28.2.2016

Matkalaukkujen pakkausta

matkalaukut

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3 Täällä on herätty matkalaukkujen keskeltä. Eilen tyhjennettiin asuntoa äidin, isäpuolen ja veljen avulla. Osa tavaroista vietiin veljen luo säilytykseen (spinningpyörä pääsi hyvään hoitoon ;) <3 ) ja äitini puolestaan otti ison osan “muistotavaroista”, esimerkiksi ne päiväkirjat ja valokuvat sekä kaikkea muuta irtotavaraa.

Tuntuu, että viimeiset pari viikkoa on roudattu tavaraa niin paljon pois kodista, että luulisi tämän olevan jo ihan tyhjä, mutta EI. Vielä riittää uurastettavaa. Nyt vuorossa on se kaikkein vaikein osuus nimittäin mukaan lähtevien tavaroiden pakkaus. Haluaisin ottaa niin paljon enemmän mukaan mikä oikeasti olisi järkevää. Karsintaa olen kuitenkin tehnyt vaatteiden ja kenkienkin osalta jo niin paljon, että loput on vaan yksinkertaisesti mahduttava mukaan!

Nyt pakattuna on 4 isoa matkalaukkua ja muutama pieni. Vielä on rutkasti pakattavaa, joten ystävien vanhat laukut ja torilta tehdyt 1€ matkalaukkulöydöt tulee tarpeeseen! :D Tori.fi jälleen kerran aivan huikea ja toimiva. Ei olisi nimittäin mitään järkeä nyt ostaa montaa tosi kallista uutta matkalaukkua. Olemme torilta löytäneet jo kaksi todella hyvää Samsoniten laukkua todella edullisesti. Kuluneita ne ovat olleet, mutta tällä hetkellä ei kyllä kulumat haittaa yhtään. Ystävältä saimme myös ihan huikean hyvän laukun, jonka hän oli viemässä kierrätykseen! Ihan mahtavuutta! Täytyy toivoa Puolan päässä, että saadaan hyvä kiertämään ja joku sieltä pois muuttava voisi ottaa meidän laukkuja hyötykäyttöön :)

Vaikka olen innoissani torin ja ystävien avusta niin täytyy silti todeta, että olen kaikkea muuta, kuin innoissani ulkomaille matkalaukkujen kanssa muuttamisesta!!!! ;D Voihan terve sentään. Vähän mieltä helpottaa kuitenkin se, että esim Jenni mainitsi tehneensä sen jo useamman kerran :D Meillä vasta eka kerta edessä, joten turha valittaa :D

Keskiviikkona on sitten viimeinen päivä meidän Turun kodissa. Sen jälkeen ollaan hetki kodittomia :D Hassua…

Nyt jatkan tätä tavarameren selvittämistä! Kuullaan pian <3

Aikaisemmat postaukset:

VIDEO | GET READY WITH ME

YSTÄVÄLLISYYDESTÄ

4 X FAVORITES

 

Follow me BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // YOUTUBE

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Kristiina
    28.2.2016 at 10:45

    Oi, että! Näin lähellä muutto jo! Kun me muutettiin Saksaan niin molemmilla oli 25 kilon matkaluukut ja 10 kilon käsimatkatavarat. Siinä oli meidän maallinen omaisuus :) Annettiin kaikki huonekalut, irtaimisto ja lähes kaikki vaatteet hyväntekeväisyyteen. Ainoastaan ne rakkaimmat lapsuusmuistot jäi äidin ja isän luo säilytykseen ja siellä ne on muuten vieläkin :D Kun muutettiin takaisin Suomeen, meidän piti ostaa Saksasta iso-auto, että saatiin kaikki vuoden aikana hamstratut vaatteet ja jotain siustusjuttuja mukaan. Voi taivas sitä kamaa oli autossa paljon, onneksi sen jälkeen olen tullut järkiini shoppailun suhteen ja ostan vain kun tarvitsen (paitsi ne tennarit :D) Ja jos kaapissa pyörii jotain mitä en enää käytä, annan sen välittömästi pois. On paljon parempi olo jopa henkisesti kun turhaa kamaa ei ole kaapeissa.
    Mukavaa sunnuntaita, nauttikaa vielä Suomen talven kauneudesta. Viikon päästä olettekin jo viettämässä sunnuntaita jossain ihanassa kahvilassa mukulakivikadun varressa. Ihanaa! Pus, pus :)

    • Reply
      monasdailystyle
      29.2.2016 at 15:23

      Oi te ootte vähällä päässyt muuttamaan :D Wau! Itse Malesian muuton jälkeen haluan niin paljon vaatteita ja kenkiä mukaan kuin vain mahdollista. Siellä huomasin tosi nopeasti miten iso merkitys niillä on mun mukavuuteen :D Tietty vois hankkia kaiken paikan päältä, mutta tulis kyllä aika kalliiks jos kerralla hankkis.
      Ihanaa viikkoa sinne <3 <3 Ja jep käsittämätöntä, et ens vkl ollaan jo uusissa maisemissa :D

  • Reply
    k
    28.2.2016 at 15:18

    Olen muuttanut matkalaukkujen kera useasti ja monesti postittanut osan tavaroistani palatessa. Kyllä sekin toimii. Olen postittanut saksasta jopa polkupyörän Suomeen. Heh. Ei se tosin ilmaista yleensä ollut, mutta oli ainoa keino saada ne tavarat mukaan. Ai, että miksi en kaikkea antanut tai myynyt pois. Koska niille oli käyttöä taas kotimaassa tai ne oli sellaista, minkä halusin mukaan.

    • Reply
      monasdailystyle
      29.2.2016 at 15:24

      Mulla sama homma, kaikelle on käyttöä, joten ehdottomasti haluan mukaan monet jutut. Toki paljosta on luovuttukkin, mutta vaatteet ja kengät haluan kyllä mukaan :D

  • Reply
    k
    28.2.2016 at 15:22

    Olen muuttanut useasti matkalaukkujen kera ja palatessa sitä kamaa on aina enemmän. Kerran mulla oli n. vajaa 40 kiloa matkatavaroita lentokoneessa onneksi ei tarvinnut maksaa ylimääräistä. Lisäksi yleensä postitan osan kamoista, jopa mennessä.

  • Reply
    essiessi
    1.3.2016 at 09:44

    Itsellä tyhjenee Turun asunto tämän viikon aikana ja ens viikon lauantaina on lähtö Englantiin kahden matkalaukun kanssa – lopullisesti. :D Vähän rupee täällä suunnalla stressikertoimet nousemaan ja oon kans pikkuhiljaa tajunnut että voi morjes, miten paljon pienellä ihmisellä voi olla vaatteita ja kenkiä!?!! :D

    • Reply
      monasdailystyle
      1.3.2016 at 10:15

      Eikä??! Ihan samassa veneessä siis ollaan :) Ja huh, pelkästään kaks matkalaukkua :D Meillä on nyt viisi isoa täynnä :’D Ja ihan liikaa jää vielä Suomeen äidin nurkkiin pyörimään ja odottamaan, että otan ne seuraavalla reissulla mukaan…
      Ja todellakin, miten sitä tavaraa voikin olla… Mä vielä olen luullut, että meillä tosi vähän tavaraa. Mutta nyt kun pitäisi matkalaukkujen kanssa muuttaa tuntuu, kuin olisi isokin perhe kyseessä..
      tsemppiä sinne!!! :)

      • Reply
        essiessi
        2.3.2016 at 17:46

        Jep! Mullakin jää kaikkien eri perheenjäsenten luo tavaroita, jos niitä sit ehtis jollain Suomireissulla joskus käymään läpi :D
        Just katoin sun snäppiä ja aattelin et kyl täs itelläkin vielä itku tulee.. Mut kiitos ja tsemppiä sinne myös!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *