsutuksi viiksiksi.

Ajon jälkeen asetin koneen takaisin puhdistusasemaan (joka toimii myös laturina) ja tunsin suurta ylpeyttä aseman ilmoittaessa tarpeen ekopesulle. Olin siis todistetusti jättänyt ainakin muutaman haituvan koneen uumeniin puhdistettavaksi. Pikapesu päälle ja nauttimaan karvattomasta, mutta ei-ärtyneestä naamavärkistä.

Vitsit sikseen ja loppusanoihin. Kaiken kaikkiaan olen erittäin yllättynyt, kuinka hyvin Braunin Series 7 799cc Wet&Dry hoiti hommansa verrattuna aiempiin kokemuksiini partakoneista. Kaikkein parasta minusta on kuitenkin se, että atoopikkona minun on oltava todella varovainen höylätessäni, etten aiheuttaisi kasvojeni ihon ylimääräistä ärtymistä. Braunin kone oli äärettömän hellävarainen, eikä ärsyttänyt ihoa lainkaan.

Voin vilpittömästi suositella Braunin partakonetta kaikille, myös meille heikommalla parran kasvulla siunatuille miehille. Tämä on mainio vaihtoehto vaikka ihan ensimmäiseksi partakoneeksi!

eetubraun2eetubraun4
eetubraun5eetubraun
eetubraun3

– Eetu


Kiitos rakas tämän miehisemmän tuotteen arvostelusta ja myös mallina olosta. ♥ :) Olisi jäänyt  minun käyttökokemukset lyhyiksi tämän tuotteen osalta;)

Käykäähän muuten tsekkaamassa myös Eevin ja Danin upeat mainoskuvat ja haastattelu Braunin kamppanjassa täältä!!:) Itse laiteen voi tilata pukin konttiin Gigantin verkkokaupasta. Niin kuin sanottu, varmasti monelle miehelle erittäin mieluisia joululahja! :)

-Mona

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *