9.3.2016

Mattopohdintaa

* sis. mainoslinkkejä *

Viikko enää muuttoon! Miten niin vähän malttamattomana täällä jo odotetaan, että päästään asettumaan uuteen kotiin? ;) Olen jo mielessäni pyöritellyt sisustusta ja kodin järjestelyä. Asunto on täysin kalustettu, mutta haluan ehdottomasti hankkia myös omia juttuja kotiin, jotta siitä saa omanlaisen ja näköisen.  Ostoslistalta löytyy mm. matot. Haluan kauniin kuvioisen maton meidän tulevaan makuuhuoneeseen sekä keittiöön, joka toimii samalla olohuoneena. Ikea täältä Krakovasta ainakin löytyy, mutta muuten on vielä liikkeet hakusessa, joista voisi mattoja ja muita kodin esineitä hankkia. Noh – Zara Homesta mut kyllä varmaan löytää useammin, kuin kerran tämän kevään aikana. Siellä on kaikkea ihanaa pientä!!! :)

Tässä kuitenkin yhden suosikkinettikauppani Elloksen tarjontaa matoista, joista tykkäsin. Harmi, ettei Ellos toimita Puolaan, heidän kotiosasto on todella kattava ja siellä on vaikka mitä kivaa!!:) Zalando sen sijaan toimittaa!! :D Sitä tulee taatusti käytettyä täälläkin, saisivat hekin laajentaa kodin puolelle valikoimaa:)

mattopohdintaa

1.HERE* 2.HERE* 3. HERE* 4.HERE* 5.HERE* (adlinks)

Mitäs mieltä olette näistä ihanuuksista?? :) Meidän kodin lattia on todella tumman ruskeaa puuta, joten haluan siihen kontrastiksi jotain raikasta ja erilaiset kuviot miellyttää tällä hetkellä hurjasti silmää. Plussaa on, jos matto on jykevää materiaalia. Nyt siis etsinnät käyntiin täällä Puolan päässä ;)


Kurkkaa aamulla julkaistu Ostosten esittely– postaus täältä! :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jaana
    9.3.2016 at 20:48

    Mä himoitsen tuollaista nro 2:n tyylistä. Ja itseasiassa olin tilaamassa just tuota Elloksen mattoa, mutta kuva valehtelee….matto ei ole liian enää noin vaaleapohjainen vaan enemmän beige. . Ja mä haluaisin sellaisen pehmeän valkoisen sävyisen maton on ja harmaat ruutujen viivat. Eli tuota mattoa ei tarvii ainakaa sunkan harmitella….ettei Ellos toimita teille asti….

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *